yamaha R1 suuur remont

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Meius87
Tsikkel: Z 1000 ; R1

yamaha R1 suuur remont

Lugemata postitus Postitas Meius87 »

Tere kõigile, mure selles, vaja üks R1 peale suht suurt laksu üles putitada. nö.mootori über raam tundub olevat ok, aga raam mis on sadula all, oli ühele poole viltu, mingil määral sain selle enamvähem sirgeks, aga oleks vaja ,et keegi kes asja tunneb vaatab üle kogu ratta. kui raam saab ok siis oleks vist esmana vaja velgi, kui kellegil on pakkuda, mõlemat velge, ratta aasta on 2000. vaja on põhimõtteliselt kõike mis ei puuduta raami ja mootorit, kui kellegil on midagi pakkuda siis andke tuld. vabandan ette ära, sest kasutan interneti suht harva. vastan kindlasti, aga kerge viivitusega.

terv. meius

Kasutaja avatar

Eikki
Kaupmees
Tsikkel: Ducati Streetfighter
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda
Kontakt:

Re: yamaha R1 suuur remont

Lugemata postitus Postitas Eikki »

Tere

Ole hea pane mulle nimekiri täpselt mis Sul vaja ja ma leian sulle hinnad. Usun, et leian sulle kõik jupid.
Nimekiri palun pane eikki@estperformance.com

Õige mees keerab alati juurde.
Aitan USA-st asjade tellimisel. Ebay, Paypal-iga maksmine ja kõik muud kohad.
http://www.estperformance.com
http://www.facebook.com/estperformance

frefighter

Re: yamaha R1 suuur remont

Lugemata postitus Postitas frefighter »

Hei!

Ma ei tea, kas mees tegeleb sellega enam või kas viitsib aga mul tõmbas ükskord Horneti raami ilusti sirgeks selline foorumlane nagu franz 125 (oli vist). Tallinnas ühe suure-auto esinduses (jätan igaksjuhuks tema enda huvides mainimata) kasutades digi-pinki ja venitatav koht lasti kuumaks elektriga (mis tähendab, et metalli struktuuri ei kahjustata).
Väga korralik töö oli täiesti mõistliku hinnaga.

Ehk saad ka sealt abi oma sabale.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”