Summuti tegemine

Siin võid otsida või pakkuda meistrimehe teenust. Küsida soovitusi auto-moto toodetele-teenustele jne. Ning mida kuskilt saab.

Moderaator: Moded

Teema algataja
saskake112

Summuti tegemine

Lugemata postitus Postitas saskake112 »

Tere. Äkki leidub foorumis mõnda tarka, kes oskaks mulle 70cc rinka rollerile summuti mööte arvutada. Kuna tegu on võistlusega, oleks vaja siiski maksimum kätte saada asjast.

Ühendust võtta PS!'is :)
Ettetänades, Sander

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Re: Summuti tegemine

Lugemata postitus Postitas tali »

Ei loe välja, kustkandi mees oled, aga kui mitte pärnakas, siis suvepealinna sattudes otsi üles rinkalegend Askold Vaino. See härra teab kahetakti summidest kõike (w)

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Kirs
Tsikkel: BMW
Tänanud: 6 korda
Tänatud: 23 korda

Lugemata postitus Postitas Kirs »

Poiss tahab mõnekümne euriga omale high-end summutit valmistada. Sellise raha eest ei tee seda keegi.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=626354#p626354

SERTÃO
Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

holma kirjutas:

Poiss tahab mõnekümne euriga omale high-end summutit valmistada. Sellise raha eest ei tee seda keegi.

Nope :roll:

Viimati muutis tali, 06 Juun 2013, 10:16, muudetud 1 kord kokku.
18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!

Tort
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 177 korda

Lugemata postitus Postitas Tort »

holma kirjutas:

Kust sina tead, millega tema paps või onu või keegi kolmas tuttav tegelevad? Äkki ongi vaid mõõte vaja, tegija olemas ja see paarkümmend eurot on materjalikulu. Milleks spekuleerida.

Kasutaja avatar

VahurLE
Tsikkel: Triumph Tiger 1050

Lugemata postitus Postitas VahurLE »

Et eeldame, et keegi, kes on omale korraliku arvutssüsteemi soetanud, tundide, nädalate ja kuudega õppinud selgeks supmaarvutused, peaks oma teadmised lihtsalt niisama paarikümne euro eest letti laduma? Ka tema materjalikulu on paarkümmend eurot, see mis maksab ongi oskus ja teadmine!

Tort

Eelda mida tahad. Kui ei soovi teadmisi jagada, ära jaga. Foorum ongi küsimiseks.

v301060
Tsikkel: HD Bobik 103
Tänanud: 4 korda
Tänatud: 8 korda

Lugemata postitus Postitas v301060 »

Tort kirjutas:

Eelda mida tahad. Kui ei soovi teadmisi jagada, ära jaga. Foorum ongi küsimiseks.

"Asi on ainult tänu tutvusele ja inimestele, kes tegelevad selliste asjadega igapäevaselt. Pole vaja teada, kes ja kus teeb neid."

Eelmist teemat vaadates tundub, et ka teemaalgataja ise pole teadmiste jagamises just kõige avatum :D

HD Bobik 103 & 2x Jawa 638
varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Tort

No las poiss istub oma riigisaladuse otsas, aga kui keegi oskab viidata arvutsmeetoditele, siis lasku käia. Ilmselgelt tuleb sellest 99% tõenäosusega korralik käkk välja, aga omal nahal õpitakse. Pole mõtet sarkastiline olla.

v301060

varem: KMZ 650 Dneprr; HD XL 1200 Sportster; TransAlp 650; HD 883 Sportster Roadster; HD 1200 Sportster Custom; KTM 390 Duke; Triumph Thunderbird 1600

Teema algataja
saskake112

Tort kirjutas:
holma kirjutas:

Kust sina tead, millega tema paps või onu või keegi kolmas tuttav tegelevad? Äkki ongi vaid mõõte vaja, tegija olemas ja see paarkümmend eurot on materjalikulu. Milleks spekuleerida.

Jap, saan ka vajalikud arvutused.

VahurLE kirjutas:

Et eeldame, et keegi, kes on omale korraliku arvutssüsteemi soetanud, tundide, nädalate ja kuudega õppinud selgeks supmaarvutused, peaks oma teadmised lihtsalt niisama paarikümne euro eest letti laduma? Ka tema materjalikulu on paarkümmend eurot, see mis maksab ongi oskus ja teadmine!

Jutt oli sellest, et mulle tehakse see valmis mõnekümne euro eest, küsisin lihtsalt, äkki keegi saab arvutustega aidata.

v301060 kirjutas:
Tort kirjutas:

"Asi on ainult tänu tutvusele ja inimestele, kes tegelevad selliste asjadega igapäevaselt. Pole vaja teada, kes ja kus teeb neid."

Eelmist teemat vaadates tundub, et ka teemaalgataja ise pole teadmiste jagamises just kõige avatum :D

Ei saa aru, mis teadmiste juures ma midagi ei tea? Lihtsalt pole kunagi ise summutajat ehitanud, küsisin arvutustel abi. Ja programm / calc tabel on mul täiesti olemas.

Aga sain juba kellegi targema inimese, kui teie siin kokku. Aitäh tähelepanu eest.
Ja kuskil pole juttu high end pillist. Tavaline sportklassi roller, mis viidakse võimalikult maksimumi, sisselaske kanalid on porditud suuremaks, sama tehtud ka mootori blokiga, üks võimsamaid variaatoreid peale istutatud, koos sidur ja sidurikorviga, sport väntvõll jne. Hetkel kõik summuti taga ja väljalaske portimise taga kinni. Aga jah, sain oma tahtmise ja leidsin inimese.

Vaatasin, et äkki see foorum on targem, kui rolleriklubi, kus käivad pubekad, aga no, see foorum küll normaalsem pole, samasugused vandid siin nagu rk's. :d

madjs
Tsikkel: VX 800
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas madjs »

Hehh eriti hellake, ei tasu mingi väikse mulina peale hingepõhjani solvuda ja tatti pritsima hakata :wack: :wack:

Kõik mis ei tapa teeb tugevamaks, või siis sitaks haiget. Ps.Nii loll pole keegi, et teisi õpetada ei oskaks.
http://www.krracing.ee/

Teema algataja
saskake112

madjs kirjutas:

Hehh eriti hellake, ei tasu mingi väikse mulina peale hingepõhjani solvuda ja tatti pritsima hakata :wack: :wack:

Ei solvunudki, aga lihtsalt, ma mõtlesin, et siin on ikka veits suuremad ja mõistusega inimsed, aga eih. :d
Igatahes, ma garaazi silkut uurima, sain süsteemile pihta vist

Maicle

Lugemata postitus Postitas Maicle »

Väga ebasõbralik keskkond tundus siin tõesti olevat, siin foorumis tehakse vahest ikka väga debiilseid postitusi kus selline suhtumine on nagu põhjendatud aga antud hetkel minuarvates selline suhtumine tegi ainult foorumi mainet maha....

Kasutaja avatar

koik
Tsikkel: Ducati st4

Lugemata postitus Postitas koik »

Mölisemisega varjatakse oma lollust.Ära tee foorumit maha,kannatust-õiged inimesed pole veel lugenud.

v301060

Maicle kirjutas:

Väga ebasõbralik keskkond tundus siin tõesti olevat, siin foorumis tehakse vahest ikka väga debiilseid postitusi kus selline suhtumine on nagu põhjendatud aga antud hetkel minuarvates selline suhtumine tegi ainult foorumi mainet maha....

Milles see küll seisnes? Lihtsalt teema algatajale vastati tema enda stiilis :D

Teema algataja
saskake112

v301060 kirjutas:
Maicle kirjutas:

Milles see küll seisnes? Lihtsalt teema algatajale vastati tema enda stiilis :D

Ma ei taha küll öelda, et sa oled debiilik, aga sa vist oled? Nüüd seleta lahti, mis tähendab vastati mulle samas stiilis? Hakati kohe tarka panema, et ööö hui teebki sul keegi sellise summa eest valmis selle jne? Kui see on Sinu arust mingi debiilne ja mölisev suhtumine, siis edu sulle.

koik kirjutas:

Mölisemisega varjatakse oma lollust.Ära tee foorumit maha,kannatust-õiged inimesed pole veel lugenud.

Usun täiesti. Tavaliset ongi, et targad vastavad ikka viimasena, "asjatundjad" kes panevad kuskil küla pealt kuuldud juttude põhjal tarka, need on alati esimesed.

Aga summuti möödud on valmis ja lähevad kontrollimisse, kas on kõik õiged. Polegi nii rasket seal midagi, sain õige programmi, kus pmst üli lihtne neid teha. Järgnev etapp on pleki ostmine ja välja lõikamine.

Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Ma hakkan seda DIY värki siis uskuma, kui sa oled riputanud siia düno graafikud, enne ja pärast. Liiga palju olen eemalt näinud, millist keberniiti inimesed oma summutajatega näevad. Kui asi toimib, siis minu poolt sügav respekt, aga seni... :roll:

Teema algataja
saskake112

isakene kirjutas:

Ma hakkan seda DIY värki siis uskuma, kui sa oled riputanud siia düno graafikud, enne ja pärast. Liiga palju olen eemalt näinud, millist keberniiti inimesed oma summutajatega näevad. Kui asi toimib, siis minu poolt sügav respekt, aga seni... :roll:

Düno ma ei tea, kas saan sulle pakkuda, kuna pole teist summutit millega alguses seda teha. Ja kellegi teise düno ka ei saa võtta, kuna ma ei kujuta ette kuidas neil porditud on silinder ja blokk...
Masin valmib alles, pole veel ühtegi korda töötanud. Tehas lubab selle silkuga 14hp, polini 4 race 2 summuti ja 17.5mm karpaga, rohkem pole märgitud.
Minul on MHR Overrange variaator, MHR sidurikorv, Malossi deltacluch, 21mm karpa, ja porditud silinder. Aga eks hoian kursis siis. :)

Kasutaja avatar

-Piilu-
Tsikkel: Kawasaki Z750

Lugemata postitus Postitas -Piilu- »

Lihtsalt puhtast huvist. Pole kunagi isetegemise vastu midagi olnud ja nokitsemine on ainult tervisele kasulik, aga kui suurt eelist tehase sportsumpadega võrreldes saavutad üritad? Isegi kui õnnestub high-end custom made sumpaga valmis saada, siis see vahe on tõenäoliselt max 0,5hp. Kas pigem ei oleks mõte, siis juba natuke teise silindrikomplekti investeerida?

Teema algataja
saskake112

-Piilu- kirjutas:

Lihtsalt puhtast huvist. Pole kunagi isetegemise vastu midagi olnud ja nokitsemine on ainult tervisele kasulik, aga kui suurt eelist tehase sportsumpadega võrreldes saavutad üritad? Isegi kui õnnestub high-end custom made sumpaga valmis saada, siis see vahe on tõenäoliselt max 0,5hp. Kas pigem ei oleks mõte, siis juba natuke teise silindrikomplekti investeerida?

ei ole, alati saab uue summuti teha, kui nüüd programm olemas on. Ja sellest võimsamat sport klassi silindrit pole, võimsamad kuuluvad juba racing klassi, selleks peaks ma juba karpa välja vahetama, uuesti portima hakkama, uue väntvõlli ostma, uue süüte.
Ja kuna pmst kõik jupid on tutikad, siis ma ei hakka silindrit vahetama enam...
Vahe on muidu selles, et kui ma arvutan ise need möödud on seal kasutatud ju kõike, porditud avad jne, mida tehase sumpadel pole arvestatud

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Teenused ja abi”