Enne Narvat Konjust burksi

Kui korraldad üritust ja tahaks sellest teada anda. Tahad kiita või kiruda olemasolevaid.

Moderaator: Moded

Teema algataja
oioi

Enne Narvat Konjust burksi

Lugemata postitus Postitas oioi »

Tallinn-Narva 176.km. Konju külas Tallinnast tulles vasakut kätt 50m. kaugusel trassist asub kiirtoidu kiosk, kus kõik biker.ee kasutajad saavad 5% allahindlust.

hannes1337

Re: Enne Narvat Konjust burksi

Lugemata postitus Postitas hannes1337 »

piisab sellest,et ma lihtsalt ütlen et ma biker.ee kasutaja ? :P

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

5% ? te nii pankrotttti ei karda minna ? :mrgreen:

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

täitsa töötav reklaam tegelt. Mina kavatsen küll trassil tähele panna kuskohas see Konju küla asub, kus burkse pakutakse. Ilmselt jääb see pikaks ajaks meelde. Ja just selle pärast, et ühe säästukrooni pärast ma seal never hoogu maha ei võta.

Teema algataja
zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Materiaalne kasu on ju selgelt sees!

Arvestades, et üks burger võiks maksta 30 krooni, tsikkel võtab mul 7 liitrit sajale ning trassilt burksikohta jõudmiseks vaja läbida 50 meetrit, jääb praeguse kütusehinna juures 124,40 sendiga kasumisse 5%-lise allahindluse puhul.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 145 korda
Tänatud: 381 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mida odavam asi on, seda vähem on võimalik sellele alet teha. arvestades, et sealkandis on burksidel tiba odavamad hinnad, siis nende 5% on siiski odavam, kui siin tallinnas mõne 30%. parandage, kui ma eksin. ei taha nüüd fleimi jälle lahti lasta, kuid tegelt nii nunnu reklaam :)

üks palve ka kasutajale "oioi", kui sa pole juba sellist teadet saanud, siis viitsid korista see banner oma allkirjast ära :bsmile:

Kasutaja avatar

ghost-r
Tsikkel: SV (63,91€) S

Lugemata postitus Postitas ghost-r »

Loodan et teemaalgataja ei kurjusta aga seda teemat võik ju veidi modifitseerida ja paneme siia kirja hoopis sellised armsate nurgataguste burksikohtade koordinaadid.
Teinekord mööda eestit kulgedes veidu kasugi sellest kui tuleb meelde et keegi selles teemas kirjutas et kuskil siin peaks olema burksiputka.
Asja mõte ei ole kedagi midagi otseselt reklaamida vaid mööda suurt eestimaad kulgevatele bikeritele võimalike peatuspaikade-ideede andmine :bsmile:

Ja siinkohal ka mainin ära oma kadukandi kiirrestorani :mrgreen: Jägalas. E-L kuni 20.00 avatud :bsmile:
Pilt

These things we do.That others may live!

Teema algataja
oioi

Lugemata postitus Postitas oioi »

Ega see 5% ei ole tõesti nokkimise pärast, tõesti on raske suuremat allahindlust pakkuda.Pealegi on ju olulisem hinna ja kvaliteedi suhe mitte võimalikult suur allahindlus % number.

Miks mitte ka teisi Eesti kiirtoidu kohti siia teemasse panna.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

väga õige - kirjuta mispärast sinu hamburger on väga hea ja soodustus ei koti enam kedagi.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

mulle piisaks kui öeldaks et burksi pihv on 100% veiselihapihv kivil grillituna, mitte sügavkülmast võetud Rakvere LK valmistoodang mikros soojendatuna, jätaks mind see 5% täiesti ükskõikseks ja keeraks iga kord idas käies maanteelt kõrvale.
PS. kui ma oleksin eesti Gordon Ramsay, siis ma käiks ja korjaks kiirsöögikohtadest kõik mikrouunid kokku. Kiirtoit võib ka väga hea olla, aga mikrolaineahi tapab kulinaaria!

Nation

Lugemata postitus Postitas Nation »

Jõudu ja edu äris ja muudes toimetamistes teemaalgatajale... :bsmile:

Kuid küs ??? Kuskohast on võimalik saada korralikult küpsetatud saia ja grillitud kotletiga burksi mis kastmest ei tilgu ja kus lisandid oleks suupärased ja meeldiv maitseelamus kindel :?:

Sinujaoks on see karneval ... neeger!
Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Staabi grillburger on täitsa hea, hapukurgi viilud, mitte tükeldatud, kaste mõnus ja parajas koguses. Väga mõnus, hind oli miski 32.- vist vms.
Ja Räägupesast soovitaks võtta topelträägupesa burgeri, 30.- krooni eest saab mõnusalt suure burgeri millel maitse väga hea :bsmile:
Mõlemad kohad Tallinnas, Nõmme teel, numbreid ei tea :D

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 341 korda
Tänatud: 439 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

ma kardan siiski lootusega, et ma kellelegi kogemata liiga ei tee, et nende Nõmme tee putkade purkside pihv tuleb sealtsamast Rakverest (vms.)

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Tartus, Ringtee tänaval Sirius II, grillburger on maitselt kohe kindlasti veiseliha pihviga, kas ka kivil grillitud, seda ei tea. Kastet parasjagu, sibulat ja mar. kurki, leht rohelist, tomatit ja juustu. Väga bro! (Ükspäev võtsin võrdluseks samast putkast ühe teise burgeri, seal oli kohe kindlasti sealiha pihv.) Julgen soovitada!

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

ylari
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas ylari »

Nation kirjutas:

Kuid küs ??? Kuskohast on võimalik saada korralikult küpsetatud saia ja grillitud kotletiga burksi mis kastmest ei tilgu ja kus lisandid oleks suupärased ja meeldiv maitseelamus kindel :?:

tallinna kesklinnas on mingid Grill by Meriton burski putkad kust oli päris meeldiv üleelmine aasta paar korda burksi osta. pihvi küpsetati grillil ja salat tundus kah väga värske. Ma sattusin sinna seepärast, et ainult seal müüakse tallinnas austria karastusjooki almdudler ja ka muid saksa-austria bratwursti ja muid wurstide versioone lisaks burgeritele.. nüüd pole paar aastat sattunud ja ei oska öelda, kas kvaliteet on sama.. niikuinii on offtopic, sest et ei saaks öelda, et need kohad kuskil suurte trasside kõrval oleks, kuhu pikal reisil sisse põigata. samas ma olen tallinnlane kah :P

zr-7 99' > vfr800 99'

mattyas

Lugemata postitus Postitas mattyas »

ghost-r kirjutas:

Loodan et teemaalgataja ei kurjusta aga seda teemat võik ju veidi modifitseerida ja paneme siia kirja hoopis sellised armsate nurgataguste burksikohtade koordinaadid.
Teinekord mööda eestit kulgedes veidu kasugi sellest kui tuleb meelde et keegi selles teemas kirjutas et kuskil siin peaks olema burksiputka.
Asja mõte ei ole kedagi midagi otseselt reklaamida vaid mööda suurt eestimaad kulgevatele bikeritele võimalike peatuspaikade-ideede andmine :bsmile:

Ja siinkohal ka mainin ära oma kadukandi kiirrestorani :mrgreen: Jägalas. E-L kuni 20.00 avatud :bsmile:
Pilt

Elan ise Raasikul ja satun sinna nädalas 4-5 korda, julgen soovitada :bsmile:

Kasutaja avatar

efendi
Mode
Tsikkel: KTM
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 24 korda

Lugemata postitus Postitas efendi »

Tule kreekasse, Goodyse nimeline kett vot see on burks!!!

Nation kirjutas:

i am not totally useless, i can be used as a bad example.

Kes mett teeb, see mett sööb!
Kasutaja avatar

Lullaby
Tsikkel: Diversion

Lugemata postitus Postitas Lullaby »

Pärnusse satute, siis ma julgeks soovitada Bravo burksi, saab seda otse Port-Arturi kõrvalt ja valikus on ka see "päris" pihviga burger- tegemist siis väidetavalt jäägrilihaga ja maitseb ülihea 8)

No bike, no fun
Kasutaja avatar

hannes
Tsikkel: Ducati Multistrada 1200S

Lugemata postitus Postitas hannes »

oioi kirjutas:

Tallinn-Narva 176.km. Konju külas Tallinnast tulles vasakut kätt 50m. kaugusel trassist asub kiirtoidu kiosk, kus kõik biker.ee kasutajad saavad 5% allahindlust.

ENNE selliste vekslite välja hõikamist tasub ikka KÕIK oma töötajad nimetet uuendusega kurssi viia. Ma kohe esimesel päeval juhtusin kogemata sinnakanti ja otsustasin testida - ei töötanud :(

Ida-Virumaa – lähemal kui tundub, lahedam kui arvad!
Ducati Multistrada 1200S
Honda NC 750X DCT (müüdud, teenis mind truult täpselt 3 aastat ja 21000km)
Honda XRV 750 MooramaaPaar (müüdud, teenis mind truult 10 aastat ja 68000km)
Iga tsikli jaoks on oma tee!

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

hannes kirjutas:
oioi kirjutas:

ENNE selliste vekslite välja hõikamist tasub ikka KÕIK oma töötajad nimetet uuendusega kurssi viia. Ma kohe esimesel päeval juhtusin kogemata sinnakanti ja otsustasin testida - ei töötanud :(

Aga kuidas burks oli muidu?

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

Maicle

Lugemata postitus Postitas Maicle »

Täiesti lõpp :lol:
Nagu Rullnokkadest bemmi vendade teema :lol: :"Yo, lähme võtame burksi na" :lol:

Muidu 10 km Pärnust väljapoole Tallinna maanteed mööda nurmes, nurme tanklas on siiamaani minu elu parimad burgerid olnud, ilma naljata, söön harva rämpstoitu, aga seda burksi oleks lausa mõnitus rämpstoiduks nimetada :P

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Soovitaks Tartus Atlantisest välikohvikust burgerit või vanast Ümerast ehk comarketist üle tee olevat putkat.
Kindlasti vältida Raadil olevat burgeriputkat.

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Üritused”