küllap on Yamahal ka odavaid rollereid välja pakkuda...
Täitsa õige minagi olen kogu aeg lugenud et yamaha on kallis aga võta näpust kõige odavam yamaha (tutikas) on 100 kr alla 30k (Yamaha Jog R)
see ei ole veel odav roller. Selle rolleri nimes ei ole kasutatud ilma asjata nime YAMAHA, seal peab koostöö olema. Ning kui ta nimi on Linhai Yamaha, siis ta pole kindlasti mitte Geely.
Oman seda rollerit juunist. Max kiirus on spidoka järgi umbes 60-65km/h (piirajad on peal). Muu on kõik väga hea, aga selline jama, et gaas käib väga raskelt ja jääb kinni. Kas seda on võimalik kuskilt õlitada või midagi teha? Läbisõit on 1400 km/h ja olen rolleriga väga rahul.
EDIT: Kas sellele rollerile mingeid tuuningosi ka on(sportsummutid jne.)?
Oman seda rollerit juunist. Max kiirus on spidoka järgi umbes 60-65km/h (piirajad on peal). Muu on kõik väga hea, aga selline jama, et gaas käib väga raskelt ja jääb kinni. Kas seda on võimalik kuskilt õlitada või midagi teha? Läbisõit on 1400 km/h ja olen rolleriga väga rahul.
EDIT: Kas sellele rollerile mingeid tuuningosi ka on(sportsummutid jne.)?
sul on läbisõit 1400km/h ?? vot see on midagi uut.
Kui kõri sees trossil kee katki siis pole küll eriti midagi päästa, ainult uus tross. Sellise jama puhul tegelikult saab ka nii asja kui trossiots lahti võtta, köri maha ja katkine trossikee täies ulatuses maha kerida. Hiljem uuesti kokku. Aga see rohkem sihuke hädaabi. Uus tross ei tohiks hingehinda ka maksta.
Kui kõris tross katki siis jalgrattapoest osta tefloontross.On peenem ja libedama jooksuga,müüakse kõrist eraldi.Maksab 100-150 eek.Otsad peab ise tegema,aga kuna peenike on lihtne.Liigub paremini kui originaal.
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.