Teave varastatud rollerite kohta
Moderaator: Moded
Teave varastatud rollerite kohta
Kust saaks teavet varastatud rollerite kohta?
Ma remondin rollereid ja aegajalt pakutakse neid ka müüa, kas on kuskilt võimalik uurida raaminumbri järgi nende tausta, on äkki mingi must nimekiri vms. kui arvrle võtmiseks läheb, pannakse mind kinni
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 700 korda
- Tänatud: 458 korda
Re: Teave varastatud rollerite kohta
Minu kodukandis oli üks rolleriremontija samasuguse dilemma ees.
Hea läbisaamine kohaliku pol.jaoskonnaga lahendas probleemi: kahtlaste masinate puhul suhtles ALATI võimuesindajatega.
edu
Re: Teave varastatud rollerite kohta
Teed ostu/müügi lepingu, kus müüja andmed peal ja muutud heauskseks omanikuks ja vastutab müüja. Kui politsei tahab ära võtta teed avalduse vastutava hoiu kohta. Kui masin on su käes vastutaval hoiul saad ta oma nimel registrisse panna aga sel lasub veel mitmed aastad (vist 4) võõrandamise keeld. Oled nagu laulatatud sellega, osadeks ka ei või lammutada ega romulasse viia.
Omal läbielatud. Ei olnud küll ei kallis ega varastatud masin, aga müüja lahutatud abikaasa tekitas 2 aastat hiljem probleeme: Tuli tanklas ligi ja hakks röökima -tema nunnu, tema nunnu ja politsei kohale ja puha... Aga mul leping taskus ja polnd probleemi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.