Kas Honda VT750 SHADOW tasub ostmist?
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 18
- Tsikkel: Honda NC750XD
- Tänatud: 1 kord
Kas Honda VT750 SHADOW tasub ostmist?
Mõtlen Honda VT750 SHADOW peale ning üritan seda võrrelda kas Suzuki Intruder C800 või Kawasaki VN900 Vulcan Classic'uga. Ühe neist kavatsen uuena ärta osta. Tuttavad küll kinnitavad, et pikemateks sõitudeks tsikkel alla 1000 cm3 ei sobi, aga selles väites pisut kahtlen. Kas keegi hajutaks natuke kahtlusi?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
Re: Kas Honda VT750 SHADOW tasub ostmist?
Mina isiklikult ei näe mingit seost matka pikkusel ja kubatuuril. Võin kinnitada, et üle tonnased kruiserid võtavad jälle rohkem kütust, sest kaaluvad palju rohkem, tõmme on tõepoolest parem. Aga kas sa tahad rahulikult kruisida või "tõmmelda"?
Kui meeldib peal istuda ja on mugav sõita, siis osta ära.
Neil kolmel rattal erilist võimsusevahet küll ei ole, seega las su tagumik otsustab, milline neist kõige mugavam on.
-
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 12 korda
Neist kolmest võtaks ikkagi Honda (no offence, Piipz)

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 378 korda
- Kontakt:
Non taken Ma võtaks ka Honda aga ma ei kirjutanud seda välja, sest ma vaatasin ainult välimust.
-
Aga tänud juba. Usun tõesti siiralt ise ka, et üle Tatrate või Alpide peaks ka 750 cm3 vedama
-
- Tsikkel: KTM690, TM300
- Tänanud: 193 korda
- Tänatud: 119 korda
Aga küsi poest proovisõitu. Kui oled tõsine huviline, küll saab. Olen Shadowiga Catweesi proovipäeval sõitnud, hea väike ja tsill. Võrdlusmoment kahjuks Vulcani ja Intruderiga puudub.
Isiklikult mulle Shadow meeldib, aga mu jaoks on ta stockis väike, jalatugesid peaks liigutama ettepoole.
Saaremaa MLis saad kindlasti igale oma küsimusele vastuse.
Mis sa uut hakkad ostma, osta minu oma ära http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=b7f1 korralik ja saad tunduvalt odavalt ratta kätte
-
- Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
- Tänanud: 3 korda
teverliiv kirjutas:Mis sa uut hakkad ostma, osta minu oma ära http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=b7f1 korralik ja saad tunduvalt odavalt ratta kätte
Jummala ägedad valgustipostid
Lugupidamisega
-
Tänud julgustavate nõuannete eest. Honda ostetud. Nüüd ilmselt algavad peavalud: missugune varustus, kus on odavamad pakiraamid koos jne.
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Uus ratas on uus ratas ja kuskilt tuleb alustada. Isegi olin sama valiku ees. Ma vaatasin esimeseks rattaks 1,6 liitrist. Käisin ka poes küsimas, et kas ei ole esimeseks rattaks liiga suur. Poes anti sellist nõu, et kui ohtlikkusele mõelda, siis pole vahet, kas 800 või 1600. Aga soovitati kohe suurem võtta, sest nagunii kasvad väiksemast kohe välja. Mina võtsin suurema ja juba järgmisel hooajal ostsin 1800 Intruderi. Nüüdseks olen 5 aastat Varaderoga matkanud, aga Motoexotikal vaatasin jälle igavlevalt 1800 Intruderit. Mulle see ratas meeldis. Kunagi siin keegi uuris, et kas Rocket lll on mõistlik ost? Siis olin mina arvamusel, et mõttetu. Aga tsikkel on ikkagi suures osas emotsiooni värk. Ei välista ka selle ära proovimist. Ükskõik, millega alustada, nagunii mingi aeg tahad vahetada.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1995 korda
- Tänatud: 589 korda
J a n n o kirjutas:..... Nüüdseks olen 5 aastat Varaderoga matkanud, aga Motoexotikal vaatasin jälle igavlevalt 1800 Intruderit...... .
Need ju nii erinevad rattad,et ei oskakski kohe võrrelda.Mõlemad head ja võiks sel juhul olemas olla,kui meeldivad.Ega nüüd üks teisest ka palju parema tõmbega pole, kui jutt sinna mootori suuruse peale kisub.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Eelpool mainiti juba, et < 1600 kasvad välja. Põhjamaa mehed suur alla 80-90 kilo ei kaalu ja pikkus ka 180+ kanti. Õismäe-Mustamäe kandis üks marauder liikleb juba aastaid kus juht istub tagumisel pingil. Saab ikka sõidetud aga veidi omapärane on? Ise ka pärast pikki kõhklusi-kahklusi võtsin ikka suurema ja õige tegu. Kalju koolis oli 500VN õppesõiduks. Harjutamiseks paras. 1600VN oli ikka hoopis teine iva. Sa ei pea tsiklit kräunutama ja kruiisimisel on see väga oluline.
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Seda küsimust, et milline tsikkel, küsitakse siin foorumis ilmselt niikaua, kui see foorum eksisteerib. Ei tea kas perefoorumis küsitakse, et kas sellist või sellist naist tasub võtta? Tänapäeval on valikuid nii palju, et enamus ei piirdu enam ühe naisegagi kahjuks. Paljud on tsiklimaailmas elades mingil ajal jõudnud järeldusele, et lahe on maanteel kruisata, aga samas on lahe ka metsaradadele põigata. Varadero on selline universaalne, aga ei liha ega kala. Lihtsalt üks mugav probleemivaba ratas. Aga natuke iseloomutu. Muidugi tahaks kõikvõimalikke rattaid oma garaažis näha vastavalt tujudele. Tuleks vaid see lotovõit. Varadero sai soetatud just seetõttu, et oli vajadus Türgis ära käia. Samas teed olid nii head, et kruiseriga poleks mingit probleemi olnud. Tänu Varaderole olen aga näinud Eestimaa ilusaid loodusvaateid, mis Intruderiga oleks nägemata. Lõppkokkuvõttes suuremosa tuleb ikka kruiserile sobivat teed. Seetõttu leian, et vastavalt proportsioonidele on mõttekas soetada suur korralik kruiser ja kõrvale selline odavam enduurokas, mida pole kahju võsas retsida. Ja suured kruiserid hoiavad kõige paremini ka hinda. Ja natuke teravust ka teemasse nagu siin ikka tavaks. Minu meelest sellised alla tonnised kruiserid on ikka naistele mõeldud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.