Mis arvate neist masinatest?

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
QQQ777

Mis arvate neist masinatest?

Lugemata postitus Postitas QQQ777 »

Vaata siit: www.euromobile.ee

okoman

Lugemata postitus Postitas okoman »

missugune nendest seal neid p2ris mitu.

Svenny

Lugemata postitus Postitas Svenny »

ma arvan, et äkki mõtleb ta neid choppereid. max. kiirus 70km/h :shock:
seda nüüd eriti uskuda ei tahaks. küll aga on nad stiilsed :wink:

okoman

Lugemata postitus Postitas okoman »

chopperil kütusekulu 2,2l/100km minu aeroxil(70cc) on umbes 7l/100km

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

Punn põhjas on mu baigil ka suur kytuse kulu ....ytleme 16 liitrit sajale ....
See on seal keskmine kütuse kulu väikestel pööretel:)

okoman kirjutas:
chopperil kütusekulu 2,2l/100km minu aeroxil(70cc) on umbes 7l/100km
Kasutaja avatar

Mix
Tsikkel: tsiklit netu.

pisitsiklid

Lugemata postitus Postitas Mix »

Need "masinad" on küll omal moel ilusad kuid väga lapsemõõdulised. Ei kujutagi ette, kui suur (väike!) peaks olema sõitja, et ta sellise pisi-tshopperi seljas koomilisena ei mõjuks. Aga selline väike kütusekulu on neljataktilise mootori puhul normaalkiiruse juures reaalne küll...

bilabong

Lugemata postitus Postitas bilabong »

Ainsad rollerid mida olen näinud mis võtavad 2 ja nati alla selle sajale kilomeetrile bensiini on aprilia sr ditech ja ditech r ja see kütusekulu on neil nii väike tänu elektrilisele otsesissepritsele ja seetõttu ei usu ma et need nii vähe võtavad
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
Kasutaja avatar

Mix

bensiinikulu

bilabong kirjutas:
Ainsad rollerid mida olen näinud.... seetõttu ei usu ma et need nii vähe võtavad
:) :) Ja mitmekümnest eri margist ja mudelist siis see rolleripark koosneb, mida Sina "näinud oled", et nii põhjapanevaid järeldusi teed? Ja üldse, miks oled kangekaelselt ainult rolleris kinni? Palju oled tuttav näiteks Honda Monkey ja selle kloonidega?
Sissepritse on kõva sõna küll - selle vastu ei vaidlegi, kuid seegi on suurelt osalt väikestel kahetaktilistel juurutatud ikka selleks, et ühendada kahehetaktilise mootori iseloom ja neljataktilise ökonoomsus ja loodusõbralikkus.
Ja see 2,2 liitrit pole üldse mingi eriline saavutus nende "euromobile'is" pakutavate kergete ja pisikeste rataste juures. Pigem julgeks neid veel suht "raiskajateks" pidada. On ka kobakamaid võrre samalaadse mootoriga ja "võtavad" nad veelgi vähem saja kilomeetri kohta. Ise leidsin kiiresti otsingut kasutades näiteks selle hiinaka: http://moto.nnov.ru/getpage.php?id=120&page=1
Kuid internet on infoallikana kõigile võrdselt kättesaadav, eks otsige ise ka...
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

[quote="Svenny"]ma arvan, et äkki mõtleb ta neid choppereid. max. kiirus 70km/h :shock:
seda nüüd eriti uskuda ei tahaks. küll aga on nad stiilsed :wink:[/quote]

aga mina arvan, et 70km/h sõidab ta siis kui istub peal 20kg-ne poiss
mina oma 120kg-se ihoga peale lähen vaevalt et ta nii palju sisse võtab.
Mudakoll
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Ega nad niivõrd väiksed ka ei tundu ,sest esimene 18" ja tagumine 16" rattad on ikka päris suured.
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

Mix

16" & 18"

nm5 kirjutas:
Ega nad niivõrd väiksed ka ei tundu ,sest esimene 18" ja tagumine 16" rattad on ikka päris suured.
Sellel "Chopperil" on sõitja tagumik enam-vähem tagaratta kõrgusel. "Harley-l" aga veidi kõrgemal. Istme kõrguseks on antud tollel 55 sentimeetrit. Olen ise täpselt sama pikk, kui pikaks on märgitud see Harley - 176 cm. Chopperi iste ulatuks minule napilt-napilt põlveni ja harley iste ulatuks napilt-napilt üle põlve (kui palja-jalu rattale läheneksin).
Kui tõtt öelda, siis meeldiks mulle küll pigem rattale ronida, kui talle peale kükitada.. :lol:

PS!
Euromobile'i rahvas pole vist päris tähelepanelik olnud rataste andmete üles riputamisel või on kusagilt mõne teise ratta andmed copy/paste meetodil üle kandnud ja siis vajalikus kohas omale sobivad numrid sisse kirjutanud... Kuidas muidu seletada seda, et näit. neljataktiline Mini-Harley kasutab kütuseks bensiini-õli segu...

PPS!
Veel üks küsitavus: Mini Harley mudeli tähis "GS-202" pole ka eriti veenev, sest miskipärast kohtab mujal sama tüübitähise all ikka üht bensiinimootoriga tõukeratta mudelit, näit selline: http://luckamp.en.ec21.com/GC00487712/C ... ooter.html ..
On siis Chopperi mudeli tähis GS-201 õige?...

PPPS!
Kes veel neid mini-masinaid tahab silmitseda, siis võib vaadata kasvõi siia: http://luckamp.en.ec21.com/GC00546995/C ... rley_.html
.
.
.

tuks

Lugemata postitus Postitas tuks »

Monkey võttis 1l sajale niiet ma ei pane imeks.
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

ma arvan millegi pärast et see 2 l. sajale on kuskil ruumis mõõdetud :roll: , teepeal on ikka palju muid tegureid mis mõjutavad kiirust ja kütuse kulu...

korgits

Lugemata postitus Postitas korgits »

see on KESKMINE kütusekulu mille sisse on kõik need tegurid arvestatud..
JAH....yhel heal hetkel ta võib võtta 4liitrit sajale aga teisel hetkel vähem kui 2 liitrit sajale :)
deadend kirjutas:
ma arvan millegi pärast et see 2 l. sajale on kuskil ruumis mõõdetud :roll: , teepeal on ikka palju muid tegureid mis mõjutavad kiirust ja kütuse kulu...

zepazix

Lugemata postitus Postitas zepazix »

Kas keegi selle ostnud kah on?
tahaks teada, et kui sur ta nagu reaalselt on?
kas nagu tavalised rollerid või on mingi väiksem..
Välimuselt on küll kenad, kui ei lagune kah siis eriti pro..
kas sellisele kuskilt varu juppe kah saab eestist..?

zepazix
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

vabalt

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

50cc atm võtab70km/h vabalt välja ja 1.5liitrit sajale (4-takti) seega ma arvan,et see masin sõidab 70km/h ära küll! :shock:
RS 125

zepazix

ma mõtlen seda mini-harleyd..mitte atmi
Kasutaja avatar

LähmeSõidame

nojah

Lugemata postitus Postitas LähmeSõidame »

nojah ma lihtsalt värdlen neid masinaid et nad peaks suht sama võimsa mootoriga olema ja vaikne! see on stiilne masin!!!
RS 125

zepazix

stiilne küll, aga vist natuke väike :S
automaailmas müüdavast freedo 1 on suurem aga jah..
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”