Küsimus parklate kohta
Moderaator: Moded
Küsimus parklate kohta
Hei kaherattalised!
Kas oskab keegi soovitada pärnakale turvalist parklat Tallinnas pelgu või mustaka kandis, kus sõpra turvaliselt hoida? On kellegil kogemusi, soovitusi??? Vastutasuks Pärnu parklate info:-))))
Kas oskab keegi soovitada pärnakale turvalist parklat Tallinnas pelgu või mustaka kandis, kus sõpra turvaliselt hoida? On kellegil kogemusi, soovitusi??? Vastutasuks Pärnu parklate info:-))))
Ratta alles jäämise eest vist ikka vastutavad..? Mis konditsioonis, see vist küll paljusid tõesti ei huvita.. Lasnamäelt tean juhust kus hommikul pikali olnud ratta omanikule öeldi a`la "mis mögised, alles on ju.."piret kirjutas:suuremosa parklaid kasseerivad raha, aga ei vastuta turvalisuse eest. nö rendivad ainult aiaga piiratud maalappi.

it's a honda. ride it like you stole it, change the oil once in a while. enjoy.
aga muidu, kuidas parklates on tehakse mingi leping või asi kah ? (pole kunagi kasutanud parklat)
Ja kui valvur ütles: " Mootorrattastele meil eraldi nimekirja pole aga noh nii kokkuleppeliselt mingi summa annad siis paneme ilusti siia koera juurde turvaliselt"
Kui midagi juhtub seal rolleriga siis ei sa ma midagi nõuda sest lepingut pole või saan sest ma olen parklale raha maksnud ?
Ja kui valvur ütles: " Mootorrattastele meil eraldi nimekirja pole aga noh nii kokkuleppeliselt mingi summa annad siis paneme ilusti siia koera juurde turvaliselt"
Kui midagi juhtub seal rolleriga siis ei sa ma midagi nõuda sest lepingut pole või saan sest ma olen parklale raha maksnud ?
-
- Tsikkel: Suzuki GSX1100G
- Tänanud: 1 kord
Suuremal või vähemal määral seisab minu oma Kadaka tee 62a
parklas. (OÜ Henritec) See on TAKi juures.
Ratast just valvuri nina alla ei panda aga silma alla küll.
On kindel koht kuhu igalõhtul paned. Mitte kord siia kord sinna aiaäärde.
Enamus valvureid (mehed) hea suhtumisega (suhtlemisega)
Kui otsisin siiakanti kohta siis oli küll juhuseid kus eriti ei tahetud sinuga tegeleda, parem on kui mujale lähed. Valvur magas ja oli tige, et ta üles ajasid.
Eelmise elukoha läheduses parklas oli üks mammi kes oli "väga tähtsa töökoha saand" ja tegi oma tööd suure innuga. Mis salata vahest sai proovitud ka tema valuläve
.
Henry
parklas. (OÜ Henritec) See on TAKi juures.
Ratast just valvuri nina alla ei panda aga silma alla küll.
On kindel koht kuhu igalõhtul paned. Mitte kord siia kord sinna aiaäärde.
Enamus valvureid (mehed) hea suhtumisega (suhtlemisega)
Kui otsisin siiakanti kohta siis oli küll juhuseid kus eriti ei tahetud sinuga tegeleda, parem on kui mujale lähed. Valvur magas ja oli tige, et ta üles ajasid.
Eelmise elukoha läheduses parklas oli üks mammi kes oli "väga tähtsa töökoha saand" ja tegi oma tööd suure innuga. Mis salata vahest sai proovitud ka tema valuläve

Henry
tallinna inimestele.
Mida arvate Õismäel Ehitajate tee pooles loomaaia väravas asuvast parklast ning Nurmenuku kaupluse juures tühermaal olevast parkla (mis tegeleb ka pukseerimisega) kuhu ka politsei paigutab ärandatud sõidukeid.
Äkki kellelgil mingeid juhuseid, mida peaksin arvastama parkla valikul

Mida arvate Õismäel Ehitajate tee pooles loomaaia väravas asuvast parklast ning Nurmenuku kaupluse juures tühermaal olevast parkla (mis tegeleb ka pukseerimisega) kuhu ka politsei paigutab ärandatud sõidukeid.
Äkki kellelgil mingeid juhuseid, mida peaksin arvastama parkla valikul

Lasnamäe lugu tean, aga siin pole see ka võimatu.
Parkla öösel nii pime ja need kes seal töötavad on tšurkad enamus.
Aga öösel seisab seal ka politsei autosid. Peab ilmselt kirja külge panema POLITSEI. Välimuse järgi tundub loomaaia väravas olev parkla usaldusväärsem. Eks peab minema ja küsima tingimuste kohta.
Kui kedagi huvitab annan teada mida pakutakse.
Parkla öösel nii pime ja need kes seal töötavad on tšurkad enamus.
Aga öösel seisab seal ka politsei autosid. Peab ilmselt kirja külge panema POLITSEI. Välimuse järgi tundub loomaaia väravas olev parkla usaldusväärsem. Eks peab minema ja küsima tingimuste kohta.
Kui kedagi huvitab annan teada mida pakutakse.
lasnamäe kohta võin ma isegi rääkida, kui mul mopp seal seisis siis juhtus mitu korda nii, et tulen parkla siis valvur on pool umbes ja paneb sõbraga putkas tinunni. On juhtunud seda ka et tulen võtma moppi ja vend magab oma kabiinis, ja seal on konkreetselt ära kirjutatud ka et ei vastuta autode eest. 

pole paremat kui yamaha
hi rahvas, hüppasin täna sõpruse pst parklast läbi(seal peugeoti kõrval)! Täitsa muhedad eesti onklid olid kohal ja teatasid et kaherattalise kuu hind on 150 ja päevahind 15 eeku. Üks kaherattaline juba seisis seal kenasti valvuri akna all ja lubati lahkelt kõik ülejäänudki sinna parkida!!!! Ütlesid et vastutavad ratta saatuse eest ka! Eks elame näeme:-))
Selle võtame!!!
Selle võtame!!!
meite pere kasutab õismäel nurmenuku/statoili 1-2-3 jaama juures olevat parklat. ja ka urali "pere". ic. ja neid rattaid on sinna ikka tekkinud. peale festigi avastasime, et uus tibuke sinna ilmunud. ic. ja kui ma ei eksi, siis üks "parklavaht" peaks sealt ka siin foorumist liikuma. igatahes aitäh talle väga meeldiva suhtumise eest
kuigi seal on kõik parklavahid kenad inimesed. ja nii tore on kui hommikul head päeva soovitakse 
seal on ratastel oma kindel koht ja ka ikka putka ligi. hinnad olid vist 20 eeku päev/200 eeku kuu tsiklitel.
mumm@rahul

seal on ratastel oma kindel koht ja ka ikka putka ligi. hinnad olid vist 20 eeku päev/200 eeku kuu tsiklitel.
mumm@rahul
väike kuri mootorrattur
Tervis,
vabandused , et puhkusel ja pole meili juures aga .... kui ei ole nüüd sootuks hiljaks jäänud oma abikäega ....siis abivajajatele soovitan pärnus port arturi juures olevat automüügi platsi. Täiesti turvaline 10 eeku öö.
vajadusel lisainfo 5176162
pärnakas
vabandused , et puhkusel ja pole meili juures aga .... kui ei ole nüüd sootuks hiljaks jäänud oma abikäega ....siis abivajajatele soovitan pärnus port arturi juures olevat automüügi platsi. Täiesti turvaline 10 eeku öö.
vajadusel lisainfo 5176162
pärnakas
Süsimust Bläcku- Kas vana HONDA roostetab.... ei ta roosteta:)
Tark ei torma!!!
Tark ei torma!!!
Mumm küll ütles, et üks valvur peaks siin foorumis olema, aga täpsustan... ei ole valvur, meil seal hoopis perefirma (Nurmenuku kauplus/1,2,3 tankla). olin mingi aja seal lihtsalt ise ka tööl. ei taha küll teha teisi parklaid maha, aga see loomaaia parkla on üks imelik kohta. sealt on paari viimase aasta jooksul varastatud ~3-4 autot seletamatul põhjusel! asi siis seal oma ratas territooriumile nii kaotada, et enam hommikul üles ei leiasrpeeter kirjutas:tallinna inimestele.
Äkki kellelgil mingeid juhuseid, mida peaksin arvastama parkla valikul![]()

krt mina ei usalda parklaid. Kõik sõltub teamist kes valvab. Kunagi üliõpilasena teenisin kah lisa valvurina. Öösel käis selline magamine et vähe polnud, kell 21.00 oli padi ja tekk juba valmis sätitud:) . Tean et mõnes kohas olid sellised pätid kes virutasid kõike mida aga sai. Soovitaks küll rentida garaaz ja tsikkel seina külge aheldada, käia ise aegajalt läbi jne.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.