Mis arvate neist masinatest?
Moderaator: Moded
-
Svenny
pisitsiklid
Need "masinad" on küll omal moel ilusad kuid väga lapsemõõdulised. Ei kujutagi ette, kui suur (väike!) peaks olema sõitja, et ta sellise pisi-tshopperi seljas koomilisena ei mõjuks. Aga selline väike kütusekulu on neljataktilise mootori puhul normaalkiiruse juures reaalne küll...
Ainsad rollerid mida olen näinud mis võtavad 2 ja nati alla selle sajale kilomeetrile bensiini on aprilia sr ditech ja ditech r ja see kütusekulu on neil nii väike tänu elektrilisele otsesissepritsele ja seetõttu ei usu ma et need nii vähe võtavad
http://ziimu.risk.ee/stuff/rolleri%20pildid/ --> minu roller (Pildid on kasutaja r1s7o tehtud//respect)
bensiinikulu
bilabong kirjutas:Ainsad rollerid mida olen näinud.... seetõttu ei usu ma et need nii vähe võtavad
Sissepritse on kõva sõna küll - selle vastu ei vaidlegi, kuid seegi on suurelt osalt väikestel kahetaktilistel juurutatud ikka selleks, et ühendada kahehetaktilise mootori iseloom ja neljataktilise ökonoomsus ja loodusõbralikkus.
Ja see 2,2 liitrit pole üldse mingi eriline saavutus nende "euromobile'is" pakutavate kergete ja pisikeste rataste juures. Pigem julgeks neid veel suht "raiskajateks" pidada. On ka kobakamaid võrre samalaadse mootoriga ja "võtavad" nad veelgi vähem saja kilomeetri kohta. Ise leidsin kiiresti otsingut kasutades näiteks selle hiinaka: http://moto.nnov.ru/getpage.php?id=120&page=1
Kuid internet on infoallikana kõigile võrdselt kättesaadav, eks otsige ise ka...
16" & 18"
Sellel "Chopperil" on sõitja tagumik enam-vähem tagaratta kõrgusel. "Harley-l" aga veidi kõrgemal. Istme kõrguseks on antud tollel 55 sentimeetrit. Olen ise täpselt sama pikk, kui pikaks on märgitud see Harley - 176 cm. Chopperi iste ulatuks minule napilt-napilt põlveni ja harley iste ulatuks napilt-napilt üle põlve (kui palja-jalu rattale läheneksin).nm5 kirjutas:Ega nad niivõrd väiksed ka ei tundu ,sest esimene 18" ja tagumine 16" rattad on ikka päris suured.
Kui tõtt öelda, siis meeldiks mulle küll pigem rattale ronida, kui talle peale kükitada..
PS!
Euromobile'i rahvas pole vist päris tähelepanelik olnud rataste andmete üles riputamisel või on kusagilt mõne teise ratta andmed copy/paste meetodil üle kandnud ja siis vajalikus kohas omale sobivad numrid sisse kirjutanud... Kuidas muidu seletada seda, et näit. neljataktiline Mini-Harley kasutab kütuseks bensiini-õli segu...
PPS!
Veel üks küsitavus: Mini Harley mudeli tähis "GS-202" pole ka eriti veenev, sest miskipärast kohtab mujal sama tüübitähise all ikka üht bensiinimootoriga tõukeratta mudelit, näit selline: http://luckamp.en.ec21.com/GC00487712/C ... ooter.html ..
On siis Chopperi mudeli tähis GS-201 õige?...
PPPS!
Kes veel neid mini-masinaid tahab silmitseda, siis võib vaadata kasvõi siia: http://luckamp.en.ec21.com/GC00546995/C ... rley_.html
.
.
.
see on KESKMINE kütusekulu mille sisse on kõik need tegurid arvestatud..
JAH....yhel heal hetkel ta võib võtta 4liitrit sajale aga teisel hetkel vähem kui 2 liitrit sajale
JAH....yhel heal hetkel ta võib võtta 4liitrit sajale aga teisel hetkel vähem kui 2 liitrit sajale
deadend kirjutas:ma arvan millegi pärast et see 2 l. sajale on kuskil ruumis mõõdetud, teepeal on ikka palju muid tegureid mis mõjutavad kiirust ja kütuse kulu...
-
zepazix
-
LähmeSõidame
vabalt
50cc atm võtab70km/h vabalt välja ja 1.5liitrit sajale (4-takti) seega ma arvan,et see masin sõidab 70km/h ära küll! 
RS 125
-
LähmeSõidame
nojah
nojah ma lihtsalt värdlen neid masinaid et nad peaks suht sama võimsa mootoriga olema ja vaikne! see on stiilne masin!!!
RS 125
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.