Küsimus Hobi open klassi kohta

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Bluedogster

Küsimus Hobi open klassi kohta

Lugemata postitus Postitas Bluedogster »

Küsimus on siis selline ,et kas peab olema olemas võistlusluba litsents vms. Otsisin küll mööda netti aga ei leidnud midagist.
Ning küsiks veel sellist asja ka ,et kuidas selle asjaga üldse on? Tahtmist on mul kõvasti ,aga kas sellest piisab ,et päris ringidega kõigile alla ei jääks? (crash)
Muidugi sõiduoskust on ikka ka väheke ,vanal raadi krossirajal olen ikka oma 3,4 vene ruuna pilbasteks sõitnud (crash)
A ja kui kallis või odav see lõbu on ,kui nt tahad lihtsalt mõnest etapist osa võtta..?

härra Ruubel

Re: Küsimus Hobi open klassi kohta

Lugemata postitus Postitas härra Ruubel »

Klassi Hobi või open pole enam olemas.On MX1 ja MX2 need omakorda jagunevad A ja B finaalideks.Kui hobis sõita tahad,siis ilmselt oled B finaali mees.
Litsents peab olema ikka,see maksab 2000.- aasta.Pead kuuluma ka mõne motoklubi alla.
Ja see ,et tahtmist on mul kõvasti on küll hea teema,kui tahtmist on anna minna :bsmile:

Ja osavõtmisest:kui sul juba litsents on olemas,siis tavaliselt ühest etapist osavõtt maksab 400-500 eek.
Kui tahad või teha ka nii,et maksad ühekordse litsentsi tasu,lisaks osavõtt.Ehk siis ühekordne 600.- +osavõtt 500.- näiteks ja see kõik ühe võistluse kohta.Kuidas tundub?Mõttetu? :D
Kavalam ikka teha hooaja litsents,pääsed krossidele tasuta sisse ja võidad igaljuhul,kui plaanis üle kahe võistluse hooaja jooksul teha.

Edu!

CRF250R
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kross ja enduro”