Aidake palun kahetsuskirjaga.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aidake palun kahetsuskirjaga.
juhtus siis selline kole lugu et sai lolli peaga voshodiga sõpra ära viimas aga nigu linna piirist üle aga sain oli eraautos politsei järel kusjuures olen alles 15 ja unustasun kiivri ka koju ning taga tule pirn oli ka läbi ning suunakaid polnud peal peale selle oli sõiduk registreerimatta ja dokumente polnud ja lube pole mul sammuti kuna kohtusin politseiga pea esma kordselt siis ei oska nüüd midagi peale hakkata et kuida seda kahetsuskirja kirjutada.Äkki targemad aitaks mind veidi.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Re: Aidake palun kahesuskirjaga.
Ah mis põed...luba sul ju pole ja järelikult neid ei saa sinult ka midagi ära võtta:D
Ise suutsid s*ta kokku keerata ja pead ise suutma ka kahetsuskirja kirjutada.
-
- Tsikkel: HD
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 10 korda
kris6o kirjutas:juhtus siis selline kole lugu et sai lolli peaga voshodiga sõpra ära viimas aga nigu linna piirist üle aga sain oli eraautos politsei järel kusjuures olen alles 15 ja unustasun kiivri ka koju ning taga tule pirn oli ka läbi ning suunakaid polnud peal peale selle oli sõiduk registreerimatta ja dokumente polnud ja lube pole mul sammuti kuna kohtusin politseiga pea esma kordselt siis ei oska nüüd midagi peale hakkata et kuida seda kahetsuskirja kirjutada.Äkki targemad aitaks mind veidi.
Tere, politsei!
Kirjutan teile esimest korda. Ma olen alles 15 ja ei oska midagi peale hakkada et kuda seda kahesuskirja kirjutada. Aga targemad äkki aitasid mind veidi. Juhtus siis selline kole lugu et sai lolli peaga, kiiver kodus, voshodiga sõpra ära viidud aga nigu linna piirist üle sain kustus taga tule pirn ning suunakad kukkusid küljest peale selle ununes sõiduk registreeruda ja dokumendid jäid kuuri paku alla. Politseiga kohtusin esma kordselt sest kahe kordset kohtut me küla piiris pole old siia maani ning lube mul sammuti pole peale tulnud palun palun see arvesse võtta ning määrada kergem karisdus. Enam ma muidu nii ei tee!
-
- Tsikkel: R1_450EXC_VTX1800_Scrambler4X4
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 6 korda
Kõigepealt paranda teeme pealkiri ära. Sul seal näpukas sees.
Ega see kahetsus kiri mingi keeruline juriidiline dokument nüüd ka pole.
Mingeid lolle vabandusi pole mõtet sinna kirjutada!!
Antud olukorras pole seal mõistlike vabandusi väga midagi.
Kirjuta ,et kahetsed juhtnut pole enne politseiga kokku puutunud ja nendega vesteldes ,kodus vanemate käest peapesu saades (vahet pole kas rääkisid või ei )
saad aru kui rumal su tegu oli. Seadsid ohtu mõtlematult enda ja sõbra elu jne jne.Kahetsed kogu hingest.
Ning proovid käituda nii ,et jäegmine kord politseinikega kohtudes see enam ebameeldiv poleks.
-
- Tsikkel: Moto Guzzi Breva 1100 ABS
Pane paberile oma teema kirja ja esita see politseile .
viid nagu ise ära. see ka mõjub . need meilid ja muu selline kamm ei toimi. kui siis vähem.
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Aidake palun kahetsuskirjaga.
Meilid väga ei tööta jah, sai ka kunagi proovitud saatmist, mitte midagi polnd kasu. Siiski läks arvesse puhtsüdamlik kahetsus, mille kirjutasin juba protokollis seletuse alla ära. Võmm küll peale läbi lugemist ütles et "väga ei paista küll praegu et kahetsed seda", aga eks ma maurasin nendega nagunii juba enne protokolli koostama hakkamist kokku mingi tunnikese. Küll alles uuriti karjakesi mu liiklusvahendit ja üritati välja selgitada misasi too siis ikkagi on ja mis paragrahvid kirja saaks panna.
Ikka ise ja oma allkirjadega tuleb ära viia. Ja jutt olgu mõistetav ja põhjendatud, mõtle ennem hästi läbi kui kirjutama hakkad ja vajadusel kirjuta mõned korrad ümber.
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 371 korda
- Kontakt:
no see on nii karjuv keerutamine, et halb hakkab. Kiiver on ikka piisavalt suur, raskev ja häiriv element, mis ümber su pea, et kui sa ütled, et sa selle koju UNUSTASID, siis keegi lihtsalt ei usu sind.
sama hästi võiks kiiver peas hakata mööda teed jalutama ja kui keegi küsib, siis öelda, oih, unustasin ratta koju.
kõige parem kahetsuskiri on aus kiri - "olin ülemeelik, tegin pahandust, ei viitsinud kiivrit kanda jne... kuid nüüd kahetsen oma tegu."
Minu kõige siiram kahetsuskiri kiiruse ületamise puhul koosnes näiteks seitsmest sõnast "ületasin kiirust, kuna oli väga kiire, vabandan". Sest täpselt nii oligi. Ei paistnud mul päike silma ega ka laps tagaistmel ei karjunud ning ei lennanud lind vastu esiklaasi ennast plödiks jnejnejne. Milleks keerutada? Lollid vabandused paistavad läbi ja karistused pigem suurenevad, kui vähenevad.
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
juhtus siis selline kole lugu et sai lolli peaga voshodiga sõpra ära viimas aga nigu linna piirist üle aga sain oli eraautos politsei järel kusjuures olen alles 15 ja unustasun kiivri ka koju ning taga tule pirn oli ka läbi ning suunakaid polnud peal peale selle oli sõiduk registreerimatta ja dokumente polnud ja lube pole mul sammuti kuna kohtusin politseiga pea esma kordselt siis ei oska nüüd midagi peale hakkata et kuida seda kahetsuskirja kirjutada.Äkki targemad aitaks mind veidi
Algul mõtlesin, et keegi teeb hilinenud Aprillinalja.
Niivõrd süüdimatu jutu kohta ei oska isegi nõu anda. Arvan, et Politseil on täielik õigus sind ellimineerida liiklusest pikaks ajaks, kui tulevast pohhuismist pakatavat ülbikut.
-
Teema algataja
kris6o kirjutas:Äkki targemad aitaks mind veidi.
Targemad ei kirjuta kahetsuskirju.
kris6o kirjutas:Äkki targemad aitaks mind veidi.
Mart211 kirjutas:Targemad ei kirjuta kahetsuskirju.
Väga hästi öeldud
kahetsusest on sul asi kaugel kui otsid siit mõtteid mida kirja panna
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Tänanud: 1 kord
- Kontakt:
Päris humoorikas postitus... eriti pani irvitama see lugu kiivri koju unustamise kohta
Naljatilk.
Kui oli aeg kui sai ise ka mööda küla teid ringi sõita planeta spordiga siis kiiver oli ebavajalik asi.......... seda ei olnud saada jne........ nii sai sõidetud ei kohtunud politseiga.
aasta mingi 98 või nii .
nüüd tõesti ikka varustus seljas jne...
-
- Tsikkel: Honda VTX 1800R, Honda CB500
- Kontakt:
Nojah... üks asi on õelda "ebavajalik asi", ehk siis ise ära õeldes, et ei tahtnudki seda pähe panna, kuna ei tundnud vajadust selle järele... teine asi on "koju unustada"
APRILL !!!
Kõigepealt mõtle sellele, kuidas sa kirjutad oma kahetsuskirja. 15 aastane pidavat juba nii mõndagi koolis oskama. Näiteks seda, et on olemas punktid, komad ja suured algustähed. Vajadusel ka lisamärgid nagu küsimärgid, hüüumärgid jms. Kui oled otsustanud kahetsuskirja kirjutada eelnevale mõtlemata, siis polekski ehk nii halb mõte, kui kahetsuskirja härra konstaablile sarnaseselt kirjutad, vaatavadki et vajad ravi ja haigeid ei saa karistada liigselt.
-
- Tsikkel: GSX-R 750,R-1
- Kontakt:
mart211 kirjutas:kris6o kirjutas:Äkki targemad aitaks mind veidi.
Targemad ei kirjuta kahetsuskirju.
Igal oinal oma mihklipäev
http://www.revemont.eu/
-
- Tsikkel: Päris mitu...
- Tänatud: 109 korda
Kõigepealt mõtle sellele, kuidas sa kirjutad oma kahetsuskirja. 15 aastane pidavat juba nii mõndagi koolis oskama. Näiteks seda, et on olemas punktid, komad ja suured algustähed. Vajadusel ka lisamärgid nagu küsimärgid, hüüumärgid jms. Kui oled otsustanud kahetsuskirja kirjutada eelnevale mõtlemata, siis polekski ehk nii halb mõte, kui kahetsuskirja härra kontsaablile sarnaseselt kirjutad, vaatavadki et vajad ravi ja haigeid ei saa karistada liigselt.
Kuldsed sõnad. Kõigepealt võiks alustada järgmiselt: Läheb tipa-tapa kenasti põhikooli, võtab ette emakeele grammatika tunnid. Kui see on selgeks tehtud endale, siis võib juba autokooli minna ja A kat. load ära teha. Pärast seda võid juba endale miski 125 võrri osta. Aga soovitus oleks- las piiravad selle maha kuskile 5-7 kw. peale. Ja järgmiseks soovitaks juba ohutut liiklemist.
-
Tundub, et mõned mehed siin sündisid juba ilma targa ja elukogenuna.
Ise olen aru saanud, et kahetsuskiri ei loe suurt sittagi, asi sõltub rohkem karistuse üle otsustava mendi tujust, tõekspidamistest ja ehk ka tema enda noorusaja mälestustest.
-
- Tsikkel: z1000
- Tänatud: 13 korda
Eelmine aasta õnnestus sõita +53Km/h, kuna enne seda oli puhas leht ja kirjutasin kaks a4 KAHETSUSKIRJA siis sain trahvi 6000eeki ja load jäid alles.
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
chadmuska kirjutas:Eelmine aasta õnnestus sõita +53Km/h, kuna enne seda oli puhas leht ja kirjutasin kaks a4 KAHETSUSKIRJA siis sain trahvi 6000eeki ja load jäid alles.
Paistab, et niisama raiskasid kaks paberit ära

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
-
- Tsikkel: iž jupiter 3
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
milleks huiata? kirjuta "kahetsen siiralt oma tegu" ja vsjo! mulle üks politseinik nii kunagi ütles, kirjutasin sellise fraasi ja protokolli läks kergendava asjaolu paragraaf kirja Paar korda olen kogemata veel kiirustanud, alati on see fraas kergendava asjaolu tekitanud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.