BMW R1200GS omanikke Tartu läheduses?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
BMW R1200GS omanikke Tartu läheduses?
Tere!
Et siis otsiks kontakti mõne lahke R1200GS omanikuga, kes oleks nõus ratast näitama ja muljeid pajatama
tervitades,
pets
Re: BMW R1200GS omanikke Tartu läheduses?
scn kirjutas:Tere!
Et siis otsiks kontakti mõne lahke R1200GS omanikuga, kes oleks nõus ratast näitama ja muljeid pajatama
tervitades,
pets
mis siin ikka pajatada osta osta ära ja sa ei kahetse
püüa leida selline isend, mis on kodarvelgede (taluvad deformeerumata rohkem hoope kui valukad) ja ABS-iga (kuna telelever ei sukkeldu pidurdamisel siis on raske tunnetada pidurdusjõudu ja ABS-ta läheb alt suht lihtsalt ära), paha ei tee kroomitud väljalase (näeb puhtam välja), kompuuter (lihtsalt hea kaaslane), veojõukontroll (hoiab ära taguotsa "äramineku" eelkõige asfaldil).
muud ei olegi- sõida (nb! kruusal ja metsas) ja ära mölise
-
- Tsikkel: GSA
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 8 korda
siit on nüüd aega küll pikalt möödas aga parem hilja, kui mitte kunagi - UMis on võimalik täitsa proovisõitu teha antud isendiga. Tartus hetkel küll suurt GSi ei ole aga alati on võimalik kokku leppida või Tallinna Peetri esinduses on uhke motonurk kus alati võimalik proovisõitu teha. Minu andmetel on meil hetkel müügis ka 2 vähekasutatud suurt GSi.
Ega Tartus ei ole töepoolest Bmw esinduses proovisöiduvöimalust.
Ise olen 1200gs proovinud,aga üks ratastest ,millest vist alla 100 km proovisöitu ülevaadet ei saa.
Ja ega vist enne rahu saa kui ära osta,eks ta ikka inseneride tipptase on.Saksas saada neid küllaga ,aga hinnad 10 k euri ringis.
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
minu eelmise aasta kogemus: muidu norm ratas aga koos naisega peale ei mahu kui reisivarustus taga torukotiga on
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
no kes siis sellisele gessule torukotid paneb vaata manuali - sõita tohib ainult ägedate alukohvritega
12GSile ostad kõigepealt pikema pakiraami ja sellele kinnitad torukoti.
Aga seda ütles mu proua küll, et 11GS on tagaistuja jaoks oluliselt mugavam kui 12 GS.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.