küsimus tellimisega ebay.com.!

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Teema algataja
kevc

küsimus tellimisega ebay.com.!

Lugemata postitus Postitas kevc »

tere kas keegi oskab öelda et kui ma tellin ebay-st endale juppe tsiklile et kuna need kohale jõuavad ja kas üldse jõuavad??
ja kui jupp maksab 50 doltsi palju ma pean veel muid kulusid maksma?

Kasutaja avatar

puna
Tsikkel: Ducati SFV4S
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 11 korda

Re: küsimus tellimisega ebay.com.!

Lugemata postitus Postitas puna »

kevc kirjutas:

tere kas keegi oskab öelda et kui ma tellin ebay-st endale juppe tsiklile et kuna need kohale jõuavad ja kas üldse jõuavad??

Oleneb kust tellid.
Võivad ka mitte jõuda.
Kulud on ka transport veel.

Heinz36
Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45

Lugemata postitus Postitas Heinz36 »

kevc kirjutas:

Endal 99% ostetud kaubast ilusti kohale jõudnud. Eelmine vastaja unustas lisada,et kui asi 50 doltsi+ transport maksab,siis meie toll keevitab kogu summale(kaup+saatmine) ka 20% käibemaksu ja 2-3% eksportmaksu+ vormistuskulu(oleneb firmast 100-200EEK)

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

USA-st saab tihti lüpsi ja olen loobunud sealt otse ostmast. Kasutaja Heikki aitab selle suunaga.

Teema algataja
jakobj

Lugemata postitus Postitas jakobj »

Olen ka palju tellinud sealt ja tavaliselt läheb 2 nädalat. On ka juhtunud üllatusi, kus 3-4 päevaga on hiinast pakk tulnud, aga selleks peab müüja panema kiirema postiga teele. Ja 2 nädalat on keskmine aeg olnud, kõige kauem tuli üks pakk 4 nädalat.
Ebay`st on küllaltki turvaline osta ja tellida, kui peakski sattuma mingi petturi otsa, siis raha saab üldjuhul ikka tagasi- paypaliga makstes.

Tuleb lugeda kaupleja tagasisidet ja üldjuhtudel näeb sellest ära- kas on aus kaupmees või ei.

Kasutaja avatar

mx77
Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
Tänanud: 342 korda
Tänatud: 440 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mx77 »

tramm66 kirjutas:

USA-st saab tihti lüpsi ja olen loobunud sealt otse ostmast. Kasutaja Heikki aitab selle suunaga.

USA eBay garanteerib täieliku refundi ja muude eBayde puhul on Paypal väga abiks. Ei tea kuidas see Heikki peaks suutma tüssavendi vältida?

Kasutaja avatar

arhitekt
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas arhitekt »

Selles mõttes on lüps küll, et ootama peaeb- kõigepealt ootad 10-14 päeva, saad teada, et ei tulegi ja oli pettus, siis esitad kaebuse- see võtab ka aega, siis saad raha tagasi ja tellid uue, mis omakorda võtab samuti 10-14 päeva. Aga kui kellelgi kindel allikas on, siis tema kaudu saab ses mõttes kindlamini.

Rahast muidu jah ilma ei jää naljalt, tean varianti kus petturid müüsid õhust macbooke- need kes langesid skeemi ohvriks, said rahad ilusti tagasi.

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

mx77 kirjutas:
tramm66 kirjutas:

USA eBay garanteerib täieliku refundi ja muude eBayde puhul on Paypal väga abiks. Ei tea kuidas see Heikki peaks suutma tüssavendi vältida?

Sellepärast saan vältida et kasutan paypali usa kontot, kust saab alati raha tagasi ja pole iialgi probleemi sellega.. Samuti ei osta iial tüüpidelt kellel 1-2 asja müüdud ja feedback olematu.

Eikki olen BTW.

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Sa Eikki paks ju tedma, et ebay.com-is tehtud ostud hüvitab tüssu puhul ebay, mitte Paypal. Ja kuidas see Paypal usa konto ka välja näeb :shock: .

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eikki »

mx77 kirjutas:

Sa Eikki paks ju tedma, et ebay.com-is tehtud ostud hüvitab tüssu puhul ebay, mitte Paypal. Ja kuidas see Paypal usa konto ka välja näeb :shock: .

Ise oled paks.. Õpi kirjutama :D
Ebay.com ei hüvita sul mitte kui midagi. Kui maksad krediitkaardiga otse võidki jääda oma raha taga nutma. Paypal on see, kes hüvitab.

Ja kui sa ei tea siis mine Paypal.com-i ja vaata mis kontosid seal teha saab. Üks on international ja teine US. Mul mõlemad olemas. Ja lisaks seal võimalik eraldi teha ka Business account. Isegi see mul olemas. Küll aga targutaks. Sul ikka igas teemas vaja sõna võtta, kuigi Sa midagi ei tea. Sorry. Just for my 5 cents

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance
Kasutaja avatar

tok-tok

Lugemata postitus Postitas tok-tok »

Tegelikult on nii, et ebay ostis kunagi paypali ära ja seeläbi võib öelda, et hüvitab paypal, mis kuulub ebayle. Aga polegi ehk tähtis, kliendile on oluline see, et toimuks mõlema osapoole poolt aus tehing.

Mul on väiksem kui Sul!
Benelli TNT 1130

Teema algataja
kevc

Lugemata postitus Postitas kevc »

aga nagu keegi tellib siit ise asju?
ma annaks raha ja telliks ära

Kasutaja avatar

motoratsutaja
Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas motoratsutaja »

kevc kirjutas:

aga nagu keegi tellib siit ise asju?
ma annaks raha ja telliks ära

Tramm juba soovitas, et võta Eikkiga ühendust, saad oma asjad tellitud mis vaja. Sa ei pea selleks USA-sse lendama, et talle raha anda (togi)

Yaaa-maaa-haaa......
Kasutaja avatar

mx77
Kontakt:

Eks siis puust ette ja punaseks (kõike ei viitsi copida, kas tahab loeb ise ebay.com lehelt)

All purchases by eligible buyers that meet these conditions and do not fall within an exclusion or coverage limitation are covered by the eBay Buyer Protection Policy. Please note that the eBay Buyer Protection Policy applies only to the transaction; it is not a product warranty of any kind or a solution for buyers' remorse. This Policy is subject to all of the terms and conditions of eBay.com.

Buyers can file a case under the eBay Buyer Protection Policy when all of the following are true:
You are an eligible buyer (see Buyer eligibility).
You completed a purchase of an eligible item on eBay and submitted a case within 45 days from the date of payment.
You purchased the item on eBay by using the "Pay Now" option, third-party checkout, or an eBay invoice.
You paid for the item in one lump payment. Transactions involving multiple payments, such as a deposit followed by a final payment, are not covered unless the non-lump sum payment was due to an eBay or PayPal system requirement or policy.
You used one of the following methods listed below:
PayPal
ProPay
Moneybookers
Paymate
Credit card or debit card processed through the seller's Internet merchant account
Bill Me Later

Only buyers who have purchased items on the United States' eBay.com site are eligible for the eBay Buyer Protection Policy. Buyers who file a case through eBay Buyer Protection, but who did not purchase an item on the US eBay.com site, will be redirected to the existing resolution process for the site they used, if any. Sellers will use the resolution process initiated by the buyer. Resolution responsibilities and protections are outlined on the site of registration.

Relationship between eBay Buyer Protection and other resolution methods (PayPal Buyer Protection, and credit card/debit card chargebacks)

The eBay resolution process is the primary avenue for settling issues with on-eBay transactions. However, buyers will still have the option to continue with the PayPal system instead, or to file a chargeback if they paid using a credit card. Once a buyer selects a system, eBay, PayPal, or chargeback, they are required to use that system for the duration of the case.

Here are the basic principles behind how eBay manages dispute resolution between eBay, PayPal, and chargebacks:
eBay Buyer Protection is the primary program for settling issues with eBay transactions.
No double consequences for sellers, and no double refunds for buyers.
Chargebacks override all other disputes.

Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

Mis iganes ilusat juttu seal aetakse... Reaalselt saad vaid 200 tagasi ja kogu lugu - olen sedasi mitu korda vastu näppe saanud ostudega summades 1000-2000 ja enam ei viitsi sellist "kasulikku" bisnesit ajada :wink: Eikki`ga on asjad toiminud 5+

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”