Uued Mootorrattad Inglismaalt poole hinnaga?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 471
- Tsikkel: Viffer ja Kawa
- Tänatud: 8 korda
Uued Mootorrattad Inglismaalt poole hinnaga?
Mis teie arvate kallid foorumikaaslased kas hr Martin Julius on usaldusväärne kaupmees ?
Kes müüb selliseid rattaid:
http://www.mototehnika.ee/used/786178
http://www.mototehnika.ee/used/786175
Googlest tuli selline pilt mehest http://www.facebook.com/people/Martin-J ... 1423285176
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Uued Mootorrattad Inglismaalt poole hinnaga?
No t*** kui pildil on pea sama must kui üks õige neeger siis ju küll mingeid kahtlusi ei teki
Helista ja küsi kus rattad asuvad, et sõber on kohe rahapakiga ukse taga. Ma hetkel Londonis nii et võin minna vaatama küll neid rattaid .
Helistades sellistele tel,nr on järgmine kuu üllatus suur, kui pead hakkama arvet maksma. A24 on ka väga odavaid autode pakkumisi täis. Turuhinnast miski 150-200tuhat odavamad.
-
- Tsikkel: Valgete kätega tehtud
- Kontakt:
tehh kirjutas:Helistades sellistele tel,nr on järgmine kuu üllatus suur, kui pead hakkama arvet maksma. A24 on ka väga odavaid autode pakkumisi täis. Turuhinnast miski 150-200tuhat odavamad.
Räägi lähemalt, kas tegu on eritariifse telefoniga? Kuidas seda ära tunda, kas ainult neegri näo ja odava hinna järgi?
Triumph Speed Triple, KTM LC4 SX, Husqvarna WR125,
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Tri kui hea nali. Tõeline Sm. Martin Juulius vahib vastu.
Mulle meeldivad ilgelt sellised martin juuliused . Kes pealegi müüvad eriti vingete, odavate hindadega rattaid. Muidugi tasub osta. Kandke kohe papp üle kasvõi Türisalu panka ja jääge rattaid ootama.
uskuge paremat diili enne kevadet ei tule.
Käisin vahepeal saunalaval. Seal tulevad alati kõikse paremad mõtted. Ja mis oli tulemus. Hellasin Sm, Martin Juuuliusele ja küsisin konto numbrit kuhu füür lükata. Tellisin kohe neid poole hinnaga rattaid tervelt 7 tk. Iga päeva jaoks eraldi . Igale rattale lubasid nad poole hinna eest veel nädalapäevad ka peale maalida.
Hr.Nõel kirjutas:Tri kui hea nali. Tõeline Sm. Martin Juulius vahib vastu.
Mulle meeldivad ilgelt sellised martin juuliused. Kes pealegi müüvad eriti vingete, odavate hindadega rattaid. Muidugi tasub osta. Kandke kohe papp üle kasvõi Türisalu panka ja jääge rattaid ootama.
![]()
uskuge paremat diili enne kevadet ei tule.
Käisin vahepeal saunalaval. Seal tulevad alati kõikse paremad mõtted. Ja mis oli tulemus. Hellasin Sm, Martin Juuuliusele ja küsisin konto numbrit kuhu füür lükata. Tellisin kohe neid poole hinnaga rattaid tervelt 7 tk. Iga päeva jaoks eraldi . Igale rattale lubasid nad poole hinna eest veel nädalapäevad ka peale maalida.![]()
MikMak Trade - Magusast marjast maitsva suupisteni
Tõrrrrrva-lahe pakkumine! Oleks võinud mõni päev varem tekkida-saanuks hea Martin Juliuse poolt tehtud Mardipäeva nali! Peaasi, et mõni mees liigsest naiivsusest ennast ise Türisalu Panka pärast üle ei kanna!
http://www.mototehnika.ee/used/786170
Kuskilt otsast ei saa Juulius norm vennike olla kui, kõik tema siklid gaasiga sõidavad.....
-
- Tsikkel: 300 EXC Six Days 2022, TRS One
- Tänatud: 1 kord
Kri§to kirjutas:http://www.mototehnika.ee/used/786170
Kuskilt otsast ei saa Juulius norm vennike olla kui, kõik tema siklid gaasiga sõidavad.....
gas = gasoline
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 341 korda
- Tänatud: 439 korda
- Kontakt:
Kri§to kirjutas:http://www.mototehnika.ee/used/786170
Sul tasuks autoga inglisekeelsetesse riikidesse minekut vältida - jääd tühja paagiga teele
Postitaja mx77 » P nov 14, 2010 15:45
Sul tasuks autoga inglisekeelsetesse riikidesse minekut vältida - jääd tühja paagiga teele
Postitaja 2ndalpha » P nov 14, 2010 1:03
gas = gasoline
Tean jah et gas=gasoline, aga eestis paraku gasoline ei ole gaas vaid bensiin. Google translator vist hätta jäänud...
Pigem pakub mulle mõtteainet, kas mototehnika.ee tsikli müümine ei olegi tasuline teenus?
-
- Tsikkel: KX125;IT250;KXF250;KLE500;SX45
Kri§to kirjutas:Tean jah et gas=gasoline, aga eestis paraku gasoline ei ole gaas vaid bensiin. Google translator vist hätta jäänud...
Pigem pakub mulle mõtteainet, kas mototehnika.ee tsikli müümine ei olegi tasuline teenus?
Terve Kuldne Börs samu kuulutusi täis(peaks ka tasuline teenus olema). Ju tasutud ka läbi "Türisalu Panga"
Kri§to kirjutas:Postitaja mx77 » P nov 14, 2010 15:45
Sul tasuks autoga inglisekeelsetesse riikidesse minekut vältida - jääd tühja paagiga teelePostitaja 2ndalpha » P nov 14, 2010 1:03
gas = gasoline
Tean jah et gas=gasoline, aga eestis paraku gasoline ei ole gaas vaid bensiin. Google translator vist hätta jäänud...
Viimati oli mototehnika.ee tasuta.
Arvasin, et ainult Motors24 kuulutused on tasuta..
mart211 kirjutas:Viimati oli mototehnika.ee tasuta.
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 11 korda
mart211 kirjutas:Viimati oli mototehnika.ee tasuta.
See "viimati" pidi küll mingi 4-5 aastat tagasi olema.
Igastahes nende neegritega on selline skeem, et nad võtavad omale aliasteks tuntud nimed näiteks inglismaa jalkakoondisest David Henry vms. Kui nende nime otsima hakata otsingumootorist, siis lööb ikka väga palju spordiuudiseid ja inimene ie viitsi edasi otsida. See juba esimene märk, et midagi on kahtlane. Ja siis kui neile mail saata, siis 99% on nad kuskilt riigist "koju" tagasi kolinud ja auto on mingi ekspediteerimisfirma käes. Et kanna raha talle ja siis tuuakse auto/tsikkel kasvõi kuupeale ära. Kokkuvõttes on neid vihjeid päris palju, et mitte ennast lolliks lasta teha.
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
Ma ei kujuta üldse ette ka mitte, kes on nii loll, et kannab kuskile Pedjardole raha üle ja siis loodab veel midagi saada. Ma ei julgeks küsida ka mitte, et kas on loogiline, et inglismaalt on võimalik saada uusi tsikleid sellise hinnaga, kui uue hind on üle 200k ja Pedjardo pakub sama asja 90 000,- eest
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
motoratsutaja kirjutas:Ma ei kujuta üldse ette ka mitte, kes on nii loll, et kannab kuskile Pedjardole raha üle ja siis loodab veel midagi saada. Ma ei julgeks küsida ka mitte, et kas on loogiline, et inglismaalt on võimalik saada uusi tsikleid sellise hinnaga, kui uue hind on üle 200k ja Pedjardo pakub sama asja 90 000,- eest
Tead, kunagi väga palju aastaid tagasi siin väikses Eesti riigis üks mees lüpsis samamoodi kergeusklikelt pappi välja. Ehk siis tegi kergeusklikele kuskil teises maailma otsas tünga müües igast asju umbeodavalt. Pappi muudkui kanti aga asju teele ei läinud kunagi. See oli interneti algusaegadel ennem igasuguseid "peipalle" ja muud säärast. Muidugi tuli lõpuks Interpol ja asi läks oi kui kurjaks ja ta maksab vist siiani tagasi kannatanutele. Maailm on siiski lambaid täis...
-
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
mx77 kirjutas:Kri§to kirjutas:http://www.mototehnika.ee/used/786170
Kuskilt otsast ei saa Juulius norm vennike olla kui, kõik tema siklid gaasiga sõidavad.....Sul tasuks autoga inglisekeelsetesse riikidesse minekut vältida - jääd tühja paagiga teele
Päris nii hull ka ei ole. Kogu Ühendatud Kuningriigis - Inglismaa, Wales, Šotimaa, P-Iirimaa - saab "petrol"-it tankida. Martin Julius seda vist ei tea, kasutab Usa mõisteid nagu gas ja gallon.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.