Itaalia käsitöö
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 8447
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Itaalia käsitöö
Itaallased on tegelikult ikka tõsist viitsimist täis erilisi käsitöörattaid toota.
http://www.wrm-motorcycles.com/ing/index.asp?pag=moto
http://www.wrm-motorcycles.com/ing/index.asp?pag=moto
Jee
Mis sa oskad muud kosta peale selle, et itaalia raud on itaalia raud ja seda tema kõige paremas mõttes. Ferrary ju ka itaalia oma.
See ratas seal ei näe küll päris MotoGuzzi Griso moodi välja, aga noh maitsed ongi erinevad. Mudas mässajatele on sellised pillid loomulikult ainult meeldivaks silmailuks.
Erki
Mis sa oskad muud kosta peale selle, et itaalia raud on itaalia raud ja seda tema kõige paremas mõttes. Ferrary ju ka itaalia oma.
See ratas seal ei näe küll päris MotoGuzzi Griso moodi välja, aga noh maitsed ongi erinevad. Mudas mässajatele on sellised pillid loomulikult ainult meeldivaks silmailuks.
Erki
Mitte ainult Itaallased ei oska teha huvitavat ja omapärast käsitööd
http://ratbike.org/docs/show03_15.php
Kui und ei tule loen lambaid ja nende 125cm3 postitusi
Eks see üks pool prosta värk ole.Raitz kirjutas:Mitte ainult Itaallased ei oska teha huvitavat ja omapärast käsitööd

Ei miks ei kõlba: Jumala vägev pill on.
Ma lihtsalt juhtisin tähelepanu, et viimaste ekslusiivkrossika-supermoto-enduro ehitajate trendide kohaslet on Honda mootor üks ühele maha tõmmatud.
See ju loogiline, oma mootori tegemine on kuskil suurusjärk 5 mill euri.
Ja loomulikult kui juba kloonida siis kõige paremat
Sölva amort hea ? Oleneb kellele ja millele. Carmichael või Bubba mõtleks mitu korda ennem kas oma aiakärule sellist alla keerata.
Tavaline eesti tasemel harrastaja kui tal on viimase kahe aasta jooksul toodetud Honda Showa peaks võtma manuali ja lugema seda ja siis keerama amorti ja kui rahul pole siis veel lugema ja keerama ja kui ikka rahul ei ole siis veel lugema.... no ja kui siis ka lõpuks rahul pole siis ehk õlikoguse või vedruga mängima vastavalt sellelesamale raamatule.
Aga Sölva on parem kui Öhlins.
Ma lihtsalt juhtisin tähelepanu, et viimaste ekslusiivkrossika-supermoto-enduro ehitajate trendide kohaslet on Honda mootor üks ühele maha tõmmatud.
See ju loogiline, oma mootori tegemine on kuskil suurusjärk 5 mill euri.
Ja loomulikult kui juba kloonida siis kõige paremat

Sölva amort hea ? Oleneb kellele ja millele. Carmichael või Bubba mõtleks mitu korda ennem kas oma aiakärule sellist alla keerata.
Tavaline eesti tasemel harrastaja kui tal on viimase kahe aasta jooksul toodetud Honda Showa peaks võtma manuali ja lugema seda ja siis keerama amorti ja kui rahul pole siis veel lugema ja keerama ja kui ikka rahul ei ole siis veel lugema.... no ja kui siis ka lõpuks rahul pole siis ehk õlikoguse või vedruga mängima vastavalt sellelesamale raamatule.
Aga Sölva on parem kui Öhlins.
Khm, tahad äkki ära tõlkida, mis sa sellega öelda tahtsid?RsB1ker kirjutas:Eks see üks pool prosta värk ole.
Prosta = venekeelne muundsõna ja tähendusega lihtne, lihtlabane. Mida tähendab lause: "eks see üks pool lihtlabane värk ole" ?
Kuidagi palju on tekkinud selliseid tühikargajaid, kes kasutavad laensõnu ja muundsõnu, saamata ise aru mida need tähendavad. KUS ON KEELEPOLITSEI SILMAD ???

Ma mõtlesin selle musta masinaga seda, et see nagu lihtsalt kokku pandud!!!Tarts kirjutas:Khm, tahad äkki ära tõlkida, mis sa sellega öelda tahtsid?RsB1ker kirjutas:Eks see üks pool prosta värk ole.
Prosta = venekeelne muundsõna ja tähendusega lihtne, lihtlabane. Mida tähendab lause: "eks see üks pool lihtlabane värk ole" ?
Kuidagi palju on tekkinud selliseid tühikargajaid, kes kasutavad laensõnu ja muundsõnu, saamata ise aru mida need tähendavad. KUS ON KEELEPOLITSEI SILMAD ???(Mari Öö, Sinu poole karjun nõutu näoga).
OT
Inimesed, ärge kasutage sõnu mille tähendust te ei tea ja mida kirjutada ei oska. Mu vanaisa armastas ikka öelda: ole vait, paistad targem välja!
Muuseas, kas racerx teab, mida tähendab хуйня? Usun, et tean vastsust juba ette. Sul isegi kirjapilt vale.racerx kirjutas:Prosta on liiga hea väljend, huinaa oleks paras.
Inimesed, ärge kasutage sõnu mille tähendust te ei tea ja mida kirjutada ei oska. Mu vanaisa armastas ikka öelda: ole vait, paistad targem välja!

Vahet pole kuidas kirjutatud. Mõte jääb samaks.
Ja igaüks kes tahab aru saada saab aru.
Ja igaüks kellel pole midagi muud öelda kui tähti närida saab ka aru.
Kas sina tead et eelkõige on see ikkagi tsiklifoorum. Kas kui tsiklimeeste kokkutulekul istud siis parandad ka kogu aeg kõigi juttu, karpa= karburaator ja kui keegi ütleb oiblääd siis küsid ta käest kas tead mis see tähendab ja kas tead et hääldasid natuke valesti ?
Kui sa mõttest teinekord aru ei saa siis küsi.
Kuigi pea on tühi pole mõtet päris filoloogia foorumit vist tekitada.
Ja kui mõttega loed mis ma öelda tahtsin siis ehk rohkem tühja ei karga selle keeleteemaga.
Ma saan aru et oled mode siin ja pead korda hoidma jne. Aga miskit polnud ju kontrolli alt väljas alates sellest "pool prostast". Igaühele selge mis öelda taheti.
Seal setumaa pool on see mu meelest üsna levinud väljend ( eks ta üks pool prosta värk ole)
Nii et midagi imelikku siin pole ja kui setumaad eestimaaks pidada siis on kõik ok ju ?
Ja igaüks kes tahab aru saada saab aru.
Ja igaüks kellel pole midagi muud öelda kui tähti närida saab ka aru.
Kas sina tead et eelkõige on see ikkagi tsiklifoorum. Kas kui tsiklimeeste kokkutulekul istud siis parandad ka kogu aeg kõigi juttu, karpa= karburaator ja kui keegi ütleb oiblääd siis küsid ta käest kas tead mis see tähendab ja kas tead et hääldasid natuke valesti ?
Kui sa mõttest teinekord aru ei saa siis küsi.
Kuigi pea on tühi pole mõtet päris filoloogia foorumit vist tekitada.
Ja kui mõttega loed mis ma öelda tahtsin siis ehk rohkem tühja ei karga selle keeleteemaga.
Ma saan aru et oled mode siin ja pead korda hoidma jne. Aga miskit polnud ju kontrolli alt väljas alates sellest "pool prostast". Igaühele selge mis öelda taheti.
Seal setumaa pool on see mu meelest üsna levinud väljend ( eks ta üks pool prosta värk ole)
Nii et midagi imelikku siin pole ja kui setumaad eestimaaks pidada siis on kõik ok ju ?
OT
Vaatamata tühjale peale. Ja suur tänu, et silmad avasid. Uskumatu, et ma tsikli foorumisse sattusin
! Ei, neid inimesi kes minuga ühe laua ääres istuvad, ei pea parandama. Imelik, onju ...
Asssaaa! Küll nüüd võttis hinge! Võta rahulikult. Su jutu mõte oli arusaadav. Isegi mulle.racerx kirjutas:...

siinkohal eksid, kui soovid, siis ma võin sulle anda paar küsimust, mida näiteks UK ja US Horneti foorumitest küsida..RsB1ker kirjutas:Vaatan välismaiseid foorumeid, ühe masina kohta küsitakse kümneid kordi JA ALATI vastatakse ilusti... Mitte, et "KRT VAATA NEID TEEMASID SIIN MILJONEID". Välismaalased on sõbralikumad!
Suurim vahe on selles, et välismaa foorumites ei ole lastetuba (rollerimehi) ja ineskarusid ka mitte. Seltskond on täiskasvanud.
it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.