yamaha dt 125 RN
Moderaator: Moded
yamaha dt 125 RN
ratas:
yamaha dt 125 RN, kahjuks aastat täpselt ei tea aga peaks olema vahemikus 2000-2002. ostes oli tal 175 silinder ja kolb ja vahetatud on veel esiporikas, käekaitsmed paremad, esikondel ja siis karpa. seal peaks veel nipet näpet muud kraami olema. kui ostsin oli ta sõitnud mingi 600km uue silindri ja värgiga.
tükk aega tahtsin siis tsiklit ja leidsin lõpuks motors24 kuulutuse kus see tsikkel oli. piltidel tundus ilusam ja kui kohale läksime saime hinda ikka paari kilo jagu alla kaubeldud kuna kuulutuses olnud infi oli natuke vale. mingi viga oli tal tuledega, juhtmestik on ikka väga sassis ja tulede lülitid on on kudagi vahetuses.
paar pilti siis:
peale ostmist kui koju sai veetud
ja siis niisama klõpsutatud kui olen sõitu teinud
Re: yamaha dt 125 RN
Tagumised suunad ja esiporikas võiksid olla väheke moodsamad aga muidu pole viga
teitur kirjutas:Tagumised suunad ja esiporikas võiksid olla väheke moodsamad aga muidu pole viga
suunakad on jah suht porrid, aga minuarust esi porikas suht norm, hea firma ka ehk siis acerbis või mis ta on.
krew kirjutas:teitur kirjutas:Tagumised suunad ja esiporikas võiksid olla väheke moodsamad aga muidu pole viga
suunakad on jah suht porrid, aga minuarust esi porikas suht norm, hea firma ka ehk siis acerbis või mis ta on.
Acerbise kleeps võib ju peal olla, kuid tundub et see on ikka originaalporikas
Aga masin on hea, eriti sellises seades.
Dokumente polegi?
mingid paberid on, hoolduse raamat ja sihuksed, ja sellel pole ainult acerbise kleeps vaid need ongi acerbise asjad
originaalporikas nõks teistsugune ikka
Juks kirjutas:masin registreerimata?
Ja sul veel 175cm?
tuleb nii välja
ega ma linnas ei liikle, enamusaja kuskil paarutan maakohas või siis alevikus ja muidugi karjääris.
Vcan- kirjutas:mis hinnaga kätte said?6käikku? palju tippu saanud oled?
sain selle 20 kiloga, ja olen välja pigistanud 120km/h mis tundub kudagio lahja vist 175ccm'ile
Vahest sul jama ülekanne peal, sidur libiseb või midagi sellist. YPVS õige seadistus loeb samuti väga palju - klapp peab üle 6000 RPM täielikult avanema. Kui seda ei juhtu, ei saa ka õiget minekut kätte, kiirusest rääkimata.
Niivõrd ütleks ära, et paberiteta ratta omamine võib teinekord hea peavalu põhjustada. Samas on juhtunud, et politseinik ei lugenud 124 eest nr 1 välja ja küsis, kas see 24 KUUPSENTIMEETRIT on ameerika ühikutes. Väga naljakas - ameerikas ikka kuuptollid, mitte sentimeetrid.
Vcan-'ile mainiks ära et kõik 2000 aasta DTd ja TZRid on 6 käiguga. Vanemad ka. Ma mingiks spetsiks end ei pea kuid pole veel 5-käigulist näinud, ehk on isegi olemas.
Vcan-'ile mainiks ära et kõik 2000 aasta DTd ja TZRid on 6 käiguga. Vanemad ka. Ma mingiks spetsiks end ei pea kuid pole veel 5-käigulist näinud, ehk on isegi olemas.
aga ma olen näinud tzr-i 5käigulist:D mu enda dt-le oli pandud tzr-i oma ja 5käiguline moto
Uuendaks vahepeal teemat. Tsikkel ikka alles, aga müügis. Esimesest postitusest saadik väga palju möödas juba ja selle ajaga on tsikkel saanud endale uue silindri kiti ja ikka 170ccm. Läbitud uue kitiga mingine 1300km ja pole midagi häda. Talvel ka natuke sõitu tehtud ja päris kift oli.
Eelmine talv sai siis üsna laiali kakutud, et silinder ja asjad ära vahetada ja raami vähe puhtamaks saada sodist. Sai ka sumpsi villaga proovitud ja ilma villata. Sai asju vähe määrdega ka määritud.
Eelmine talv siis
See talv
Tsikkel siis müügis, kuna oleks aeg midagi suuremat vaadata.
http://bike.motors24.ee/vehicles/331544 ... &sort=paid
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.