Varustus Saksast.

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
nitse

Varustus Saksast.

Lugemata postitus Postitas nitse »

Kõik muudkui räägivad, et Saksas sõiduvarustus kõvasti odavam ja valik meeletu. Kas sellel jutul on tõepõhi ka all või on nagu "tark blondiin", millest kõik räägivad, aga keegi pole ise näinud.

Kuna olen Eestist kombekaostuga ummikusse jooksnud ja sõpradel plaan Saksa auto järgi minna, siis on suht mõistlike reisikuludega võimalik ise Saksas käia. Nüüd siis ootangi asjalikke näpunäiteid ja soovitusi, kus seal ringi vaadata ja kui keegi teab ka mingeid hindu näituseks tuua, siis oleks see väga abiks. Uued, kasutatud ja kõike muud mida oleks hea teada.

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

Nolani kiiver ja Rukka riided on küll saksas kallimad, või siis umbes samad, kui siin.
Kasutaja avatar

Kommionu

Re: Varustus Saksast.

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

nitse kirjutas:
Kuna olen Eestist kombekaostuga ummikusse jooksnud ja Nüüd siis ootangi asjalikke näpunäiteid ja soovitusi, kus seal ringi vaadata Uued, kasutatud ja kõike muud mida oleks hea teada.
Njahh... Nii suuri kombesid ei tehta... :lol: Pead oma kombet ikka otsima kauplusest a´la "Suur TOM".... Ahh niisama lõõbin
Sõida... ja ära MÖLISE!!!
Kasutaja avatar

Kameeleon

Lugemata postitus Postitas Kameeleon »

Rein kirjutas:
Nolani kiiver ja Rukka riided on küll saksas kallimad, või siis umbes samad, kui siin.
ega jah.......näiteks x-lite kiiver on võimalik eestist odavamalt saada kui isegi saksa kataloogist.

Võibolla on mõtekas silmad lahti mööda kaupluseid käia, natuke tingida ja korraliku varustuse komplekteerimine ei tule sugugi kallim kui kataloogist tellides. Pealegi saab kohapeal ikka proovida ja on kindel, et saad õiges mõõdus ja selle mis soovisid.

Aga rahakotid on ju erineva ainevahetusega :) ja kelle ainevahetus võimaldab vaid kõige odavamat osta, see leiab kõige odavamad (mitte segi ajada soodsatega) mõnest kataloogist.

Lõppude lõpuks on peamine, et päris palja pee ja lehvivate lokkidega ei sõidetaks.

Teema algataja
nitse

Lugemata postitus Postitas nitse »

Kameeleon kirjutas:
Rein kirjutas:
ega jah.......näiteks x-lite kiiver on võimalik eestist odavamalt saada kui isegi saksa kataloogist.

Võibolla on mõtekas silmad lahti mööda kaupluseid käia, natuke tingida ja korraliku varustuse komplekteerimine ei tule sugugi kallim kui kataloogist tellides. Pealegi saab kohapeal ikka proovida ja on kindel, et saad õiges mõõdus ja selle mis soovisid.

Aga rahakotid on ju erineva ainevahetusega :) ja kelle ainevahetus võimaldab vaid kõige odavamat osta, see leiab kõige odavamad (mitte segi ajada soodsatega) mõnest kataloogist.

Lõppude lõpuks on peamine, et päris palja pee ja lehvivate lokkidega ei sõidetaks.

Olen läbi käinud kõik Tallinna poed ja muidu kohad kust kombet leida võib. Ja asja eest küsitava rahanumbri vaatamise olen juba ammu lõpetanud, aga ka see ei aita. Tundub, et Eestis pole hetkel 2 osalist kombekat, mis mulle normaalselt selga istuks. Ja kataloogist ei julgeks ma elus midagi nii olulist nagu kombekas tellida. Eelmine kommija vist ei lugenud mu teksti päris korralikult läbi. Ma ei aja taga hinda ja olen isegi valmis Saksa asjale järgi sõitma ning kui see sealt natuke soodsam tuleb, oleks ainult boonus, mitte eesmärk.

Olen oma selle aasta esimesed 50km viltjope ja teksapükstega ära teinud ning nüüd olen kombeka eest veelgi rohkem nõus maksma :-)

marguspp

Lugemata postitus Postitas marguspp »

Kuna mul on plaanis minna kohe peale jaani väiksele euroopa reisile mikrobussiga ja sõiduvarustus vajab ka kiiresti ostmist, siis kas keegi teab rääkida, et kust saab parima hinna ja kvaliteedi suhtega varustust? Mõtlen siis riietust (tagi, püksid, saapad). Marsruudiks on Eesti-Hispaania-Eesti. Äkki oskate isegi konkreetseid kohti pakkuda, kus olete käinud ja/või isegi midagi ostnud ja kaubaga rahul olnud. Igasugune info on oodatud. Tänud ka ette.
Kasutaja avatar

Kommionu

Lugemata postitus Postitas Kommionu »

marguspp kirjutas:
kas keegi teab rääkida, et kust saab parima hinna ja kvaliteedi suhtega varustust? Mõtlen siis riietust (tagi, püksid, saapad)..
Parima hinnaga leiad asjad ikka loomulikult HUMANA kauplustest ;)
Sõida... ja ära MÖLISE!!!

Kährik

Lugemata postitus Postitas Kährik »

Ja isegi korraliku õllekõhu saab kommionu juures nahaga kaetud :lol:

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

mina soovitan ikka ebay oksjoneid, kuna mul väga head kogemused. jah - proovida ei saa; jah - võib kirjeldusele mitte vastata; jah - maksmisega võib olla probleem; jah - head asja otsi tükk aega taga...... kõik need miinused on, aga samas võid leida ideaalse variandi.
mina sain - kaheosaline dainese (!) kombe, ca 2 aastat vana mudel, kusagil oli väike kriim - muidu VÄGA HEAS korras. pilt http://www.dakar.ee/gallery/album04/PICT0012
ja hind koos transa ja rahasaatmiskuludega ca 4500 eesti krooni.
Kasutaja avatar

arx805
Tsikkel: Suzuki Hayabusa `08
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas arx805 »

Ostsin ise saksas käies varustuse enamuses sealt kasutasin siis Luis-i kauplusi ja Polo kauplustes pakutavat träni. Hinnad on nii, et eesti omadega võrrelda ei kannata kuidagi. Pidevad allahindlused poes annavad hea rahalise võidu. Goretex tagi hind näiteks oli 80.- EURi, Kindad 30 euri jne jne.

Sverre
Tänatud: 15 korda

Varustus Saksast

Lugemata postitus Postitas Sverre »

Polo, Louisi, Hein-Gericke jne omavad üle Saksamaa kauplustevõrku.
400 euriga saab väga korraliku nahkkombe, tekstiil on odavam. poes saad komplekteerida ka näiteks 52 nr püksid 54 nr jopega jne. suuremate ostude puhul saad näiteks 50 eurise tasuta ostukaardi.
sõidusaapad on umbes poole odavamad, Daytona Goretex saabas Eestis on alates 3000 krooni, Saksamaal saab ka 100 euriga, kinnastest ma ei hakka rääkimagi.

Louise poed asuvad Berliinis, Hamburgis, Lübeckis, Kielis, Bremenis, Hannoveris, Bielefeldis, Kaselis, Fuldas, Braunschweigis, Düsseldorfis, Mönchengladmachis, Wuppertalis, Dortmundis, Weselis, Müsnteris, Osnabrückis, Kölnis, Aachenis, Siegenis, Münchenis, Rosenheimis, Augsburgis, Nürnburgis jne jne jne. Sama muude poekettidega.

Aga Täpi soovitus on samuti väga hea. ebay.de-s müüvad tuttuut kaupa ka motopoed. ja hinnad veel odavamad kui poes endas....
kui oksjonil kauba ära ostad ja ise Saksamaalt läbi sõidad, pole ju probleemi, vaata vaid enne kaardilt, kas ostukoht enamvähem su teele jääb. edu!

Sverre

Intruder

Lugemata postitus Postitas Intruder »

Nii...parem hilja kui kunagi
Mina avastasin eelmisel suvel endale sellised toredad poed nagu nameless.
Nameless kuulub samase ketti kuhu Louis. Põhikaubaks mida müüvad on louisi tagasitulnud tellimusedja kerge defektiga kaup.
Ise ostsin eelmisel suvel endale Hannoveri Namelessi poest Roleff (kirjutati vist nii) sõidutgi. Tagi normaal hind oli tiba üle 400 eur'i
ja kuna tal puudus pakend ja osad valged kohad oli märdunud siis hinnaks oli 125 eur.
Selliseid tagasi tulnud asju oli seal poes päris palju. Kui arvestada et mina otsisin endale suurt tagi 3xl vist oli nr siis xl oli seal meeletus koguses.
Sama käib ka sõidusaabaste ja kiivrite kohta.
13 Euriga sai sealt kätte probikeri kõige odavama kiivri (eesti maksab vist kõigeodavamas kohas see 600 kronu) ja shuberti concept id maksid 150 eur'i.

t7pi
Tsikkel: hinges europann

Lugemata postitus Postitas t7pi »

schubert'i concept 150 euri?????????? ehk 2340 krooni???? mis nad olid siis kellegi pudrukausiks olnud või?? :)
igatahes, kui keegi läheks läbi ja tooks mulle ühe sellise? võiks maksta isegi vahendustasu!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”