Honda CR,abi vaja.

Siia siis kõik krossi ja enduroga seonduv.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Ricooo

Honda CR,abi vaja.

Lugemata postitus Postitas Ricooo »

Sai soetatud Honda CR 110cc või 80cc äkki keegi oskaks öelda mis mootoriga tegu on.Aga abi oleks vaja juhtmete ühendamisel, see kelle käest ma sain selle tema lõikas juhtmed puru ja ei teinud märkmeid peale ja kokku ei oskanud enam panna, ise ka ei oska midagi teha.Sädet pole käima ei saa panna.
Mootor ise näeb välja selline.
http://www.upload.ee/image/166070/Pilt0325.jpg
See on see kust juhtmed süüte poolest välja tulevad ja see must asjandus kuhu juhtmed külge käivad.
http://www.upload.ee/image/166074/PI9D1_23.JPG
http://www.upload.ee/image/166075/Pilt0324.jpg
Ja välja näeb ta selline.
http://www.upload.ee/image/166076/Pilt0326.jpg
Homme üritan paremad pildid teha.

matti

Re: Honda CR,abi vaja.

Lugemata postitus Postitas matti »

Tundub nagu Honda Cr 80cc, millel hiinaka 110cc mootor peal. Uuri atmracing.ee foorumist kuidas ühendada, seal neid remondi experte jagub.... :P

Teema algataja
Ricooo

Aga kas neid juppe on kuskil müügil ka eestis nt seda süütepoolt või siis seda musta asjandust kuhu need kõik juhtmed külge käivad? Asukoht võiks jääda Põlva ja Tartu piirdesse.

Teema algataja
Ricooo

No nii leidsin mootori numbri ka üles " tzh152fmh " ja leidsin mootori müügi koha üles http://www.2dehands.be/tzh152fmh-107-cc ... ?qq=rustig . Võtsin selle süütepoole kaane eest ära vms ja tundub et üks asi on läbi kõrbenud ja on vaja ära vahetada.Kas keegi ei tea kust selliseid juppe saada võiks ??
Pilt, alumine vasest asi!?
Pilt
Paremat pilti lubasin ka.
Pilt

Teema algataja
Ricooo

Ongi nii alumine asi on läbi kõrbenud.
Pilt
Pilt

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

ODAVAM ON OSTA UUS HIINAKA mootor kui sinna kusilt x kohast juppe tellima, samas kui männil olemas on, siis saab atm racingust

Teema algataja
Ricooo

Eks vaatab seda uue mootori ostmist äkki mingi spetsialist paneb sinna uue vase ja töötab.

Teema algataja
Ricooo

Jah aga selle iga rea peal on mingi paber vms?Mis pärast sinna tuleks panna ?

matti

Lugemata postitus Postitas matti »

Sellise mähise mähkimine on käkitegu ju, mähkisin ümber mingiaeg 2 tk selliseid ja mõlemad töötavad juba 2 kuud kui mitte rohkem igapäevaselt kasutuses põhimõtteliselt, mähi tihkelt ja mõõda mähise paksust nihikuga pidevalt, isegi kui saab veidi rohkem veidi vähem ei ole hullu midagi, peaasi, et vahele ära mahub, kuna tegu pole niikuinii mingi kalli aparaadiga, siis võib ju veidi siitsealt koonerdada millegi arvelt, tööle hakkab niivõinaa. Mul vedeleb tsipa üle 20m 0,66 paksust lakitud mähisetraati kui huvitatud oled, endal pole midagi peale hakata niikuinii, sellest saab ühe mähise teha küll, endal kulus ühe taolise mähkimiseks 21m.
Tõsi küll mähkimine võtab ligi 3 tundi aega kui kvaliteetselt teha ja tulemus jääb kohati kvaliteetsem kui tehases seda oli aga näpud valutavad pärast ikka tükkmaad tagantjärgi, proovimõttes sai oma 5 tk harjutamiseks tehtud ja siis jälle maha keritud :D
Muide süütemähis on see valge kattega kaetud sul, aga mille jaoks see kõrbenud mähis on, CDI ja muu toiteks?

Teema algataja
Ricooo

Ega ma olen suht algaja tüüp ja ei tea veel nendest cdi-dest midagi.Ja kas keegi ise ei saaks teha seda mulle mingi 100.-eeku eest? Postitamise teel ?

nalla1

Lugemata postitus Postitas nalla1 »

,,tegin peedist pesumasinale trumli...,,
ajate asja ülikeeruliseks. nagu oli juba soovitatud, mine poodi ning osta see jupp kogu kaanega komplektis. hinnad 300-750.-.

Teema algataja
Ricooo

No jah poodi, ega ma söögi poodi sisse ei astu ja seda sealt riiuli pealt ei osta omale? Nagu ees pool juba küsitud millisesse poodi ma lähen ja aadress ??

kurikristjan
Tsikkel: SV1000
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas kurikristjan »

See suurem mähis on tuledele, mida krossikal niikuinii pole. Väiksem mähis ja trumli väljaspool olev andur on CDI-ga ühenduses.
Seda suuremat mähist on mul üks üle, järgmisel nädalavahetusel võin maalt ära tuua ja sulle kinkida, kui huvitatud oled. Peaks korras olema. Aga seda läheb sul ainult tulede jaoks vaja, nii et ise tead paremini, kas tahad.

Kui sul CDI olemas on ja ainult käima paneku jagu elektrit tahad, siis annan sulle lihtsa skeemi, kuidas ühendada tuleb: http://www.btinternet.com/~jhpart/cdi1a.gif

Teema algataja
Ricooo

Nii et toda mul ei ole üldse vaja ?

kurikristjan

Niikaua kui tulesid ei taha, pole vaja jah.

Teema algataja
Ricooo

Teine mähis on nüüd peal, aga nüüd on vaja juhtmed ära ühendada ja ei oska :oops: .

kurikristjan

Ma ju andsin sulle skeemi. Vaata üles. :roll:

Teema algataja
Ricooo

Saaks natukene aru ka siis saaks asja.

kurikristjan

BK/R juhe tuleb ülemisest mähisest ja läheb CDI-sse (klemmide paigutust vaata pildilt).
BU/Y juhe tuleb süüteandurist (must pisike) ja läheb CDI-sse.
BK/W juhe läheb CDI-st suretuslülitisse.
BK/Y juhe läheb CDI-st süütepooli.
GRN ühenda massi.

Teema algataja
Ricooo

Jah sain seda juba enne sinu postitust asjale pihta :) .Sain sädeme ja läks käima ka :D . Aga siis kui ma sain 200 meetrit sõita suri välja.Ja säde kadunud.Äkki seal süütepoole sees on mingi juhe lahti ei tea, seda ma vaatan homme :? .

Teema algataja
Ricooo

Sain kõik korda nüüd tõmmet jagub aga vähe :lol: .Nüüd on uued probleemid ka.NT: Nüüd on vaja raam ära keevitada ja karteris on üks pragu sees tolle peab ka keevitusse viima.Ahjaa kas keegi teab palju õhku lasta taha vedrusse ja esimestesse vedrudesse ??

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

Tule taevas appi!Esiamordil on niplid ÕHUTAMISEKS,mitte millegi lisamiseks ja tagaamorti käib LÄMMASTIK,mitte õhk!!!

Teema algataja
Ricooo

Sain kõik korda tänud hoiatamast. :wack:

Teema algataja
Ricooo

No nii kaua aega möödas ja tööle olen saanud, aga jäi nädal aega tagasi seisma.Sai ära kontorllitud süütepool,süütemähis,süüteloendur ja süüteplokk.Aga sädet ikka ei ole.Mis võiks probleem olla!? (w)

Teema algataja
Ricooo

Kas keegi oskab midagi öelda ? (togi)

Kasutaja avatar

AbStra1t
Tsikkel: FC350 ; KX250F
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas AbStra1t »

Proovi teise küünlaga (togi)

Teema algataja
Ricooo

Kui piipu mingit sädet ei tule kuidas küünlas säde saab olla ja süütepool on korras koos piibu juhtmega.

Suletud

Mine “Kross ja enduro”