Soodne Saksamaale pakki saatmine?

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
Kappo

Soodne Saksamaale pakki saatmine?

Lugemata postitus Postitas Kappo »

Tere!

Kes oskab öelda mis firma toimetab väikesed pakki 0-30kg Saksamaale? Ma ise tean DPD ja Eesti posti, aga need on suht kallid.
Loodan et keegi oskab aidata.

Tervitades Kaspar

lärm
Tänatud: 1 kord

Re: Soodne Saksamaale pakki saatmine?

Lugemata postitus Postitas lärm »

Lähen 24jaan Saksa ,hollandisse oma bussiga et äkki jääb tee peale vöin ära visata ,muidu eesti postiga olen ka saatnud -isegi tsikli raami kunagi
Lärm
5014885

Teema algataja
Kappo

Saata oleks mul umbes 50-100 pakki kuus. Tänu selle et see nii väikene kogus on ei huvita mind ka DHLi teenused, mis Eestis ka roppult kallid on.
Aga aitäh sinu abi eest, otsin konkreetselt aga mingit firmat kes sellega regulaarselt tegeleb ja pakke Saksamaal era isikule üle annab.

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Cargobus vist veab saksa küll, aga kas ka kätte toimetab, ei tea.

rein113
Tsikkel: Suzuki GSX750

Lugemata postitus Postitas rein113 »

OÜ Cisis on mulle toonud nii Saksast kui Inglismaalt, absoluutselt korrektselt. Ukselt uksele. Arvan, et asi toimib ka vastupidi. Sealne partner on http://www.gls-germany.com.

Vaata http://www.cisis.ee/index.php?page=1, indrek@cisis.ee, tel 5237444, Indrek Krist

5273938

Teema algataja
Kappo

Ja vott täpselt see on see probleem. DHL näiteks on Saksas üks täitsa tavaline v6imalus et eraisik saab pakke saata, seda ka suht m6istliku hinna eest. Eestis on see just vastu pidi. DHL ei teeninda kii eraisikuid ja firmadele pakkumine on metsik.
GLSis eestis enda depoot kahjuks ei ole.

DPD näiteks on täpselt doppelt hind.
Aga mida eestis veel pakkutakse?
Eesti Post, DHL, DPD, ???

Ma otsin konkreetselt soodsat ja ei taha 800krooni mingi väikese pakki eest maksta :-)

Kasutaja avatar

toopakk

Lugemata postitus Postitas toopakk »

GLS koostöö partner on eestis: http://www.itella.ee/.
Tellisin saksast kaupa ning saadeti Eesti GLS-ga, võid sealt uurida, kui palju saatmine maksab. Mina tellisin auto esituled ja pakk oli ikka päris suur, ning maksis 21 euri.

delta, pikk vahe, cbr 900rr 98, gsx-r 750 k4

Teema algataja
Kappo

Ja see on kii see huvitav vahe. Kui Saksast tellida on sootsam ta toimetab teine firme. Mis saksas on DHliga saadetud j6uab Eesti posti kätte. Siin on see natukene keeruline. Hermes ei toimeta pakke Eestis ka ise kohale. Kuidas Saksast pakke eesti saada on mul teada ja soodsad v6imalused olemas.
Nüüd peab aga kaupa jälle tagasi toimetama :-)

Kasutaja avatar

saintgeorge
Tsikkel: Aprilia RSV R-Factory
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas saintgeorge »

Kappo kirjutas:

Saata oleks mul umbes 50-100 pakki kuus. Tänu selle et see nii väikene kogus on ei huvita mind ka DHLi teenused, mis Eestis ka roppult kallid on.
Aga aitäh sinu abi eest, otsin konkreetselt aga mingit firmat kes sellega regulaarselt tegeleb ja pakke Saksamaal era isikule üle annab.

Lgp Härra Kappo,firma Dhl ei ole roppult kallis.Neil on erinevad saatmis võimalused,nii lennukiga kui autoga.Olen kindel et saad hea pakkumise kui ainult tekib selleks soov.Pealegi 50-100 pakki kuus pole ühelegi kuller firmale Eestis väike kogus.Nagu öeldakse-helista ja küsi järgi. (w)

Viimati muutis saintgeorge, 10 Jaan 2010, 19:43, muudetud 2 korda kokku.
Kasutaja avatar

saintgeorge

Kappo kirjutas:

Ja see on kii see huvitav vahe. Kui Saksast tellida on sootsam ta toimetab teine firme. Mis saksas on DHliga saadetud j6uab Eesti posti kätte. Siin on see natukene keeruline. Hermes ei toimeta pakke Eestis ka ise kohale. Kuidas Saksast pakke eesti saada on mul teada ja soodsad v6imalused olemas.
Nüüd peab aga kaupa jälle tagasi toimetama :-)

DHL on Deutche Post World Net-i kaubamärk ja kui on saadetud saksast tavapostiga siis nime poolest Dhl kuid tegemist siiski tavapostiga (Deutche Post).Sellisel juhul siin jagab seda eesti post.
Lisaks veel et Dhl teenindab eraisikuid üle terve maailma ja loomulikult ka Eestis.

Teema algataja
Kappo

Mis sulle soodne tunneb on mulle kallis. Olen Saksas üles kasvand ja kollisin alles 2009 Juuni eesti ja pean veel m6ne hinnaga elama 6ppida.
Siis ei ole midagi teha kuid k6ik firmad läbi helistada. M6tlesin lihtsalt et keegi teab mingid sala infot.

Muusees kui keegi soovib Saksast siia midagi saada v6ite küsida.

@Saintgeorge: DHL vajab k6ige sootsama transpordi jaoks 9 tööpäeva, nii naad ütlevad iga tahes. Siia maani on alati 13 tööpäeva aega v6tnud. DPD jaksab sama asja 3-4 tööpäevaga. See on lihtsalt praktiline näidis mida ise olen kogenud. Siia maani DPD mu lemmik, kiire ja soodsad hinnad.

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

OSC Cargo?

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

saintgeorge

Kappo kirjutas:

Mis sulle soodne tunneb on mulle kallis. Olen Saksas üles kasvand ja kollisin alles 2009 Juuni eesti ja pean veel m6ne hinnaga elama 6ppida.
Siis ei ole midagi teha kuid k6ik firmad läbi helistada. M6tlesin lihtsalt et keegi teab mingid sala infot.

Muusees kui keegi soovib Saksast siia midagi saada v6ite küsida.

@Saintgeorge: DHL vajab k6ige sootsama transpordi jaoks 9 tööpäeva, nii naad ütlevad iga tahes. Siia maani on alati 13 tööpäeva aega v6tnud. DPD jaksab sama asja 3-4 tööpäevaga. See on lihtsalt praktiline näidis mida ise olen kogenud. Siia maani DPD mu lemmik, kiire ja soodsad hinnad.

DPD kindlasti hea aga tooks väikse näite,10kg pakk Saksamaale Euro+ (DHL)teenusega maksab 792+20%.Oled aktiivne ja küsid alet saad -30%.Sõlmid lepingu saad rohkem.Kohale jõuab keskmiselt 4 päevaga,oleneb sihtriigi postikoodist.
Pealegi ära unusta teisi suuri UPS;TNT.
Jõudu ja jaksu oma ettevõtmistes :bsmile:

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 371 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Tähti närida, siis Saksamaale pakki saatmine tähendab, et sul juba on Saksamaal pakk olemas ning sa saadad midagi sinna sisse :P :oops:
Aga muidu tubli Eesti keel :)

Viimati muutis Piipz, 11 Jaan 2010, 16:33, muudetud 1 kord kokku.
Põhjus: üks lause jäi puudu ä
Kasutaja avatar

Junzu
Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 11 korda

Lugemata postitus Postitas Junzu »

Kappo kirjutas:

Olen Saksas üles kasvand ja kollisin alles 2009 Juuni eesti

Piips lugesid? Peaks just kiitma, et Kappo isegi hästi Eesti keelt räägib. Mõni Eesti koolis käinud ja selle lõpetanud isik ei kirjuta ka paremini.

SM570R 04' ->Z750 05'->Z1000 03'->R1 04'->R1 04'->GSX1300R 00'->Z750 04' & CB600f 01'->Z1000 03'->Z1000 03'->Buell XB9R->ZX10R 05'-> KTM SM950 04' & R6 07'->KTM 950SM 07'->KTM 990SD 07' ->Z1000 2011'->TE300i 19 ->EXC300 22''->890 Adventure R 23' & FE350 20' & TE300 24'
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”