Rattalaenutus

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

Teema algataja
jaakp

Rattalaenutus

Lugemata postitus Postitas jaakp »

Tervist.

Sain lõpuks paari nädala eest rattaload tehtud. Mureks on aga aeg ja raha - pole soovi osta ratast, kui enda lähitulevik on mingil määral ebakindel elukoha suhtes, kuid soov sõita kohe väga suur. Lühidalt siis küsimus: kas kellegil on ratast mida saaks rentida kuuks, kaheks? Äkki on foorumlastel on olemas mõni teine ratas, mis seisab kasutamata või mõni tuttav, kes ei saa sõita hetkel ning oleks valmis mõistliku summa eest välja laenutama (loomulikult koos kõikide paberite ja vastutusega)?

Leidsin ühe firma kes rendib, aga hind on veidike soolane. Ratta stiili või võimsuse kohta spetsiifilisi soove pole, peaasi, et ringi sõita saaks.

germpz
Tsikkel: Yamaha TDM 850

Re: Rattalaenutus

Lugemata postitus Postitas germpz »

Ehk ütled millise firma leidsid. Varsti ringreis plaanis väike, aga kui sõbral ratas korda ei saa tuleks rentida.

Yamaha TDM
Kasutaja avatar

Gixxer750

Lugemata postitus Postitas Gixxer750 »

Paistab ,et olemas selline koht

http://www.renditsikkel.ee/

JAWA 638 92a -> Yamaha SRX 600 84a -> Honda CBR 600 93a -> Suzuki GSX R 750 97a -> Suzuki GSX R 1000 K2 -> Suzuki GSX R 1000 K6-> BMW K1300R

Kawasaki KFX 700 -> Suzuki KingQuad 750axi

Teema algataja
jaakp

Renditsikkel on kohe vägagi soolane. Mis mina leidsin kõige sobivama ja - tagasivaadates - isegi suhteliselt mõistliku hinnaga, on Motorbus24. Nad tsiteerisid mulle CBR 1000 hinnaks €360 kuu. 600 siis kahe eest. Ringi vaadates, see ei tundu enam üldsegi soolane.

Hind mida ma olin - olenevalt rattast - kellegile ise valmis pakkuma oli umbes sama klass, kuid natuke siiski vähem.

Kasutaja avatar

pets138
Tsikkel: Yamaha XJ900S

Lugemata postitus Postitas pets138 »

Võta kuulutuste portaalid lahti, otsi mõni kasutatud isend. Lase kellegil kes matsu jagab asi üle vaadata ja osta ära. Eelmine aasta olin sama probleemi ees ja jäigi sõitmata. Rendi hinnad suht ulmed. Ostad kasutatud ratta lööd õlid, filtrid,keti ja hammakad ringi ja ongi olemas. :bsmile:

KKKKKK
Tsikkel: XJR 1300
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas KKKKKK »

KTM meestel oli laenutuse info kodukal varemalt. Praegu pole jupp aega vaatand.

üksik hunt
Tsikkel: ise tegin (doonor xv1100 yam)

Lugemata postitus Postitas üksik hunt »

jaga linke ,ma leidsin 100 euri päev 360 nädal

Kiirusta aeglaselt

Teema algataja
jaakp

KTM.ee suunabki edasi Renditsikkel.ee-sse. Kasutatuid on neil oma lehel ka muidugi.

Teema algataja
jaakp

üksik hunt kirjutas:

jaga linke ,ma leidsin 100 euri päev 360 nädal

http://www.motorbus24.ee/?id=43

"Tere !

Honda CBR 1000f, mootorratta ühe kuu rent on 360.- eur koos kmga. Kaks kuud 600.- eur koos kmga.

Tervitades,
Riivo Seppar
5032965"

See on siis info@motorbus24.ee. Ma eeldan, et see on '96 1000F. Neil on miskisugune 1500cc ka, aga selle kohta ma ei küsinud.

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 222 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

jaakp kirjutas:

Renditsikkel on kohe vägagi soolane. Mis mina leidsin kõige sobivama ja - tagasivaadates - isegi suhteliselt mõistliku hinnaga, on Motorbus24. Nad tsiteerisid mulle CBR 1000 hinnaks €360 kuu. 600 siis kahe eest. Ringi vaadates, see ei tundu enam üldsegi soolane.

Hind mida ma olin - olenevalt rattast - kellegile ise valmis pakkuma oli umbes sama klass, kuid natuke siiski vähem.

Ausalt öeldes ei saa aru nendest hindadest-rentnik põletab jooksu kumme kuu ajaga läbi ja minnakse sõpradena laiali.Mingi km tasu peaks ikka nagu ka olema.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Kasutaja avatar

westel
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas westel »

franz125 kirjutas:
jaakp kirjutas:

Ausalt öeldes ei saa aru nendest hindadest-rentnik põletab jooksu kumme kuu ajaga läbi ja minnakse sõpradena laiali.Mingi km tasu peaks ikka nagu ka olema.

Seal tuleb veel midagi sellist otsa, et kulutad 1mm rehvi = 100euri juurde
Iga järgnev millimeeter 50 euri :wack:

Teema algataja
jaakp

Võibolla, samas, ratas on ju miinimum 96 aasta. Ega ta väga palju isegi kasutatult müügis ei maksaks. Mingeid muid hindu ta mulle ei maininud ning nö lepingutingimustest ma ka ei lugeud.

"Meie poolt on kliendile tagatud laitmatult korras ja puhas mootorratas. Hinnas sisalduvad piiramatu läbisõit, liikluskindlustus, ja paindlik operatiivne teenindus."

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

no aga mis mure siis veel on, kui ainult 360 euri kuu. siin üks bemar oli 100 euri nädalavahetus, ktm-i päevahinnad kuskil lehel olid midagi 300 jne. see cebar täielik soodu rent ju

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)

Teema algataja
jackson

Lugemata postitus Postitas jackson »

jaakp kirjutas:

Tee endale ikka kindlustustingimused ka selgeks enne kui rendid. Kas on kasko ka liiklusõnnetuse vastu ja palju omavastutus on? Omavastutus võib olla suurusjärgus 300-400 eur. Arvestades et sa oled algaja... võib lõppsumma ikka päris hirmuäratavaks kujuneda. Kui kaskot pole siis mina lähtuks mõttest et kas ma olen valmis ja võimeline selle tsikli pärast ära ostma.

pyta
Tsikkel: GSX-S 1000
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 26 korda

Lugemata postitus Postitas pyta »

kui võrdled nüüd http://www.renditsikkel.ee/renditsiklid/tanavarattad/ siit ktmi päeva renti ja siis seda ceebari kuuhinda,siis on ju sajandi tehing (togi)
360 euri pole tänapäeval mingi eriline suur number,nii on kahjuks

RF600R ´96 (09-10) XT600 ´90 (10- 15) ZX9R ´98 (10-11) Thunderace '98 (12-12), GSX-R 750 '04 (13-15), TT600RE '05 (15-16), RSV1000R '08 (16-18), Beta 300rr '14 (16-24), Fz1n '09 (18-24), GSX-S 1000 '24 (24...)
Kasutaja avatar

Sten
Tsikkel: ZX10R Fighter
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas Sten »

Kui nüüd minusugune kähkusõidu huviline sooviks proovida säärast raketti , oleks jutt juba päris ***** ulmeline :mrgreen:

Pilt

Rendi hinnad*:
Päev – 250 EUR (sisaldab 250 km läbisõitu, edasi 0,4 EUR/km)
Nädalavahetus – 490 EUR (sisaldab 500 km läbisõitu)
Nädal – 990 EUR (sisaldab 1000 km läbisõitu)
*Sisaldab liikluskindlustust ja kaskot (1 600 EUR omavastutusega).

Selle kõrval 360 E kuus ei tundu palju olevat ka rolleri eest :mrgreen:

Pooleldi ise tehtud , pooleldi hästi tehtud ...
Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Gornholio kirjutas:

Kui nüüd minusugune kähkusõidu huviline sooviks proovida säärast raketti , oleks jutt juba päris ***** ulmeline :mrgreen:

Pilt

Rendi hinnad*:

nominev****u... 990euri nädal ja siis ei või päevas isegi 150km sõita ilma,et ei peaks veel juurde plekkima. ehk siis päevas võid sõita umbes 25minutit selle raha eest :mrgreen:

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 588 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Rendi hinnad on meil ikka kosmos,rendileandja tahaks rikkaks saada juba järgmise päeva lõunaks,isegi õhtuni ei viitsi oodata.
Sõber oli talvel Kanaaridel ja võttis kolmeks päevaks 120€ eest.Hornet 600 oli vist .Kiiver ja tagi oli ka hinna sees.Ja hind sisaldas kõik ning mingit kilometraasi ei olnud.Nii palju oli,et vähemaks kui 3 päevaks ei saanud.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Järjest sa nüüd küll ei saa sellega sõita 25 min :P Tankida vaja vahepeal.....aga ikkagi 30 min päevas sõita on jama :mrgreen:

sepp kirjutas:
Gornholio kirjutas:

Pilt

Rendi hinnad*:

nomine... 990euri nädal ja siis ei või päevas isegi 150km sõita ilma,et ei peaks veel juurde plekkima. ehk siis päevas võid sõita umbes 25minutit selle raha eest :mrgreen:

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Teema algataja
Credo

Lugemata postitus Postitas Credo »

ohjah... Sa Franciscos või Vegases olen ikka ratta rentinud ja elundidoonorit mänginud. Mõni näide:
SF - rattaks HD Road King. Vist oli 3 aastat vana. Kellal 10k miili. Kiiver ja GPS ka, jope oli endal. 90 USD päev ja 10 päeva pealt hakkas see alla tiksuma, piiramatu läbisõit, paagi täitmine oli ükskõik. Extended omavastutusega kindlustust erinevalt autodest ratastele ei anta (et juhtub mis juhtub, annad neile võtme ja jäänused kui sa veel elus oled ja lähed oma teed). Teisel päeval sõitsin ratta puruks (mäest laskudes käisin paduvihmas külili, ratas mõlemalt poolt puruks, taastamise maksumus oli 9K USD). Mina maksin omavastutuse 1k USD ja läksime sõpradena lahku. Järgmine kord anti uus ratas ja sooviti head teed.
Vegas - American Ironhorse Slammer chopper. Võtsin üheks päevaks, maksin 180 USD. Paak oli nii väike, et sellele ei pööratud tähelepanu. Omavastutus oli 1,3k USD aga seekord jäi tsikkel terveks.

Nii et jah, seeni või seemneid on need mehed söönud. Aga samas on renditeenus Euroopas tervikuna 20% vähemalt kallim kui Ameerikas. Või Austraalias. Või Araabiamaades. Aga umbes 4x odavam kui Aafrikas. Been there, done that.

Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Väike OT aga vähemalt Indias oli rollerirent 2 euri ööpäev/piiramatu läbisõit. Motikat ei võtnud, kuid hind pidi paar euri kallim olema. :bsmile:

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Teema algataja
jackson

Lugemata postitus Postitas jackson »

XL1000 kirjutas:

Rendi hinnad on meil ikka kosmos,rendileandja tahaks rikkaks saada juba järgmise päeva lõunaks,isegi õhtuni ei viitsi oodata.

Tule taevas appi. Kui see tsikirent nii tulus äri on siis andke minna ja tehke oma äri. Vaadake meie sõiduvõimalusi ja turu mahtu, see panebki hinnad paika. Kui tsikkel näitkes 50% ajast väljas oleks siis oleks hinnad ka kõvasti paremad. Aga kuhu sa siin külmal ja lamedal maal ikka väga sõidad.

Siin on veel variante, äkki leiad midagi huvitavat:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... nt#p566227

Kasutaja avatar

Timofei
Tsikkel: 10

Lugemata postitus Postitas Timofei »

jackson kirjutas:
XL1000 kirjutas:

Tule taevas appi. Kui see tsikirent nii tulus äri on siis andke minna ja tehke oma äri. Vaadake meie sõiduvõimalusi ja turu mahtu, see panebki hinnad paika. Kui tsikkel näitkes 50% ajast väljas oleks siis oleks hinnad ka kõvasti paremad. Aga kuhu sa siin külmal ja lamedal maal ikka väga sõidad.

Okei, hinnad on kohal (visst), aga 250 km/päev on uskumattu. Siis Tallinnast Narvasse ja tagasi ei õnnestu ilma lisamakseta sõitma... Ja see lisamaks on 70 eurit selle trippi eest. Täiesti uskumattu

Gas-All-In+1,5%Oil = Fumus Sanktus
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

jackson kirjutas:
XL1000 kirjutas:

Ei otsi ise midagi,kaks ratast garaasis.Aga selliste hindadega ei tule need kliendid ka kuskilt.Puruloll ja raha peale vihane peab olema,et selle hinnaga midagi võtta.
Teemaalgataja näol ju klient olemas,aga ta pole vist ka nii loll,et pakutud haindasid maksta.Eks neid oleks veel kui oleks olemas teenus mõistliku hinnaga.

Viimati muutis urmas66, 19 Juul 2012, 12:28, muudetud 1 kord kokku.
Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige

Timofei kirjutas:
jackson kirjutas:
XL1000 kirjutas:

Okei, hinnad on kohal (visst), aga 250 km/päev on uskumattu. Siis Tallinnast Narvasse ja tagasi ei õnnestu ilma lisamakseta sõitma... Ja see lisamaks on 70 eurit selle trippi eest. Täiesti uskumattu

+1

ML-Transport AS
Kasutaja avatar

tormavtellis
Tsikkel: KTM 890 AdvR
Tänatud: 40 korda

Lugemata postitus Postitas tormavtellis »

Kipsi kirjutas:

Väike OT aga vähemalt Indias oli rollerirent 2 euri ööpäev/piiramatu läbisõit. Motikat ei võtnud, kuid hind pidi paar euri kallim olema. :bsmile:

Kui eesti ja india hindasid võrrelda ning nädalaks ajaks vaja masinat, siis oleks odavam lennukipiletid osta edasi-tagasi ja indiast roller võtta, muhaha :mrgreen:

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”