Algajale vene tsikkel?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 41
- Tsikkel: Yamaha FZR100,Kawasaki Tengai
Algajale vene tsikkel?
Millist ratast alljärgnevates soovitaksite alustuseks:
Jawa 350, 634, 638
Iz Planeta, Planeta Sport, Jupiter.
Millised oleks põhjendused?
Ette tänades

-
- Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S
- Tänatud: 1 kord
Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!
algajale...
mina arvan, et M iline oleks parim lahendus

Teie Mossemees
pepe@biker.ee
Hakkame kütma!
OÜ Potipoiss
www.potipoiss.ee
Pottsepp & Korstnapühkija
pepe@potipoiss.ee
5588 671
www.twitter.com/Potipoiss
Konsultatsioon
Küttekollete remont
Ummistuste likvideermine
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Tegelikult oleks hea teada, mille alustuseks tsiklit otsid? Kas tahad tasakaalu harjutama hakata, tsikli ehitust tundma õppida või on load taskus ammu ja nüüd esimese sõiduriista soetamise soov. Nendel isenditel eriti kontrastset vahet pole. Teistest erineb rohkem ehk JAWA 350 oma vanuse poolest. Kui annad rohkem teavet, saad konkreetsemaid vastuseid.

iz idega on nii , et nad vast algajaile natu raskevõitu

korralikku kompressiooniga planeta sporti ei jõua algaja vast käimagi lüüa

vaata ikka alustuseks midagi lihtsat ja lighti ,nagu voshod vmt!
Eks sa proovi sõita nii jupi, planeta ja Jawaga. Mulle istub nendest kahtlemata Jawa kõige paremini, miskipärast Izhid jätsid väga robustse mulje, jawa rohkem sportlikum. Iz kulgemiseks, kui kiiremaid ringe soov vahest teha siis Jawa parem valik.
(In my opinion)
-
- Tsikkel: 1965 Jawa 250/559
- Tänatud: 7 korda
354 kätte saamisega võib raskusi tekkida, sel lihtsal põhjusel et ei ole neid eriti palju.agent007 kirjutas:No tegelt endale muretsen ka mingi tsikli. Jawa perekonnast midagi:
jawa 250cc;354;634;
Millist soovitate? 1. saaks kätte 2k heal juhul 1,5k
2.,3. saaks vast 3 - 3,5k
Kui keegi oskab midagi öelda nende hindade kohta siis palun tehke seda! Milline oleks mõtekas?
Miks Sa arvad, et Jawa 250-ne hind 350-ste omast nii palju odavam on? Kui Sa tahad korralikku eksemplari saada ja omanik hindadega kursis on, siis mingi 2k pead ilmselt ära unustama.
To driver12:
Jajah, TÄPSELT nii ongi.
-
hmm
Esmalt nende vana jawadega suht õnnemäng, millised nad seest väljanäevad, 10 poisikese remondi ikkagi üleelanud masinad.
Samas 2 kolbi ikkagi st raskem süüdet paika saada, rohkem mõtlemist, raskem mootoriehitus. hind samas 500eegust kuni 10 tuh. Ok ok on olemas ka ühekolviga jawa 250/559jne, kuid nendele juba raske juppe saada, suht vähe neid. Hind ka 500-4000.
Kuid ikkagi nagu mainitud korraliku jawa 634 saab kätte juba 3tuh, mida ei ole eriti pulkadeks võetud. Paremad 634 algavad 4,5tuh vähesõitnud jne. Selle masina halvaks pooleks on 6v süsteem, mida mina isiklikult ei salli. Samas elektrisüsteem palju kergem kui jawa 638.
Jawadest soovitaks algajale siis jah jawa 634 ostu.
Samas iz planeta sport julm riistapuu, mida mina isiklikult algajale küll ei soovita. Planeta 5 on samas suht töökindel masin kui ei ole eriti rallitatud hind ka norm st alates 4tuh- 6tuh tavaliselt. Planetat võib võttelda juba NAGU krossariga.
Jupiter5--jah, masin mis masin ikka, kuid pidi lagunema hullult.
Ning mis kõigetähtsam hindade juures: kõik hinnad on lahtised, oleneb kui korras on masin ning kas on paberitega. Üks puudu on masina hind kohe teine.
Hinda ei oska öelda3,5kilo -5 kilo ehk sinnakanti.
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...
-
Kommenteeri nende olukorda. Kas omavad dokumente kui hästi käivituvad. mis olukorras on mootorid. Raske soovitada sulle midagi hetkese infi järgi.agent007 kirjutas:Krt see izh on kuidagi väga imelik! Mulle eriti ei meeldi! Unustame 354, hetkel oleks saada rahuldavas korras 250cc ja 634
250cc hind - 2000EEK
634 hind - 3500EEK
Ütle ma ära kus masinad asuvad. Rahvas liigub suht palju ja Eesti väike koht, kus tuntakse paljusid. Jutu mõte selles, ehk tuntakse sinule pakutavaid masinaid. Osatakse soovitada. Ise sain just teada endale paari masina kohta halbu uudiseid-- omanik loomulikult kiitis masinaid.
RK
-
- Tsikkel: Honda CB400T ´80
raam on OK
mootor PAISTAB ka korras olevat, sidur aint nac libiseb, muidu panin ise 2 pauguga asja vändast käima ja tuksus!
sumpade asemele pandud mingid sportsumpade ristsugutised, aga on täitsa OK.
Spidokas on originaal, pöörete v see teine on katkine!
Käigud töötavad kõik 1-4 norm.
Aga välimuselt ehmatab täitsa ära (värvi teema)!
634 hinnad pärinevad KB -st! Nende olukorda nii täpselt ei tea, aga asi on arvatavasti ilma paberiteta!
-
- Tsikkel: 1965 Jawa 250/559
- Tänatud: 7 korda
Jawa 250-l?agent007 kirjutas:...pöörete v see teine on katkine!
Mis aasta pilliga muidu tegu on?
Mootori töötamisel kõrvalisi helisi ei olnud kuulda? Originaalsumpade puudumine on muidugi miinuseks: uued maksavad sama palju kui praegu Sult terve tsikli eest küsitakse.
Dokumendid on ikka kehtivad Eesti omad?
-
Krt ma kahtlen siin juba hea nädal aega... no st. seda, et elan Räpina mnt. läheduses ning politsei just seal tiirutab päris sageli! IRW... vahel mõtlesin isegi Delta peale! :p
-
ok võtan arvesse! vb isegi ostan Delta! teeks selle ära ning saaks ka lubadeta sõita asfaldil, ühesõnaga liigne närvikulu puuduks! Mida teie soovitate? vanust 16a. mopeediga võiks sõita!jax1 kirjutas:Algajale võimalikult lihtsa mootoriga masin, niisiis soovitan IZ Planeta 5 või siis IZ Planeta Sport, 1 pütt alati kindlam ja vähem pusimist, kui 2 pütiga.
-
njaa
Nali naljaks, mul maal sõidavad ka vanamehed deltaga. Ega selllel masinal midagi viga ei ole, küsimus selles, kus sa uue masinaga sõitma tahad hakata. Kas seal on võimalik sõita ilma, et politseiga tagaajamisi ei toimuks.agent007 kirjutas:ok võtan arvesse! vb isegi ostan Delta! teeks selle ära ning saaks ka lubadeta sõita asfaldil, ühesõnaga liigne närvikulu puuduks! Mida teie soovitate? vanust 16a. mopeediga võiks sõita!jax1 kirjutas:Algajale võimalikult lihtsa mootoriga masin, niisiis soovitan IZ Planeta 5 või siis IZ Planeta Sport, 1 pütt alati kindlam ja vähem pusimist, kui 2 pütiga.
Samas kui omad doke ja TÜV ja kindlustus tehtud, siis nad ei saa just eriti sind kinni pidada, kui sa just ise rumalusi ei tee.
Üks putt on kergem, kuid see selleks kõik oleneb sinust. ps minu 18 eluaastani oli minu esimeseks masinaks delta, siis 2 aastat ilma tsiklita ja siis kohe Jawa 638 peale, ning siiani oamnud neid hea 6tk millest 2 vaid minu jaoks hetkel.
Samas heas korras delta sama kallis kui jawa. Enda oma ärisin 4 kiloga ära, oli ka uus teine.
-
Re: njaa
unimüts kirjutas:Nali naljaks, mul maal sõidavad ka vanamehed deltaga. Ega selllel masinal midagi viga ei ole, küsimus selles, kus sa uue masinaga sõitma tahad hakata. Kas seal on võimalik sõita ilma, et politseiga tagaajamisi ei toimuks.agent007 kirjutas:ok võtan arvesse! vb isegi ostan Delta! teeks selle ära ning saaks ka lubadeta sõita asfaldil, ühesõnaga liigne närvikulu puuduks! Mida teie soovitate? vanust 16a. mopeediga võiks sõita!jax1 kirjutas:Algajale võimalikult lihtsa mootoriga masin, niisiis soovitan IZ Planeta 5 või siis IZ Planeta Sport, 1 pütt alati kindlam ja vähem pusimist, kui 2 pütiga.
Samas kui omad doke ja TÜV ja kindlustus tehtud, siis nad ei saa just eriti sind kinni pidada, kui sa just ise rumalusi ei tee.
Üks putt on kergem, kuid see selleks kõik oleneb sinust. ps minu 18 eluaastani oli minu esimeseks masinaks delta, siis 2 aastat ilma tsiklita ja siis kohe Jawa 638 peale, ning siiani oamnud neid hea 6tk millest 2 vaid minu jaoks hetkel.
Samas heas korras delta sama kallis kui jawa. Enda oma ärisin 4 kiloga ära, oli ka uus teine.
endal on selline mõte, et paneks deltale mingi kõvem mootor peale, no tugevdaks kiike ja esikahvli vahetaks ka ära, peaks ju pidama? mingi Minski mootor peale! Siin just oli ühes teemas, et politsei ei saa aru kui sa just 100km/h ei sõida sellega

KRT mai tea mida teha... see on nii kaheotsaga asi!!!!!
Ja jällegi ütleks, et politsei pole Aafrikast. Või Kuu pealt. Nad saavad väga hästi aru, mis on mis, sest nad ju puutuvad nendega päris tihti kokku, kui loogikat kasutama hakata.Agent007 kirjutas:endal on selline mõte, et paneks deltale mingi kõvem mootor peale, no tugevdaks kiike ja esikahvli vahetaks ka ära, peaks ju pidama? mingi Minski mootor peale! Siin just oli ühes teemas, et politsei ei saa aru kui sa just 100km/h ei sõida sellega Smile Pealegi oleks vaja käia Roiul bensukas Smile
KRT mai tea mida teha... see on nii kaheotsaga asi!!!!!
NB. Selle Minski mootori asemel osta parem Minsk, väiksem võimalus trahvi saada, Siin kuskil jäi üks vahele sellisega ja igast trahve sai, sealhulgas ebaseadusliku ümberehituse eest.
Parem tee load selle raha eest ära, muidugi tuleb midagi juurde veel panna, aga see tuleb odavam, kui trahve maksma hakata. Mõttekam ka.
-
- Tsikkel: Valkyrie
- Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
-
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.