Soodne Saksamaale pakki saatmine?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Soodne Saksamaale pakki saatmine?
Tere!
Kes oskab öelda mis firma toimetab väikesed pakki 0-30kg Saksamaale? Ma ise tean DPD ja Eesti posti, aga need on suht kallid.
Loodan et keegi oskab aidata.
Tervitades Kaspar
Re: Soodne Saksamaale pakki saatmine?
Lähen 24jaan Saksa ,hollandisse oma bussiga et äkki jääb tee peale vöin ära visata ,muidu eesti postiga olen ka saatnud -isegi tsikli raami kunagi
Lärm
5014885
-
Teema algataja
Saata oleks mul umbes 50-100 pakki kuus. Tänu selle et see nii väikene kogus on ei huvita mind ka DHLi teenused, mis Eestis ka roppult kallid on.
Aga aitäh sinu abi eest, otsin konkreetselt aga mingit firmat kes sellega regulaarselt tegeleb ja pakke Saksamaal era isikule üle annab.
Cargobus vist veab saksa küll, aga kas ka kätte toimetab, ei tea.
OÜ Cisis on mulle toonud nii Saksast kui Inglismaalt, absoluutselt korrektselt. Ukselt uksele. Arvan, et asi toimib ka vastupidi. Sealne partner on http://www.gls-germany.com.
Vaata http://www.cisis.ee/index.php?page=1, indrek@cisis.ee, tel 5237444, Indrek Krist
-
Teema algataja
Ja vott täpselt see on see probleem. DHL näiteks on Saksas üks täitsa tavaline v6imalus et eraisik saab pakke saata, seda ka suht m6istliku hinna eest. Eestis on see just vastu pidi. DHL ei teeninda kii eraisikuid ja firmadele pakkumine on metsik.
GLSis eestis enda depoot kahjuks ei ole.
DPD näiteks on täpselt doppelt hind.
Aga mida eestis veel pakkutakse?
Eesti Post, DHL, DPD, ???
Ma otsin konkreetselt soodsat ja ei taha 800krooni mingi väikese pakki eest maksta
GLS koostöö partner on eestis: http://www.itella.ee/.
Tellisin saksast kaupa ning saadeti Eesti GLS-ga, võid sealt uurida, kui palju saatmine maksab. Mina tellisin auto esituled ja pakk oli ikka päris suur, ning maksis 21 euri.
-
Teema algataja
Ja see on kii see huvitav vahe. Kui Saksast tellida on sootsam ta toimetab teine firme. Mis saksas on DHliga saadetud j6uab Eesti posti kätte. Siin on see natukene keeruline. Hermes ei toimeta pakke Eestis ka ise kohale. Kuidas Saksast pakke eesti saada on mul teada ja soodsad v6imalused olemas.
Nüüd peab aga kaupa jälle tagasi toimetama
-
- Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
- Tänanud: 3 korda
Kappo kirjutas:Saata oleks mul umbes 50-100 pakki kuus. Tänu selle et see nii väikene kogus on ei huvita mind ka DHLi teenused, mis Eestis ka roppult kallid on.
Aga aitäh sinu abi eest, otsin konkreetselt aga mingit firmat kes sellega regulaarselt tegeleb ja pakke Saksamaal era isikule üle annab.
Lgp Härra Kappo,firma Dhl ei ole roppult kallis.Neil on erinevad saatmis võimalused,nii lennukiga kui autoga.Olen kindel et saad hea pakkumise kui ainult tekib selleks soov.Pealegi 50-100 pakki kuus pole ühelegi kuller firmale Eestis väike kogus.Nagu öeldakse-helista ja küsi järgi.
-
Kappo kirjutas:Ja see on kii see huvitav vahe. Kui Saksast tellida on sootsam ta toimetab teine firme. Mis saksas on DHliga saadetud j6uab Eesti posti kätte. Siin on see natukene keeruline. Hermes ei toimeta pakke Eestis ka ise kohale. Kuidas Saksast pakke eesti saada on mul teada ja soodsad v6imalused olemas.
Nüüd peab aga kaupa jälle tagasi toimetama
DHL on Deutche Post World Net-i kaubamärk ja kui on saadetud saksast tavapostiga siis nime poolest Dhl kuid tegemist siiski tavapostiga (Deutche Post).Sellisel juhul siin jagab seda eesti post.
Lisaks veel et Dhl teenindab eraisikuid üle terve maailma ja loomulikult ka Eestis.
-
Teema algataja
Mis sulle soodne tunneb on mulle kallis. Olen Saksas üles kasvand ja kollisin alles 2009 Juuni eesti ja pean veel m6ne hinnaga elama 6ppida.
Siis ei ole midagi teha kuid k6ik firmad läbi helistada. M6tlesin lihtsalt et keegi teab mingid sala infot.
Muusees kui keegi soovib Saksast siia midagi saada v6ite küsida.
@Saintgeorge: DHL vajab k6ige sootsama transpordi jaoks 9 tööpäeva, nii naad ütlevad iga tahes. Siia maani on alati 13 tööpäeva aega v6tnud. DPD jaksab sama asja 3-4 tööpäevaga. See on lihtsalt praktiline näidis mida ise olen kogenud. Siia maani DPD mu lemmik, kiire ja soodsad hinnad.
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
OSC Cargo?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
Kappo kirjutas:Mis sulle soodne tunneb on mulle kallis. Olen Saksas üles kasvand ja kollisin alles 2009 Juuni eesti ja pean veel m6ne hinnaga elama 6ppida.
Siis ei ole midagi teha kuid k6ik firmad läbi helistada. M6tlesin lihtsalt et keegi teab mingid sala infot.Muusees kui keegi soovib Saksast siia midagi saada v6ite küsida.
@Saintgeorge: DHL vajab k6ige sootsama transpordi jaoks 9 tööpäeva, nii naad ütlevad iga tahes. Siia maani on alati 13 tööpäeva aega v6tnud. DPD jaksab sama asja 3-4 tööpäevaga. See on lihtsalt praktiline näidis mida ise olen kogenud. Siia maani DPD mu lemmik, kiire ja soodsad hinnad.
DPD kindlasti hea aga tooks väikse näite,10kg pakk Saksamaale Euro+ (DHL)teenusega maksab 792+20%.Oled aktiivne ja küsid alet saad -30%.Sõlmid lepingu saad rohkem.Kohale jõuab keskmiselt 4 päevaga,oleneb sihtriigi postikoodist.
Pealegi ära unusta teisi suuri UPS;TNT.
Jõudu ja jaksu oma ettevõtmistes
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
Tähti närida, siis Saksamaale pakki saatmine tähendab, et sul juba on Saksamaal pakk olemas ning sa saadad midagi sinna sisse
Aga muidu tubli Eesti keel
Põhjus: üks lause jäi puudu ä
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
Kappo kirjutas:Olen Saksas üles kasvand ja kollisin alles 2009 Juuni eesti
Piips lugesid? Peaks just kiitma, et Kappo isegi hästi Eesti keelt räägib. Mõni Eesti koolis käinud ja selle lõpetanud isik ei kirjuta ka paremini.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.