varastatud Tuula Turist T200M
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 310
- Tsikkel: jawaha
- Tänanud: 50 korda
- Tänatud: 6 korda
varastatud Tuula Turist T200M
vahendan kõigest kuulutust:
Kallid sõbrad ja tuttavad vajan teie abi, et leida üles Tuula Turist T200M, mis varastati Märtsi kuu alguses Rakverest. Kes vähegi teab sellest midagi, või on näinud seda kuskil müügis siis paluks mulle teatada tel 55630226 või meilitsi lauri.linntamm@gmail.com Vargad viisid ära ka varumootori, mis seal kõrval oli ja lisaks sellele neli uut suverhevi. Tuulat on väga raske eestis müüa, kuna neid ei liigu väga palju. Sellel mootorolleril on väga suur perekondlik väärtus meile ja isegi kui ta ei maksa väga palju tähendab see mulle väga palju ja loodan et me leiame selle ülesse. Nii et jagage seda pilti ja hoidke silmad lahti. Kasuliku info eest olen nõus vaevatasu maksma 100 eurot.
----------------- märtsil vist oli, kui mingi kahtlane Transiti buss sõitis Puurmani asula vahel ringi, ning küsis tuttava käest, ega tal pole vanametalli anda. Kuna tuttaval oli üks pisike hunnikuke üle, siis ta lahkelt selle ka neile andis. Mulle ütles too tuttav ka, et mingi vana vene roller olevat taga bussis emexi hulgas neil olnud.
Olevat olnud Järvamaa mehed.
Samuti oli eelneval ööl ca 15km eemal, Puurmani lähistel rekka paagist 80l kütust välja tõmmatud.
Ning ööl vastu 5. märtsi Palamuselt mingilt lõbusõidu laevalt 2 mootorit tuuri pandud.
Suure tõenäosusega on selle kõige taga need samad Transiti bussiga sõitvad tegelased.
Re: varastatud Tuula Turist T200M
See on küll räme lugu kui selline sõitev rariteet kuskile metalli veetud on....
peaks olema võimalik metallikokkuostuga tegelevatelt firmadelt üle küsida antud perioodil sisse ostetud metalli kohta. Muidugi, kas see enam rollerit päästab, kuid tegelastele saba peale astuda võimaldab...
Nii. Mul läks ka Rakveres pagusoo garaazist komplekt 15 volvo originaal valukaid suverehvidega ja komplekt opeli originaal valukaid suverehvidega. Lisaks 500 l. diislit. Seda kõike sõiduautoga ära ei vea. Kui kellelgi peaks olema mingit asjasse puutuvat infot, siis vaevatasu garanteeritud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.