Tallinnas värvi segamine

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
seakoot
Tsikkel: Dominator
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 8 korda

Tallinnas värvi segamine

Lugemata postitus Postitas seakoot »

Tere!

Ma ei osanud seda teemat kuhugi mujale panna, seega ärge pahaseks saage kui see vales kohas on :)

Igastahes mul mure selline, et ostsin nüüd omale ühe jubina, mis oleks vaja siis tsikli gondlitega ühte värvi värvida. Kuna mul selline suht omamoodi valge värv, siis tekkiski küsimus, et kuhu oleks kõige mõistlikum minna, et mingi ligilähedanegi toon ka saada? Ise peale laki tänava kemiflora ühtegi kohta ei tea. On veel mõni koht? Ise mõtlesin, et kuna detail ei ole suur, siis prooviks ka selle värvi spray purki panna ja ära värvida.

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Re: Tallinnas värvi segamine

Lugemata postitus Postitas mella »

Spies-Heckeri värve pannakse purki ja ballooni Tuha 3, Tallinn.
Punase tänava alguses on Devor (www.devor.ee). Kah päris mõistlik koht.

seakoot kirjutas:

Tere!

Ma ei osanud seda teemat kuhugi mujale panna, seega ärge pahaseks saage kui see vales kohas on :)

Igastahes mul mure selline, et ostsin nüüd omale ühe jubina, mis oleks vaja siis tsikli gondlitega ühte värvi värvida. Kuna mul selline suht omamoodi valge värv, siis tekkiski küsimus, et kuhu oleks kõige mõistlikum minna, et mingi ligilähedanegi toon ka saada? Ise peale laki tänava kemiflora ühtegi kohta ei tea. On veel mõni koht? Ise mõtlesin, et kuna detail ei ole suur, siis prooviks ka selle värvi spray purki panna ja ära värvida.

Kasutaja avatar

retro
Tsikkel: Tiger885, külkaIŽ
Tänanud: 16 korda
Tänatud: 30 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas retro »

Võid uurida veel :
AVSK autopood Valdeku tn
Kemiflora Laki/Forelli ristis

Kasutaja avatar

tons
Tsikkel: FZ1N

Lugemata postitus Postitas tons »

Kemiflora auto/tsiklivärvidega minuteada enam ei tegele.
http://www.devor.ee - mustamäel Kassi tn ja lasnamäel Punane tn. Panevad nii aerosooli, kui saab ka lahtiselt.
Võta detail kaasa ja saad abi kindlasti.

Devori poodides olemas ka eraldi tsiklite värvikaardid!

Kasutaja avatar

Teema algataja
seakoot

Käisin siis täna lasnamäel Devori kaupluses.

Leidsin vist enamvähem õige tooni värvi. Küsisin, et kas see nõuab mingit kindla alustooniga krunti. Öeldi et ei ja kuna muud krunti peale halli ja pruuni purgis ei olnud, siis võtsin halli.

Kodus siis toimetades kruntisin jubina kõigepealt ära ja siis hakkasin seda mailmama kallit värvi sinna peale laskma. No ja mida ei juhtu on see, et asi ei lähe valgeks.

No mõtlesin, et lasen siis veel paar kihti. Natuke läks heledamaks ja oligi kõik. Kuna ma mingi värvispets ei ole, siis tormasin tagasi sinna poodi jubin näpus. Selleks hetkeks oli juba uus tädi letis ja läks veits aega, et selgeks teha, et mis probleem on. Võtsin siis selle värvikaardi (mingid tsiklite fantasy toonid) ja ennäe. Üleval suurelt kirjas, et alusvärv peab valge olema. EI osanud seda enne nagu vaadatagi.

Sellepeale müüja ütles, et neilt võetakse neid värve nii harva, et nad ei tea seda ja keegi neid ei juhenda ka. Mis siis ikka. võtsin valge krundi, mille ta mulle lahkelt purki pani. Kodus siis eelnev jama karukeelega üle ja valgega kruntima. See tekitas nii paksu kihi peale, et kuivades tekkisid praod sisse. Peale nelja tundi oli asi veel täitsa pehme ja pmst sai näpuga selle värvi sealt maha tõmmata.

nüüd siis tuleb kõike otsast alustada. jubin värvist puhtaks jne. Hea on, et omale talvel soodapritsi hankisin :)

väikepets
Tsikkel: Z1000
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas väikepets »

Milline soodaprits sul on?

Kasutaja avatar

Teema algataja
seakoot

Ostsin mingi ameeriklaste Dual blasteri, mis on kahe ballooniga. Ühte läheb sooda ja teise siis mingi abrasiivne meedia. Saab siis otsikuga reguleerida seda pealetulemist ja vajadusel abrasiivset juurde lasta. Kahjuks ainult kompressori maht on liiga väike, et pole seda veel korralikult tööle saanud.

Ideaalne asi muidu plastiku pealt värvi maha saamiseks ja kui pinnad ei ole väga suured.

Kasutaja avatar

Margus
Tsikkel: CBR600RR

Lugemata postitus Postitas Margus »

Värvifoorum OÜ Kadaka pst 165a
DuPont värvid
http://www.varvifoorum.ee/index.php?m1= ... language=1

Tel. 56566665 Margus
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”