Rulluisutajatele appi
Moderaator: Moded
Rulluisutajatele appi
Saabus läbi sotsiaalmeedia selline palve:
MTÜ Rulliklubi otsib oma meeskonda julgeid motikasõitjaid, et EMT Rullituuri etappidel turvata võistlejate sõitu, aidata filmi ja fotomeestel liikumise pealt häid kaadreid salvestada ja transportida esigruppide sõitu kontrollivaid kohtunikke! Sõiduvahendiks sobib kõige paremini tavaline tänavamootorratas või võimsam roller, mis suudab piisavalt kiirendada ka kahekesi sõites! Järgmine etapp ehk Tallinna Rulluisumaraton toimub juba 3 juunil! Kui oled tegija siis võta ühendust: info@rulliklubi või helista: 555 12 999 Jaanus
Kel huvi, see võtku ühendust!
Re: Rulluisutajatele appi
Lõustaraamatus oli sellesama üleskutse juures ka säherdne illustratiivne pilt:
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 698 korda
- Tänatud: 458 korda
andrezoo9 kirjutas:kiiresti need rullid sõidavad siis?
Kiiremini kui "tüünitud" ATM ph2 140cc
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Arvestama pead sellega, et sul võib taga olla fotograaf või kaameramees kes hakkab igat pidi võimlema et häid pilte saada.
Tõnis kirjutas:Arvestama pead sellega, et sul võib taga olla fotograaf või kaameramees kes hakkab igat pidi võimlema et häid pilte saada.
Sina oled juht. Kui sina ütled, et ei võimle, siis ei võimle. Sina vastutad ohutuse eest. Ja pealegi pole lubatud tagurpidi vm moel sadulas istuda, nii et kui kaameramees tahab peapeal seista seal, siis saadad pikalt. Olen teinud sarnase asja kaasa eelmisel aastal Otepää TriStar triatlonil. Meie meeskonnas oli absoluutselt kõigil keelatud kohtunike, fotograafe ja kaameramehi sõidutada muud moodi kui normaalses istumisasendis. Punkt.
andrezoo9 kirjutas:kiiresti need rullid sõidavad siis?
Esiotsa mehed kruisivad normaalolekus 35-40 km/h vahel. Kui tõmbamiseks läheb siis 50-55km/h.
Pead jälgima, et nt. liidrit saates liiga lähedal ei ole. Ühel aastal sai Tobreluts selle tõttu karistuse, et olla liiga saatemasina tuules olnud. Ütleks, et puhtalt saatja süü kui piisavat vahet ei oska hoida aga protokolli läks kirja sõitja veana.
Esiteks: kõik, kel huvi, kontakteeruge esimeses postis antud koordinaatide kaudu. Ei mina ega mu teada keegi teine selle foorumi kasutaja selle abipalvega otseselt seotud.
Teiseks: tuntud motokoolitaja Karujänes juhtis privas tähelepanu (ja ma nõustun 100%), et sellelaadsed üritused eeldavad tsiklistilt eelnevaid kogemusi ja teadmisi, see ei ole lihtsalt sõitmine. Üks asi on tsikli valdamine madalal kiirusel koos kaassõitjaga, mis on kindlasti oluline oskus. Aga mitte vähem olulised ei ole liikluse reguleerimise alased teadmised ja oskused. Ma ei tea, kui palju nende ürituste korraldajad suudavad instruktsioone ja koolitust pakkuda, seega peab endal kah olema valmidust selle valdkonnaga tegeleda.
Niisiis, kaaluge ikka kriitiliselt, kas te saate selliste keerukate ülesannetega tsiklipulga taga hakkama, enne kui tormate end kellelegi pakkuma.
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Olen ise teinud kaasa Otepää TriStari turvajana (millele eelnes ka koolitus tuntud õpetajate käpa all) ja Tartu Rattamaratoni fotograafi vedajana ja peaks mainima, et tegelikult on päris äge kogemus. Muidugi tuleb valmis olla ootamatuteks jõnksatusteks mis tagaistuja tegevusega kaasnevad ja seega peab olema raudne valitsemine oma ratta üle. Vahele ka humoorikaid seiku, a la pinnaseteedel fotograafiga metsa ära eksimine ja kontrollpunktidest vales suunas järgmisse suundumised jne Muidugi on parem kui saad juba kogenud fotograafi, kes oskab arvestada ka juhiga ja teab täpselt kuhu ja kuidas sõita, ilma et segaks võistlejaid ja saaks samas eriti head pildid.
Tuleks rulluisuüritusele kah, aga kohe kuidagi ei kipu oma rattaga Tallinna teekonda ette võtma
Lugupeetud kaasbaikerid, kes te EMT Rullituuri turvate. Palun ärge parkige oma rattaid lastesõitude ajal stardi- ja finišikoridori. Tallinnas oli üks ilus kroom otse stardis ees ja kõik lapsed pidid stardijoonele pääsemiseks ümber selle minema. Mõni väiksem ei seisa veel õieti rullidel ja kui siis vastu ratast kukub ning ära kriimustab on kõigil paha tunne.
Muus osas minu arust kõik sujus s.t. kohaletulnud moto paistis tasemel olevat. Ei kuulnud ühtegi laitvat sõna saatmise kohta ja keegi jalgu ei jäänud kuigi edasi-tagasi sõelumine oli päris tihe. Võistluse ajal muidugi eriti aega ümberringi vahtida polnud ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.