Riiklik eksam Haapsalus
Moderaator: Moded
-
Miizu35
Teema algataja
Riiklik eksam Haapsalus
Kas keegi oskab midagi rääkida eksamist Haapsalus. Kuidas plats ja nii edasi( Kas sarnane Sauega) ?
-
Rain
- Tsikkel: CBR600F '14
- Kontakt:
Re: Riiklik eksam Haapsalus
Kui sa kõike oskad siis pole ju vahet, mida ja kus tehakse ning kui ei oska, pole eksamile asja... ![]()
Platsist ei tea midagi,aga eksamineerija on küll täitsa lahe.Mingit vingumist pole.
-
motorcyclist
- Tsikkel: Suzuki vx 800
Platsisõit toimub linnast eemal lennuväljal, kus on olemas kõik et sooritada platsisõit. Hea suur ja avar ala. Haapsalu eksamineerijatega on ainult üks probleem olnud, nimelt nad ei tahtnud et ma teen A2 eksamit 45kw tsikliga millel on erivõimsus alla 0.2 aga kui ma näitasin talle tõendit mis sisaldas e-maili peal saadetud arki peaspetsialisti kinnitust, mille ma olin eelnevalt välja printinud, siis oli ta nõus ning sain eksami ilusti sooritatud. Nii et kui keegi läheb samas olukorras eksamit tegema siis soovitan võtta tõendi kaasa.
Haapsalus oli eriti tore eksamineerija. Platsil pole estakaadi. Estakaad tehakse linnas liikluses. Platsiharjutusi pidin päris palju erinevaid tegema, 30 slaalom sealhulgas. Plats ise on seal väga mõnus, parem kui Saue ARK oma ja kiirendamiseks on ka ruumi. Kuna Haapsalus on palju pisikesi tänavaid siis jälgi hoolega paiknemist ja kui ikka anna teed märgiga nurga taha ei näe, siis tee peatus- ehk siis tavaline liiklus ![]()
Haapsalus soovitan kindlasti võtta paar sõidutundi kohaliku sõiduõpetajaga. Seal on teatud nn tõmmekakohad, kus mujalt tulnuid üritatakse läbi kukutada.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.