Kas Honda VT750 SHADOW tasub ostmist?

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
AjDesperado
Tsikkel: Honda NC750XD
Tänatud: 1 kord

Kas Honda VT750 SHADOW tasub ostmist?

Lugemata postitus Postitas AjDesperado »

Mõtlen Honda VT750 SHADOW peale ning üritan seda võrrelda kas Suzuki Intruder C800 või Kawasaki VN900 Vulcan Classic'uga. Ühe neist kavatsen uuena ärta osta. Tuttavad küll kinnitavad, et pikemateks sõitudeks tsikkel alla 1000 cm3 ei sobi, aga selles väites pisut kahtlen. Kas keegi hajutaks natuke kahtlusi?

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 378 korda
Kontakt:

Re: Kas Honda VT750 SHADOW tasub ostmist?

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Mina isiklikult ei näe mingit seost matka pikkusel ja kubatuuril. Võin kinnitada, et üle tonnased kruiserid võtavad jälle rohkem kütust, sest kaaluvad palju rohkem, tõmme on tõepoolest parem. Aga kas sa tahad rahulikult kruisida või "tõmmelda"?
Kui meeldib peal istuda ja on mugav sõita, siis osta ära.
Neil kolmel rattal erilist võimsusevahet küll ei ole, seega las su tagumik otsustab, milline neist kõige mugavam on.

Kasutaja avatar

tali
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 12 korda

Lugemata postitus Postitas tali »

Neist kolmest võtaks ikkagi Honda (no offence, Piipz) :D

18-aastane pereliige: "Äratuse helin on see n..ss, mis sul magada ei lase". :)
"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 378 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

Non taken :) Ma võtaks ka Honda aga ma ei kirjutanud seda välja, sest ma vaatasin ainult välimust.

Kasutaja avatar

Teema algataja
AjDesperado

Aga tänud juba. Usun tõesti siiralt ise ka, et üle Tatrate või Alpide peaks ka 750 cm3 vedama

Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Aga küsi poest proovisõitu. Kui oled tõsine huviline, küll saab. Olen Shadowiga Catweesi proovipäeval sõitnud, hea väike ja tsill. Võrdlusmoment kahjuks Vulcani ja Intruderiga puudub.

ATK
Tsikkel: Honda NC700X

Lugemata postitus Postitas ATK »

Isiklikult mulle Shadow meeldib, aga mu jaoks on ta stockis väike, jalatugesid peaks liigutama ettepoole.
Saaremaa MLis saad kindlasti igale oma küsimusele vastuse.

Kasutaja avatar

teverliiv
Tsikkel: Honda VT 750 Shadow

Lugemata postitus Postitas teverliiv »

Mis sa uut hakkad ostma, osta minu oma ära http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=b7f1 korralik ja saad tunduvalt odavalt ratta kätte :D

Kasutaja avatar

ets0
Tsikkel: Suzuki Intruder 1500/2007
Tänanud: 3 korda

Lugemata postitus Postitas ets0 »

teverliiv kirjutas:

Mis sa uut hakkad ostma, osta minu oma ära http://www.auto24.ee/kasutatud/auto.php ... rhash=b7f1 korralik ja saad tunduvalt odavalt ratta kätte :D

Jummala ägedad valgustipostid

Lugupidamisega

Kasutaja avatar

Teema algataja
AjDesperado

Tänud julgustavate nõuannete eest. Honda ostetud. Nüüd ilmselt algavad peavalud: missugune varustus, kus on odavamad pakiraamid koos jne.

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

Uus ratas on uus ratas ja kuskilt tuleb alustada. Isegi olin sama valiku ees. Ma vaatasin esimeseks rattaks 1,6 liitrist. Käisin ka poes küsimas, et kas ei ole esimeseks rattaks liiga suur. Poes anti sellist nõu, et kui ohtlikkusele mõelda, siis pole vahet, kas 800 või 1600. Aga soovitati kohe suurem võtta, sest nagunii kasvad väiksemast kohe välja. Mina võtsin suurema ja juba järgmisel hooajal ostsin 1800 Intruderi. Nüüdseks olen 5 aastat Varaderoga matkanud, aga Motoexotikal vaatasin jälle igavlevalt 1800 Intruderit. Mulle see ratas meeldis. Kunagi siin keegi uuris, et kas Rocket lll on mõistlik ost? Siis olin mina arvamusel, et mõttetu. Aga tsikkel on ikkagi suures osas emotsiooni värk. Ei välista ka selle ära proovimist. Ükskõik, millega alustada, nagunii mingi aeg tahad vahetada.

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R

raunts
Tsikkel: Aprilia Pegaso 650

Lugemata postitus Postitas raunts »

Nõus jannoga.

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1995 korda
Tänatud: 589 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

J a n n o kirjutas:

..... Nüüdseks olen 5 aastat Varaderoga matkanud, aga Motoexotikal vaatasin jälle igavlevalt 1800 Intruderit...... .

Need ju nii erinevad rattad,et ei oskakski kohe võrrelda.Mõlemad head ja võiks sel juhul olemas olla,kui meeldivad.Ega nüüd üks teisest ka palju parema tõmbega pole, kui jutt sinna mootori suuruse peale kisub.

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

kr0om

Lugemata postitus Postitas kr0om »

Eelpool mainiti juba, et < 1600 kasvad välja. Põhjamaa mehed suur alla 80-90 kilo ei kaalu ja pikkus ka 180+ kanti. Õismäe-Mustamäe kandis üks marauder liikleb juba aastaid kus juht istub tagumisel pingil. Saab ikka sõidetud aga veidi omapärane on? Ise ka pärast pikki kõhklusi-kahklusi võtsin ikka suurema ja õige tegu. Kalju koolis oli 500VN õppesõiduks. Harjutamiseks paras. 1600VN oli ikka hoopis teine iva. Sa ei pea tsiklit kräunutama ja kruiisimisel on see väga oluline.

J a n n o
Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas J a n n o »

Seda küsimust, et milline tsikkel, küsitakse siin foorumis ilmselt niikaua, kui see foorum eksisteerib. Ei tea kas perefoorumis küsitakse, et kas sellist või sellist naist tasub võtta? Tänapäeval on valikuid nii palju, et enamus ei piirdu enam ühe naisegagi kahjuks. Paljud on tsiklimaailmas elades mingil ajal jõudnud järeldusele, et lahe on maanteel kruisata, aga samas on lahe ka metsaradadele põigata. Varadero on selline universaalne, aga ei liha ega kala. Lihtsalt üks mugav probleemivaba ratas. Aga natuke iseloomutu. Muidugi tahaks kõikvõimalikke rattaid oma garaažis näha vastavalt tujudele. Tuleks vaid see lotovõit. Varadero sai soetatud just seetõttu, et oli vajadus Türgis ära käia. Samas teed olid nii head, et kruiseriga poleks mingit probleemi olnud. Tänu Varaderole olen aga näinud Eestimaa ilusaid loodusvaateid, mis Intruderiga oleks nägemata. Lõppkokkuvõttes suuremosa tuleb ikka kruiserile sobivat teed. Seetõttu leian, et vastavalt proportsioonidele on mõttekas soetada suur korralik kruiser ja kõrvale selline odavam enduurokas, mida pole kahju võsas retsida. Ja suured kruiserid hoiavad kõige paremini ka hinda. Ja natuke teravust ka teemasse nagu siin ikka tavaks. Minu meelest sellised alla tonnised kruiserid on ikka naistele mõeldud :)

Riga 13-Mini mopeed-... pikk vahe... -Kawasaki VN-Suzuki Intruder M1800R,Dnepr,Ural - Honda Varadero xl1000v - diisel Ural,Dnepr MT16, IZ Jupiter'68,YamahaXT660R
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”