Honda CBR 600 imelik kohin
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 152
- Tsikkel: Honda CBR600F
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
Honda CBR 600 imelik kohin
1998 CBR 600F, teeb imelikku kohinat-kolinat. Sidur alla vajutada, siis on vaikus. On normaalne nähtus või on miskit viga?
-
- Mode
- Tsikkel: sporta 1200
- Tänanud: 17 korda
- Tänatud: 13 korda
Re: Honda CBR 600 imelik kohin
Saund laik ö sidurikorvi laager vms...oleneb muidugi kohinast/kolinast, kerge helimuutus sidurdamisel on loomulik ja sellepärast ei tasu kohe kiskuma hakata, aga sõida mõnest töökojast läbi, las kuulatavad.
-
- Kontakt:
Ise ma oma naisterahva ajuga seda lahti kakkuma ei hakkaks nagunii. Käin täna kuskilt töökojast läbi, las keegi asjalikum kuulab ka.
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Kas paigal töötades sidurit vajutades muutub ka hääl?
Mul gixxer tegi kunagi sama laulu. Käisin ka suure murega igal pool, lõpuks tuli välja et tehasest nii tulnud, küllap peab nii olema. Sõidab siiamaani sama siduriga Ma väga ei põeks. Kui lähed sellega töökotta kurtma, küll sealt sulle viga ka leitakse
Mul taheti ka seda sama laagrit vahetada, vahetatigi ära, sittagi ei muutunud.
-
- Kontakt:
Jäin ise sama mõtlema, et küll nad vea leiavad...
Sidur toimib ilusti ja kui veel rattaid, mis nii teevad, ju siis peabki nii olema... Seda ma tegelt teada tahtsin.
Rohkem aega on ja kellegi appi leian, kakun lahti ja vaatan, mis seal on
Edit: Vahet ei ole, kas paigal või sõites sidur alla vajutada, hääle poolest on sama.
Mul 1998 Blackbird teeb täpselt sama pulli, aga see pidi normaalne nähtus olema. Ma usun, et probleem tekib siis kui sidur libisema hakkab või ei lahuta enam. Ma oma kõrvade rahustuseks hoian külma mootoriga sidurit all foori taga seistes.
-
- Mode
- Tsikkel: GSX1300RZ K750 CRF1000l
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 34 korda
Mul on rattal sama asi, ma arvan, et laager teeb seda häält, aga normaalne ongi ju, et laager surve all ja vabalt liikudes teeb erinevat häält.
-
- Kontakt:
Sidur toimib ilusti. Ma suht roheline mootorrataste koha pealt, äkki ei jäänud varem kõrva see hääl. Iga uus kiuks või kohin tekitab paranoilisi tundeid.
(igaks juhuks printisin abipakkujate nimekirja välja)
-
- Tsikkel: Freewind|Bandit 1250 SA|B-King
- Tänatud: 5 korda
Lahutatud siduriga teevad suurem osa rattaid "vaiksemat" häält. Kui rattal pole tuntavalt suurt läbisõitu ja sidur lahutab sujuvalt - ei kaku ega jää kuidagi kinni ning üldse on tip-o-top siis naudi rahulikult oma ratsuga imelist suveilma edasi.
Ääremärkusena võiks küsida, kuidas Ducati mehed neid siduri teemasid loevad ?
Ohverdan bensiini !
-
- Kontakt:
Ratas 16 aastat vana ja läbisõit 36k. Läbisõit aastate peale jagada, siis enamus ajast on ta kuskil garaaži kaunistanud või on poes piima järel käidud.
Aga vist võib teema lahendatuks lugeda, kuna tuleb välja, et omanik on paranoiline (ja asjatundmatu) ja peabki selline hääl olema
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.