Kas odavad Givi kohvrid tulevadki lahti?
Moderaator: Moded
Kas odavad Givi kohvrid tulevadki lahti?
Töökaaslane pani oma pillile Givi kohvri, kohver ise selline, mis tegelikult on rollerile mõeldud aga Givi standartkinnitusega ja alusega ilusasti nagu peab. Maht umbes korraliku kinnise kiivri jagu. Õhtul pani ilusti klõps kinni ja hommikul kui tööle sõitis kadus see vahemikus piritalt kadriorgu ära lihtsalt küljest.
Lisaks olen kokku puutunud juhtumiga, kus mingi itaalias tehtud samasugune Givi raamile sobiv kohver, ka lihtsalt küljest ära tuleb sõidu ajala ja toredasti mööda teed veereb ![]()
Kas kellelgi on midagi sarnast juhtunud? Või on kohver ikkagi halvasti olnud kinnitatud raamile? Mind igatahes pani küll imestama et Givi oma niimoodi vehkat teeb, olgu rollule või millele iganes mõeldud. Kusjuures leti hind selle oli mingi 120 eurot niiet mingi kõige odavam käkk kah polnud.
-
zx12r
Re: Kas odavad Givi kohvrid tulevadki lahti?
Jallo kirjutas:Töökaaslane pani oma pillile Givi kohvri, kohver ise selline, mis tegelikult on rollerile mõeldud aga Givi standartkinnitusega ja alusega ilusasti nagu peab. Maht umbes korraliku kinnise kiivri jagu. Õhtul pani ilusti klõps kinni ja hommikul kui tööle sõitis kadus see vahemikus piritalt kadriorgu ära lihtsalt küljest.
Lisaks olen kokku puutunud juhtumiga, kus mingi itaalias tehtud samasugune Givi raamile sobiv kohver, ka lihtsalt küljest ära tuleb sõidu ajala ja toredasti mööda teed veerebKas kellelgi on midagi sarnast juhtunud? Või on kohver ikkagi halvasti olnud kinnitatud raamile? Mind igatahes pani küll imestama et Givi oma niimoodi vehkat teeb, olgu rollule või millele iganes mõeldud. Kusjuures leti hind selle oli mingi 120 eurot niiet mingi kõige odavam käkk kah polnud.
Lõhnab kangesti kehva kinnitamise järele. Kui endal kohvri alusele kinnitan, käib tugev klõps ja ilma võtmeta teda sealt lahti ei saa. Kuid üsna tugevasti/järsku peab seda liigutust tegema, muidu jääks justkui kinni, aga tegelikult on lahti.
Aga mine tea, äkki on praak toode sulle sattunud. Või on kinnitus kulunud, katki läinud, midagi vahele kiilunud vms.
Givi kinnitused kipuvad veidi venima/kuluma jah... Oma rattal on top-case vastu pidanud 60K km, kuid olen tuuninud alust veidi kummipuksidega, et kohver ei loksuks.
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Tagakohvriga pole seda juhtunud,aga küljekatega on paar korda olnud,et on lahti tulnud(ära pole kukkunud ,kohver E36),aga siin ikka iseenda hooletus pigem.Kohver kiirelt külge ja jehat, kui ikka korralikult surud ja ka kontrollid,et kas jäi kinni,siis pole kunagi lahti tulnud.Ise arvan,et asi pigem selles,et ikka tekib mingit tolmu ja sodi mis koguneb sinna lukkustus avasse ja siis ei lähe enam hästi lukku.Olen enda omasid ikka aegajalt pesnud lihtsalt aiavoolikust survega ja pärast seda läheb alati väga kegelt kinni.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
-
onusnooker
- Tsikkel: Honda Shadow American Edition
Seda imestasingi miks minu rattal Givi kohver seest puurkruviga raami külge kinni lastud, nüüd enam ei imesta... pigem arusaadav.
-
urmas66
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 2014 korda
- Tänatud: 599 korda
Mul ka tagakohver poldiga kinni,aga see rohkem varguse vastane teema.Et hoopealt pihta ei saaks panna,kui ratas kuskil seisab.Kõva jõuga rebib selle luku lahti küll.H&B kohvritel see veits paremini lahendatud,aga hinda ka ikka üksjagu rohkem.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.