kevadine pizza
Moderaator: Moded
kevadine pizza
Tere,
Mis rahvas arvab, kui teeks täna legendaarse kevadise pizzasöömise pirital....näiteks kell 18.00
Mina igastahes kohal!
Marek
Mis rahvas arvab, kui teeks täna legendaarse kevadise pizzasöömise pirital....näiteks kell 18.00
Mina igastahes kohal!
Marek
-
Laisaar
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
toitumisinfo:
kui pirita tee pizza putka on kinni siis minge peterburi maanteele, üle silla/viadukti asuva Statoili ees asuvasse pizza-kebab putkasse. Selle omanik on üks lahe soome mees kes kindasti rattameestele alet pakub, eriti veel kui endid biker.ee-st tulnuiks nimetate. Erikiiresti teeb asjad valmis, on jube suured pizzad ja maksavad igati head hinda.
motopaks
kui pirita tee pizza putka on kinni siis minge peterburi maanteele, üle silla/viadukti asuva Statoili ees asuvasse pizza-kebab putkasse. Selle omanik on üks lahe soome mees kes kindasti rattameestele alet pakub, eriti veel kui endid biker.ee-st tulnuiks nimetate. Erikiiresti teeb asjad valmis, on jube suured pizzad ja maksavad igati head hinda.
motopaks
Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Pakun, et jääks hetkel siiski kella kuuese pirita/näitusepaviljoni varjandi juurdeja minu teada seal lillepavikjoni eest peaks messikülastajatele olema parkimine keelatud
(siiani vähemalt on olnud) ja vaadates seda et eelmisel kevadel ja sügisel on pizzatamine kestnud tund ja rohkem - peaksid ka hilisemat tulijad ilusasti kõhu täis ja tuttavad näod üle vaadatud saama.
Paks - sina ei tule
?
Paks - sina ei tule
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.