Hoiatus ! Uus petuskeem !
Moderaator: Moded
Hoiatus ! Uus petuskeem !
Tere,
Nimelt helistas mulle mingi reklaami mees, kes jutu järgi esindab osta.ee. Ja soovis rentida tsiklit terveks päevaks,et teha reklaam klipp kuidas müük käib ja pärast noorpaar sõidab minema jne. Tekkis kohe naer peale, et miks minu ratas ja jne. Aga pidi olema ainulaadne värv ( no kiire pilk Auto24 näitas 10 neid ) ja selle jaoks terve päev vaja ratast
.Sai päring tehtud ka osta.ee-sse. Sealt polnud keegi teadlik tüübist ega mingist sellisest projektist kuulnud.
Lihtsalt annan teada ,et mõni väikse raha eest oma ratast ära ei lase viia. Saate seda kõnet võtta kui huumorit ja juhatada nad Vene piiri äärde !
Re: Hoiatus ! Uus petuskeem !
einoh, ma võin ju rentida küll. korraliku minu poolt nimetatud sularaha tagatise vastu loomulikult. muudel juhtudel saadaks nagunii piiride taha, olgu või babahh obljaadma isiklikult!
Mina helistasin.. Lootsin et saan ratast proovida:) Aga jah nüüd lähen panen selle sinna Soov tsikklit proovida teemasse, ehk läheb läbi:)
Mihkel555 kirjutas:Mina helistasin.. Lootsin et saan ratast proovida:) Aga jah nüüd lähen panen selle sinna Soov tsikklit proovida teemasse, ehk läheb läbi:)
Et siis sina oledki see f''' huijar
Türklast sa ära ei huija
Mihkel555 kirjutas:Mina helistasin.. Lootsin et saan ratast proovida:) Aga jah nüüd lähen panen selle sinna Soov tsikklit proovida teemasse, ehk läheb läbi:)
No küsinudki siis ratast proovida - milleks hakata mingit reklaamklipi ja noorpaari jura ajama. Mina sellest hetkel aru ei mõika, ehk selgitaksid väheke lähemalt?