Tsikliromulad
Moderaator: Moded
-
henri
Teema algataja - Postitusi: 339
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 37 korda
Tsikliromulad
Selline suur palve- kas keegi teab mingeid linke või aadresse,kust võiks leida mingeid tsikliromulaid soovitavalt siis Saksamaal või Hollandis. Vaatasin uute juppide hindu aga need olid ikka natuke karmid ja seega tahaks mingit muud võimalust leida.
Honda CBR 1000 -90
-
Martin
-
Külaline
-
Martin
Üldiselt olen seda vf.i asja uurinud ja kõige lihtsaim ja odavaim lahendus on sellel aadressilAnonymous kirjutas:Selline asi, et honda vf1100 customit ei ole seal müügil hetkel rohkem kui üks terve ratas ja ei ühtegi varuosa talle. Seega mõtlesingi, et eraisikutel seal seda siis pakkuda ei ole aga ehk siis lammaritel.
Reeglina neid rattaid euroopas ei ole. Ja kui on siis selliste omanike käes, kes teavad ratta tõelist väärtust. Transport pole ka suurem probleem. Huvi korral anna teada
-
henri
Teema algataja - Postitusi: 339
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 37 korda
Mul nimelt selline asi, et tuttavad käivad vahetpidamata Saksas ja Hollandis, saaks kohe kohapeal käia ja asja ära osta. Et mingi postiga saatmist ei olekski vaja. Aga tänud Ural selle lingi eest, seal hinnad normaalsed jahh ja kui ma Saksast kuidagi ei saa siis eks ma palun sinu abi, ei tea ju kuidas see asi seal nende oksjonitega käib ja on.
Honda CBR 1000 -90
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.