amordid
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
 - Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
- 
				Lenks
Teema algataja 
amordid
tere! Mul selline mure et krossikal (kawasaki kx85) esimesed amorid lasevad õli läbi. Ma võtsin amordid maha aga kuidas ma nad lahti saan võtta endal sai mõistus otsa. vahest kiiluvad amordid kinni ka , minuarust on mingid tihendid seal läbi vms. Ettetänades Risto
Re: amordid
Lenks kirjutas:tere! Mul selline mure et krossikal (kawasaki kx85) esimesed amorid lasevad õli läbi. Ma võtsin amordid maha aga kuidas ma nad lahti saan võtta endal sai mõistus otsa. vahest kiiluvad amordid kinni ka , minuarust on mingid tihendid seal läbi vms. Ettetänades Risto
targem oleks muidugi ikka spetsialisti juurde viia,kui puruks just kukkuda soov pole,ise saab kõll teha aga kindlasti lase mõnel asjatundjal üle vaadata,keera ülevalt kork maha ja siis hakkavad vaikselt pudisema,õlid,vedrud jne.kindlasti leiad ka googeldades mingit nõu!
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
- 

yeekim
 - Toetajaliige
 - Tsikkel: XV1900
 - Tänanud: 703 korda
 - Tänatud: 462 korda

Arvan, et ta ei saa /ei leia neid alumisi poltte ülesse, mis amordikolbi kinni hoiab.(kui tegu on tavalise amordiga)
Otsingusse amordi simmerite vahetus trükkida ja vastuseid ning nippe tuleb hulgi.
edu
otsi endale netist service manual, kindlasti on seal amordisimmekate vahetamise õpetus olemas. kui ilma rahata ei saa siis väikese raha eest ikka saab näiteks siit või siis kawasaki maaletoojalt paberkandjal manuali.
Tere, hiljutine kogemus elust  ühe tuttavaga kes hakkas ise seda tööd tegema.Tagajärg on see ,et tuleb osta uued amordid
teema lihtsalt väikeses näpukas,kahte amortditoru ühendavatest kahest muttrist ülemine jäi pisut lahti,sõites aga muudkui keeras lahti edasi ja hea oli ,et end ära ei tapnud hüpates,sest ühe amordi alumine osa kukkus välja kui esiratta alt võttis,pidas ainult pidurivoolik põhimõtteliselt.Kui usinalt manuaali järgid ja omad tööriistu siis proovi aga soovitan soojalt,leia see ca 1000.- ja lase spetsialistidel see töö ära teha. ![]()
- 

Piipz
 - Soe ja sõbralik
 - Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
 - Tänanud: 145 korda
 - Tänatud: 381 korda
 - Kontakt:

mul nüüd pole su ratta amorte silme ees kuid suuremal osal ratastel keerakse pealmine kork maha siis, kui amort veel ratta küljes on, vastasel juhul pead sa kasutama väga häid klambreid, et amorti mitte ära rikkuda. kindlasti ära hakka neid rohkem lahti kiskuma, kui sa ei tea, mida täpselt teed. ise toimetan ka amortidega ning kuigi ma olen seda päris mitu korda ja mitmel erineval rattal teinud, on see ikkagi suht aeganõudev ja erilist tähelepanu nõudev töö. kui sul on USD amordid, siis on see veel keerulisem.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
				Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
				Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
				Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.