Yamaha Xt 660 õlivälp
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Yamaha Xt 660 õlivälp
Tekkis arusaamatus, kas Xt 660 on õlivälp iga 1000 km tagant või iga 10000 km tagant?
Link manuaalile on http://www.xt660-club.hu/Media/Yamaha%2 ... Manual.pdf
Lehekülg 84
-
- Tsikkel: XT660R, GasGas EC250
- Tänatud: 9 korda
Re: Yamaha Xt 660 õlivälp
Nii on jah tehas ette näinud nagu Tort ütles. Mina jällegi ei saa sellest tsikli 5000km välbast üle, eriti kui ka metsas ja kruusal sõidad. Õlifilter veel ehk üle ühe õli vahetuse. Filter ja 2,5 liitrit poolsünt õli ei maksa eriti miskit, omal on kindlam ja kuivem tunne magada. Minu XT on sõitnud 60 000km ning õlivahetus alati 5000-6000km pealt tehtud. Praegu veel ei võta tilkagi õli selle välba peale, kuigi olen kuulnud nii mõneltki ja lugenud xt660.com foorumist, et ka juba väiksema läbisõiduga isendid võtavad isegi liitri välba peale ära.
Villem aka Villu aka Madis

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.