Biker suvepäevad?
Moderaator: Moded
Biker suvepäevad?
Kalendrist ei leia Biker suvepäevade kohta midagi?
Pidi nagu 25- 26 juuli toimuma, aga kas ja kus ?
IvarSiim
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
Re: Biker suvepäevad?
Re: Biker.ee suvekad 25-26 juuli 2009
by madone » Fri Jul 17, 2009 13:00
BIKER.EE suvepäevad jäävad ära.Panen teema lukku, et siin niisama muu jutu käigus mõnel see märkamata ei jääks
Jälgi seda teemat: Järve äärde minek(suvekate asendus)
by Piipz » Fri Jul 17, 2009 22:17
mulle kõik sobib ainult et augustis.... pliispliis ärme teeme juulis. olen küll üks väike sipelgas pesas aga äkki on veel neid "augustimehi."edit: f*ck it - teeks 7 - 9 august? chill-grill?
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Ehh krt mida te sipsite nende suvepäevadega? Ma just vahetasin õli ära, pakkisin telgi kaasa ja mõtlesin, et tsekin veel korra foorumist, kuskohas see nüüd täpsemalt oli. Ja wtf... Iga kord, kui kuhugi ei saa minna, siis pärast pean kuulma, et õu fakk kui lahe oli; kui siis ühe korra vägisi aega teen, siis jäävad ära.
Ma lähen kolin nüüd Kotkafoorumisse ropendama.
Torpedo kirjutas:Ehh krt mida te sipsite nende suvepäevadega? Ma just vahetasin õli ära, pakkisin telgi kaasa ja mõtlesin, et tsekin veel korra foorumist, kuskohas see nüüd täpsemalt oli. Ja wtf... Iga kord, kui kuhugi ei saa minna, siis pärast pean kuulma, et õu fakk kui lahe oli; kui siis ühe korra vägisi aega teen, siis jäävad ära.
Ma lähen kolin nüüd Kotkafoorumisse ropendama.
Sisuliselt ei jää ju ära. Traditsiooniline vorm vahetatakse selleks korraks vaid tiba teise vastu.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=384869#p384869
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
torpets sa pole ainuke kes nii tünga sai . mul samuti vahetus vabaks sebitud ja rada paikkapandud. aga noh mis teha kui korraldajad leidsid,et kui foorumist kus on 5000 liiget 30 ütlesid et ei tule ,jätame ürituse ära.
suht viimasel päeval leidsin teema algusest mingi küsitluse. ma tean 12 inimest kes olid tulijad ja kes ei tea sellest küsitlusest midagi
-
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
K2bi kirjutas:aga noh mis teha kui korraldajad leidsid,et kui foorumist kus on 5000 liiget 30 ütlesid et ei tule ,jätame ürituse ära.
t***, vot nüüd viskas ära. Pole veel bikeri suvekaid olnud, millele ma peale poleks maksnud. Sellel aastal aga ei ole mul enam raha, mida ise peale maksta. Iga asi korralduse juures maksab.. nii peldikud, tehnika ja muud sebimised. Kui sellel aastal ei ole mitte ühtegi toetajat, kes kasvõi osa kulusid enda kanda võtaks, siis mina ei julge oma kätt nendele kuludele alla panna ja tuletaje piletirahadega ka arvestada ei saa. Sest kui juhtub veel ka vihma sadama ja kohale tuleb ainult 30 inimest, siis peab keegi need kulud kõik kinni maksma. Ja mina see sellel aastal ei ole.
Ja siis lööb keegi lambist veel seina sisse augu ja ei julge seda pärast tunnistada ka. 5+ raisk!
Ja ma võin kihla vedada, et sa Käbi oleks hoopis folgile läinud.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Guusfraaba, Väints
Egas iga sita peale pole mõtet närvi minna.
Härrased omavahel veits kiunuvad ja rahunevad lõpuks maha, kui näevad, et keegi neile selleks aastaks midagi ette taha ära ei korralda. Ja kui ikka tahtmine nii suur on, siis lähevad alternatiivile või proovivad pärast kiunumist ka ise millegiga hakkama saada.
Guuusfraaabaaa...
Motopaks kirjutas:K2bi kirjutas:aga noh mis teha kui korraldajad leidsid,et kui foorumist kus on 5000 liiget 30 ütlesid et ei tule ,jätame ürituse ära.
t***, vot nüüd viskas ära. Pole veel bikeri suvekaid olnud, millele ma peale poleks maksnud. Sellel aastal aga ei ole mul enam raha, mida ise peale maksta. Iga asi korralduse juures maksab.. nii peldikud, tehnika ja muud sebimised. Kui sellel aastal ei ole mitte ühtegi toetajat, kes kasvõi osa kulusid enda kanda võtaks, siis mina ei julge oma kätt nendele kuludele alla panna ja tuletaje piletirahadega ka arvestada ei saa. Sest kui juhtub veel ka vihma sadama ja kohale tuleb ainult 30 inimest, siis peab keegi need kulud kõik kinni maksma. Ja mina see sellel aastal ei ole.
Ja siis lööb keegi lambist veel seina sisse augu ja ei julge seda pärast tunnistada ka. 5+ raisk!
Ja ma võin kihla vedada, et sa Käbi oleks hoopis folgile läinud.
Ma juba ammu ootasin, millal Väintsil kaane maha viskab. Käbi, sa vana till lämised ainult foorumis, aga kui kuskil midagi toimub, pole sust sitast haisugi. Sama kehtib paljude teiste sõnaseppade kohta.
"Seina auk" - aastapäeva laamendaja pole siiani julgenud oma tegu üles tunnistada, remondikulud jälle "korraldaja" taskust
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Selle teema võiks ju hoopis sulgeda ....
ei saa motokas südamerabandust ja tegelikult ei jää midagi ära vaid kuupäevi on nihutatud, ning asukohta
Klge, kas see "auk seinas" sai ära klatitud? Ma otsisin foorumist ja ei leidnud sellele vastust . Hirmsasti tahaks teada ja ma saan aru, et on rasked ajad, aga korraldaja kanda seda ju ka jätta ei saa...
et juhul kui seda ei tehtud, siis a/a number üles ja vabatahtlikkuse alusel väiksed kanded
edit: eelkõnelejaga nõus
Anniq kirjutas:Klge, kas see "auk seinas" sai ära klatitud? Ma otsisin foorumist ja ei leidnud sellele vastust
. Hirmsasti tahaks teada ja ma saan aru, et on rasked ajad, aga korraldaja kanda seda ju ka jätta ei saa...
et juhul kui seda ei tehtud, siis a/a number üles ja vabatahtlikkuse alusel väiksed kanded
edit: eelkõnelejaga nõus
Motopaks kirjutas:Ja siis lööb keegi lambist veel seina sisse augu ja ei julge seda pärast tunnistada ka. 5+ raisk!
Pikk kirjutas:"Seina auk" - aastapäeva laamendaja pole siiani julgenud oma tegu üles tunnistada, remondikulud jälle "korraldaja" taskust
Mitu inimest veel peaks kirjutama, et "Auk" on korraldajatega klaarimata? Aga a/a võiksite küll üles panna..
+358458693818
Raiki kirjutas:...ja tegelikult ei jää midagi ära vaid kuupäevi on nihutatud, ning asukohta
![]()
Optimist..
+358458693818
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
vilosius kirjutas:Raiki kirjutas:...ja tegelikult ei jää midagi ära vaid kuupäevi on nihutatud, ning asukohta
![]()
Optimist..
tahad täpsustada ?