Pull karpaga
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
SuzukiGs500E
Teema algataja - Postitusi: 32
- Tsikkel: Suzuki gs500e
Pull karpaga
Tere.
Mis pull on karpaga, keerasin segukruvi käimise ajal täitsa välja ja mootor käis ja läks ilusti pöördesse, segukruvi reguleerimine ei muuda eriti midagi. Kuidas peaks seda reguleerima, on mingi kindel seadus ? Mootor ei käi eriti ilusti, tühikäik kõigub ja vahest puterdab jõudu ka napib. Kas viga võib olla küttesüsteemis või on asi kaugemal, klappide juures ? Minu mõistus otsas. ![]()
Rattaks on siis 125cc 4T Hiina Endurokas. Qingqi Qm125gy ühtegi manuali netist ma ka ei leidnud. Karburaator on Minkuni 26mm.
Päikest ![]()
-
Tuono
-
SuzukiGs500E
Teema algataja - Postitusi: 32
- Tsikkel: Suzuki gs500e
Re: Pull karpaga
Tuono kirjutas:Siit saad natuke infot
![]()
Aitäh palju abi oli sinust. EI
Mul GS500 ka kohe jube vahe sees hiinakal ja japsil. Aga mis teha pm ilma saadud ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.