92. Honda CBR 600F2 generaatori kaas-ning selle all õli???

Kui mutrivõti peos püsib (või siis üldse ei püsi), kui vajad abi või nõu mootorratta remondil või soovid tehnika üle arutleda. Kui pluss ja miinus on lootusetult segi ja amprid ajavad volte taga.

Moderaator: Moded

Foorumi reeglid
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
  1. Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
  2. Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta

NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.

Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!

Teema algataja
Horst
Tsikkel: Honda CBR 600F 92.

92. Honda CBR 600F2 generaatori kaas-ning selle all õli???

Lugemata postitus Postitas Horst »

Tere! Avastasin,et antud jupstük on mõrane.
Kas keegi oskab öelda palju antud jupp võiks maksta?
kas kellegi käest siit foorumist oleks antud juppi ehk müüa?
Ise asun Lääne-Virumaal.

Taavi

Viimati muutis Horst, 04 Mai 2012, 20:10, muudetud 2 korda kokku.

Teema algataja
Horst

Re: 92. Honda CBR 600F2 generaatori kaas.

Tere jälle kamraadid!
Meenus üks oluline aspekt. Üritasin üleeile kaant maha võtta kui avastasin et mõra sees. Keerasin poldid lahti ,hakkasin vaikselt kaant maha võtma, ning järsku hakkas altpoolt mootori ja kaane vahelt õli tilkuma. On see normaalne??? Minuteada ju generaator ei tohiks teps mitte õliga koos olla.

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: 92. Honda CBR 600F2 generaatori kaas-ning selle all õli?

Lugemata postitus Postitas will111 »

mis see õli talle ikka teeb :) minu mootoril on samuti see asi õline, kuigi ilmselt päris õli sees ujuma vastav jubin ei pea tõesti.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 118 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Tänapäevastel tsiklitel on täiesti tavaline, et püsimagnetiga genekas töötab õli sees.

Joel

Teema algataja
Horst

:D ega õli pole ju kunagi halba teind.
Aga kas keegi oskab öelda, kas konkreetsel masinal peaks seal õli olema :D?

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Jah .

Riga 13 - Riga 22 - K 175A - IZ 56 - MT 11 - XL 600V - XL 1000V
56915288 Tiit.
Kasutaja avatar

erxz
Kaupmees
Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta

Lugemata postitus Postitas erxz »

erko(at)motodepoo.ee
www.motodepoo.ee

Teema algataja
Horst

Tere varajast hommikut!
Nagu ma aru saan, siis õli peab antud kaane all olema. Fucking manual :D ei räägi kohas, mis pajatab generaatorist, selle kaane eemaldamisest, generaatori eemaldamisest, mitte sõnakestki õlist. :D :D Manuaal on mul koguaeg kõrval.
Sebin kiiremaskorras pildi ka, ehk siis saab näha, kas on sama kaanega tegu.
Aga tsiklist üldiselt lihtsalt. Ostsin siis eelmine suvi 92. CBR 600. Sügisel põles maha pingeregu. Peale seda jäi masin seisma, kuna kaitseväelase palga juures 1500 eeku välja käia paneb pisarad voolama, aga lõppeks käisin raha ikka välja. :D Juhtmestik on nii mõnestki kohast tal ise lapitud ( pandud teine süütelukk jne ), mis arvatavasti selle pingeregu ka kärssama pani. Üritan enne mehhaanilise poole korda saada ja siis leida kellegi, kes mu juhtmestiku üle vaataks.
Plaanis veel vahetada kett ja hammakad. Õli, filter. Pidurivedelikud. Jahutusvedelik. Õhufilter. Küünlad. Uued rehvid soetada. Istme kate vahetada, kuna see on katki. Amordid on mul ka veel laiali. Simmerid sain uued, aga no millegipärast polnud bikerisse tulnud tolmukatteid ega juhtpukse, seega amordid seisavad ka praegu jõude.
Ning lõppeks saab masin omale uue katte kivikaitse näol. Pooled plastikud värvitud juba, pooled vaja veel lihvida, parandada. Tulemus kivikaitse ja matt lakiga jääb bueno. Rahaliseks kulutuseks olen kokku arvesanud kusagil 600 eurot ( väikse varuga muidugi ). Ehk siis saab selle hulka nüüd kanda ka selle mõrase generaatori kaane.
Jätkuvalt on õhus küsimus: Kas 89. CBR 1000f tempinäidik, tahhokas ja spidokas töötavad ja näitavad õiget näitu kui ma ühendan need nda 600se juhtmete ja trossi otsa.( tahan endale uue näidikubloki panna, kuna vana nii räbal ), ning kas on võimalik, ning kui raske oleks 600sele paigaldada kütuseandurit ?
Andrus, ehk oskad sa midagi kosta tempinäidiku, tahhoka ja kütuseanduri ühendamise kohta?
Taavi

Teema algataja
Horst

Olen sellel hooajal jah jalamees, olen sellega juba arvestanud . :D
Andrus, tänud nõuannete ja soovituste eest, pusin siis rahulikult oma tsikli kallal edasi.
Taavi

Teema algataja
Horst

Uurisin natuke elektriskeemi.
Minu 600sel läheb tahhoka taha 2 juhet. Üks on mass ja teine juhe tuleb otse ICM-ist tahhokasse.

1. masinal läheb aga 3 juhet. Peab kusagilt 89. manuaali otsima ja sealt vaatama järgi, mis need juhtmed on. Eks näis.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta remont, tehnika, elekter ...”