Triumph sõiduvarustus? Kvaliteet? Hinnangud?

Kõik mis puudutab mootorratta sõiduks vajalikku varustust. Nii seda, mis mootoratturile selga käib, kui ka seda, mis usinad tsiklistid oma rataste külge kruvivad. Mootorratturi kiivrid, kindad saapad ja joped. Räägi mootorratturitega.

Moderaator: Moded

Teema algataja
werst

Triumph sõiduvarustus? Kvaliteet? Hinnangud?

Lugemata postitus Postitas werst »

kellelgi kokkupuuteid triumph sõiduvarustusega? kiidusõnu, laidusõnu?

Kasutaja avatar

VahurLE
Tsikkel: Triumph Tiger 1050

Re: triumph sõiduvarustus

Lugemata postitus Postitas VahurLE »

Minul on Triumph Factory Outleti tagi ja sellega olen küll rahul

Teema algataja
werst

Re: triumph sõiduvarustus

Vaatasin ise ka factory outleti ja hinnad tunduvad täitsa sümboolsed.Kahjuks pole Eestis eriti nende kaupa leida ja netis on võrdlemisi vähe hinnanguid nende sõiduvarustuse kohta.

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1100 korda
Tänatud: 1122 korda
Kontakt:

Re: Triumph sõiduvarustus? Kvaliteet? Hinnangud?

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Triumph ise teatavasti varustust ei valmista, kõik mis müüakse tuleb tuntud tegijate "sulest": Alpinestar, Held, Oxford jne. Valmistatakse spetsiaalselt Triumphi tellimusel ja nende endi disainide alusel. Kvaliteedi pärast küll muretsema ei pea.
Mul on Triumph Berwik nahktagi - kõik on headest materjalidest, tuulutused ja reguleerimine põjlaikult läbi mõeldud. Lisapunktid tulevad stiili pealt.

🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT

Teema algataja
werst

Re: Triumph sõiduvarustus? Kvaliteet? Hinnangud?

Macintosh kirjutas:

Triumph ise teatavasti varustust ei valmista, kõik mis müüakse tuleb tuntud tegijate "sulest": Alpinestar, Held, Oxford jne. Valmistatakse spetsiaalselt Triumphi tellimusel ja nende endi disainide alusel.. Kvaliteedi pärast küll muretsema ei pea.
Mul on Triumph Berwik nahktagi - kõik on headest materjalidest, tuulutused ja reguleerimine põjlaikult läbi mõeldud. Lisapunktid tulevad stiili pealt.

Seda, et nad ise varustust ei valmista, ma ei teadnud.
Nii palju kui keegi vähegi on kuskil sellel teemal sõna võtnud on kõik arvustused tundunud pigem positiivsed. Eks tuleb siis ära proovida (crash)

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”