07.07 peterburi teel tsiklile tagarattasse sõit
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
07.07 peterburi teel tsiklile tagarattasse sõit
Tere,
Panen igaks juhuks uue teemana, et kõik, kes võiks tunda mootorratturit, saaks talle info edastada.
Täna 07.07 umbes 13.10 paiku Peterburi teel trammi lõpp-peatuse kandis sõitis roheline auto mootorrattale tagarattasse nii, et tsikli võttis korra vibamagi. Auto ise kiirustas minema ja põrutas ühte hoovi ära.Selleks hetkeks, kui me oma autoga ümber pöörata saime, oli mootorratas juba lahkunud.
Aga kui keegi teab või kuuleb sellest mootorratturist midagi, edastaksin ma ratturile heameelega selle auto numbri !!
Ühendust saab minuga telefonil 58 145 713.
Tervitustega,
Mari
Re: 07.07 peterburi teel tsiklile tagarattasse sõit
Tänuväärt ettevõtmine!
Suured tänud ja kiitused!
see oleks võinud olla ükskõik kes meist kellele rattasse sõideti, hea et püsti jäi..
-
Teema algataja
Edastasin info kannatada saanud mootorratturile ja vägagi tänulik mootorrattur peaks homme ühendust võtma! Igatahes suured tänud!!!
-
Teema algataja
Teema leidis lahenduse, tänud kõigile, kes abiks olid
Minu poolt suured tänud Marile!
Nüüd peab tegutsema, et tegelane kätte saada. Ma olin suhteliselt lootusetu, et saaksin kuidagi auto numbri teada, aga näe - on imesid
Auto sõitis täpselt külje pealt sisse ning stangega vastu jalga ning sealt edasi juba vastu summutit. Summuti käis vastu raami ning on nüüd siis mõlkis. Uus Acra pole ka odavaimate killast.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
Tunnistaja ju olemas... viimane aeg politseisse teatada. Autojuht saab lisaks avarii tekitamisele veel sündmuskohast lahkumise eest. Ei ole mõtet head inimest mängida ja ise hakata asja ajama... ilmselgelt on tegu ju debiilikuga, kui ta minema põgeneb.
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Mainisid, et sõitis vastu jalga, palju jalg kannatada sai ? Tervisekahjustused kah kindlasti politseile avalduses ära märkida.
Kui liiklusõnnetuses saab vigastada inimene on lausa kohustus politsei kohale kutsuda.
Jah, arsti juures on käidud ja politseisse avaldus ka tehtud. Nüüd on asjaajamine juba minu käteulatusest väljas.
Jalast niipalju, et ikka eile kõndida ei saanud... jalaraud tõusis ju üles ning väänas jala 90ˇvastupäeva üles ning asi andis hüppeliigesest järgi
Õnneks murdu ei ole, muidu lonkaks ilusamad ilmad maha. Loodetavasti järgmine nädal tagasi sadulas.
-
Lõpp hea, kõik hea!
Tore, et selliseid häid inimesi on kellel pole poogen teistest!
Head paranemist!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.