Nahktagi luku vahetus

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
CB500

Nahktagi luku vahetus

Lugemata postitus Postitas CB500 »

Dainese tagi lukk läks sinnasamusesse.. keskelt läheb ise lahti kui kinni on ja siis uuesti lukukelgu allasaamisega saab ikka naha soojaks. :)
Kes on pädev luku sama :) hästi kui tehases ära vahetama ja kust sobiv YKK lukk saada?

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
Kasutaja avatar

sang

Re: Nahktagi luku vahetus

Lugemata postitus Postitas sang »

Mingid aastad tagasi oli mul samalaadne mure ja sain igalt poolt põiklevaid vastuseid :( . Luku vahetamine nahktagil on vist sellise suurusjärgu n**s, mida pigem ei viitsita ette võtta.

taros

Lugemata postitus Postitas taros »

Tartus on Vallikraavi tänaval köösneriäri. Nad on kindlasti valmis seda tööd tegema.
Minu tagi oli ühel talvel mõnda aega seal. Vahetati lukke, kelke, trukke, õmmeldi paksu nahka ja pandi kaitsmed ka sisse.
Jäin tööga väga rahule.

Jawa 354´64
Kasutaja avatar

indrek91
Tsikkel: sinine ja paljas

Lugemata postitus Postitas indrek91 »

Enda tagil lasin ka kelgui ära vahetada, oli täpselt sama mure mis sul. Tallinnas magistrali keskuse statoli poolses otsas on keemiline puhastus ja rõivaste parandus. Seal vahetati mul kelk ära ning siiamaani on väga ilusti töötand, pole pidanud enam tagi seest kuidagi välja ronima. Mine uuri, ehk aitavad. :bsmile:

Life may begin at 50, but it doesn't get real interesting until about 150
Kasutaja avatar

ert
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas ert »

indrek91 kirjutas:

Enda tagil lasin ka kelgu ära vahetada, oli täpselt sama mure mis sul. Tallinnas magistrali keskuse statoli poolses otsas on keemiline puhastus ja rõivaste parandus. Seal vahetati mul kelk ära ning siiamaani on väga ilusti töötanud, pole pidanud enam tagi seest kuidagi välja ronima. Mine uuri, ehk aitavad. :bsmile:

Urgitsen siis vana teema ülesse.

Hakkasin enne kohale tormamist vaatama selle keskuse kodulehte ja sealt paistab, et asutus on remondis. Midagi väga kiiret pole ja järgmise aastani võin oodata, aga äkki oskab keegi mingit muud kohta soovitada, kus see tõmbosa ära vahetataks.

Hr.Nõel
Tsikkel: Päris mitu...
Tänatud: 109 korda

Lugemata postitus Postitas Hr.Nõel »

Pärnus võiks Hr.Nõel asja ära teha. Eks see minu kasutajanimigi vihja millelegi. :bsmile:

Tel. +372 viiskuus 2158üksüks & noelamees@gmail.com
Kasutaja avatar

Lemmy
Tsikkel: ZX600-D3 (ZZR600)
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Lemmy »

Tallinnas, Tammsaare tee 85, punases majas (Grossi toidupood sealsamas kõrval) on "Moeateljee" nimeline koht (MILANA-MOOD OÜ?). Minu mäletamist mööda oli seal kirjas ka nahkjopede lukuvahetus. Ise olen ühe tavalise riidest jope koos uue lukuga sinna viinud ning vahetus tehti korralikult ja mõõduka tasu eest.
Soovitan uurida.

Pilt

Peps7
Tsikkel: Honda CB550SC Nighthawk ´84

Lugemata postitus Postitas Peps7 »

Üks võimalus võib sul veel olla ise lukukelgu paradamiseks (küll kahjuks ajutine lahedus aga kõige kiirem ja sõltuvalt kelgu kulumisastest võid hooaja lõpuni hakkama saada). Nimelt pigistad ÕRNALT kelgu kitsamat otsa kokku, nii küljepealt kui ka ülevalt/alt. Kuid nagu ütlesin, on lahendus ajutine.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”