MURE Cyclone C-11 Talking alarmi paigaldus ja probleemid
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja
MURE Cyclone C-11 Talking alarmi paigaldus ja probleemid
Et soetasin sellise alarmi Cyclone C-11 Talking alarm ja panin selle motikale peale. Et kõik töötab korralikult kuid on väike aga. Et olen ühendanud selle roosa ja halli juhtme paljude asjade vahele et see peaks olema see mis katkestab voolu. Aga ei taha se asi kuidagi toimetada. Et algul panin starteri vahele et lülitaks sealt selle signaali välja kuid mitte muhvigi ikka saab tsikli käima panna. Et asi karjuba ja motikas töötab. Siis lisasin selle pumba vahele ja sama asi. panen alari aktiivseks peaks lülitama pumbast voolu välja kui süüte sisse keeran. Aga mitte midagi ikka saab motika tööle panna. Noh jäi veel üks varjant et panen sinna kust süütelukust jookseb juhe kaitsmeplokki mis näitab et süüde sees. Ok panin alarmi peale ja seejärel keerasin süüte sisse ja ei miskit ikka hakkab karjuma ja motika sai tääle panna. Aga mis tegi sellega et motikas suri välja ja tegi ühe valju piiksu ja süüde kadus korraks ja seejärel taastus. OK mõtlesin et asi toimib kuid seejärel arvasin ikkagist et ei saa see asi nii ka toimida ja nüüd onjgi selline asi et ei oska miskit mõelda kui ainult üks varjant veel on. Et kui panna see süütekatkestamis asi selle nupu alla mis lülitab motika kiirelt välja et see see punane nupp seal gaasi pool seal kus motikas ka käima käib et selle start nupu peal on üks suurem punane nupp. Et kui selle sinna alla panna et mis siis juhtub. Et kui on kedagi kes miskit oskab ja jagab võiks aidata või on kedagi kes on seda peale paigaldanud ja oskaks nõu anda. Ja mainin ka masina ära. SUZUKI GSX-R 750 1999 a.
-
Teema algataja
Re: MURE Cyclone C-11 Talking alarmi paigaldus ja probleemid
lisan ka elektriskeemi mis üldine jutt siis hallist ja roosast juhtmest.
et vaadake seda skeemi
-
- Tsikkel: Suzu GSX 400E
ei ole kyll päris vastava ala asjamees, aga kas ei ole mõeldud nii, et lõikad sureti juhtme läbi ning halli ühendad mootori poolt väljasuretus juhtmega, ning roosa omakorda sama sureti võtme poolse otsaga
-
Teema algataja
et ise arvan sama ...... ja ma tegin seda ning ei toimi nii nagu peaks. Aga kas nüüd olen vale juhtme valinud kaitsme plokist või see asi lihtsalt siiski ei toimi nii. Et homme üritan seda et panen selle sinna suure punase nupu alla mis suretab kiirelt mootori kui vaja aga asi ka selles et sinna peaks siis ka mingi relee vahele panema või mitte
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Eeldatavalt tahab releed kuhugi, kui tartusse tooksid saaksime asja korda
Loodame et saad tööle, hoia mind asjaga kursis...
-
Teema algataja
Kox kirjutas:Eeldatavalt tahab releed kuhugi, kui tartusse tooksid saaksime asja korda
![]()
Loodame et saad tööle, hoia mind asjaga kursis...
OK ma üritan ja kui mull plaanis tartupoole tulla võtan kindlasti ühendust juhul kui ma seda ise korda pole saanud.
igaks juhuks küsin, et kui selle roosa ja halli juhtme sinna katkestavasse ahelasse ühendad, siis kas sa selle originaaljuhtme ikka lõikad nende vahelt katki?
-
- Tsikkel: BMW R1200R,Ducati 900SS,HD Spo
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 106 korda
ffbi kirjutas:lisan ka elektriskeemi mis üldine jutt siis hallist ja roosast juhtmest.
et vaadake seda skeemi
Mul on selline tunne, et see skeem on üldse magneetosüütega pillidele (rollerid jne).
https://www.facebook.com/MotoSpirit-190392434636735/
-
Teema algataja
alambe kirjutas:igaks juhuks küsin, et kui selle roosa ja halli juhtme sinna katkestavasse ahelasse ühendad, siis kas sa selle originaaljuhtme ikka lõikad nende vahelt katki?
jep ma lõikasin selle juhtme vahelt pooleks. Aga avastasin seda et kui signa peale panna ja juhtmed ära ühendada peab mõned kindlad korrad süüde sisse ja välja keerata et mingi kood saaks pandud. Et äkki oli asi selles. Et üritan siin nüüd uuesti asja korda teha ja tööle panna. Et arvan et viga oli lihtsalt selles et kood oli panematta et selleks asi äkki korralikult ei timinud.
-
- Tsikkel: jah
- Tänanud: 45 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
se kood on mõeldud selleks et kui suudad oma mõlemad puldid ära kaotada siis teatud kordi süüde sisse-välja keeramisega saaksid oma signa maha võtta..
muul ajal pole seda vaja, ja ei ole kuulnud signast kus tuleks enne signa kasutusele võtmist midagi selle koodiga teha..
aga se skeem tundub veits kahtlane küll.. midagi muud kaasas ei olnud?
Mulle ei anna rahu see, et kuidas sellise skeemiga signale sadulalülitit saab paigaldada? See skeem tundub olema paljude alarmide tüüpskeem. Mis takistab sadulat lahti nokkimast, ja näit alarmi pistiku või toiteotsa eemaldamist? Alarmile sisuliselt vaba ligipääs.
tee selline katse. Lõiks see nn. süüteots läbi, mis süütelukust tuleb, siis ei tohiks ratas küll käivituda. Kui käivitub, siis on mingi kala sul elektrisüsteemis. Seejärel ühenda hall juhe lukust väljamineva poole külge, proovi uuesti mittekäivitumist. seejärel roosa otsa lukupoolse juhtme külge. Nüüd peaks käima minema ratas. Siis aktiveeri alarm, oota igaks juhuks veel mingi 2 minti, osadel alarmidel mingi aktiveerumis aeg. Proovi siis käivitada. Kui läheb ikka käima, uuri kas ja kuidas on tehaseseades sellel alarmil see nn. immo-funktsioon, äkki oled näppides selle lihtsalt maha võtnud kuidagi.
-
Teema algataja
Et mõtteid ja asju on palju. Noh see koodi asi ma isegi ei tea miks see oli. Mina tegin selle läbi ja noh ega sellest miskit halvaks ei läinud.
See skeem on vist üldine ja see paber oli ainuke mis kaasas oli selle süsteemiga. Ja noh paberil oli veel natsa teksti ka juures.
Siis see kui ma selle süüte juhtme läbi lõikasin ei tulnud enam süüdegi masinal kuna juhe katki. Seega arvan et asi ei ole minu elektri süsteemis. Aga ma proovin uuesti selle koha läbi kus oli see halli ja roosa juhtme süsteem et vaatab mis saab.
-
- Tsikkel: Suzu GSX 400E
a kuidas närvisüsteem pingele vastu peab, ega see veel kärssama ei hakka
-
Teema algataja
meiekas kirjutas:a kuidas närvisüsteem pingele vastu peab, ega see veel kärssama ei hakka
ei ole hullu miskit....... hetkel pole aga olnud asjaga tegeleda kiired ajad et kui olen natsa muudatusi teinud ja leidnud lahenduse või kui asi kka ei tööta siis ......... noh tegelt siis vaatab mis teeb.
Said tööle alarmi?
PS mulle kuidas sa täpselt selle sureti osa yhendasid endal.
Seda alarmi pole mõtet ühendada ahelat katkestama, muidu jääd teele oma rattaga. Mõnel neist toimib ahelakatkestus ainult alarmi häire hetkel ja mõnikord ka suvalisel hetkel Isegi kui sa ühendad selle käki läbi lisarelee on tõenäosus, et juhtahel mingil hetkel ei tööta.
-
- Tsikkel: R6 00.a
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
just täpselt, lisaks võib pult põrutada saada ja mõtleb üks hetk kurvis et lülitab välja su ratta. Nii palju kui mina neid alarme peale olen pannud siis ainult alarmi ja käivituse osa.
Kui ahelakatkestust vaja siis selleks on turvalisemaid lahendusi nagu lülitid, nende kombinatsioonid jne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.