Väike kotkanaps N-u häärberis
Moderaator: Moded
Väike kotkanaps N-u häärberis
Terekest.
Kuna biker.ee kasutajaskonna hulgas on mul liiga palju sõpru, siis kuulutan ka siin.
Homme toimub minu naasmise puhul Eestimaa teedele väike tähistamine, mis eeldatavasti kujuneb suureks ja ohjeldamatuks napsutamiseks. Kui suudan oma kylmunud veetorud yles soojendada, saab tynnisauna, kui mitte, siis toimub tavapärane pummeldamine, nagu kotkapoegadel kombeks. Grillida saab kah, juua mitte ei saa, vaid on kohustuslik.
Kuna tegemist ei ole heategevusega, siis soovitav oleks omad napsud kaasa võtta ja kui on soov ampsata grillvorsti, siis tasub ka sellele juba poes mõelda. Kutsutud on kõik, kes mind piisavalt tunnevad, et tunda end oodatuna. Telefoni number on mul sama, mis on juba aastaid olnud.
N
-
- Tsikkel: Ural Solo '06
- Kontakt:
Re: Väike kotkanaps N-u häärberis
N on vist oma sarmi kaotanud. Juba kolmveerand tundi pole ühtki juubeldushõiset kõlanud.
juhin tähelepanu, et tegu on siiski 2 aprilliga. Niiet igatahes..jooma
lisavarustuseks GSR600
-
- Tsikkel: Freewind
Ei noh ... mõõdukas koguses* alkoholi ikka tarvitada võib
*Mõõdukas kogus - kogus mida ei saa enam silmajärgi hinnata vaid peab mõõdulindiga mõõtma (Kotkafoorum)
Tuginedes tehtud telefonikõnedelt saadud infole kisub asi vist käest ära minema, seega, ärge parem tulge, mu krunt on kõigest 600 ruutmeetrit
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.