Istme laiemaks tegemine
Moderaator: Moded
Istme laiemaks tegemine
Tervitus
Valgevene-Leedu piiril kohtasime üht motomatkajat, kelle tee ristub ka Eestiga. Tal on soov Eestis oma 690 KTM`i istet vähe mugavamaks muuta ehk siis pisut laiemaks. Kas keegi oskab anda infot, kelle poole pöörduda selle töö teostamise sooviga? Eestis on ta alates 28.05.15.
Vana arvas, et kui muidu ei saa, siis peab mingi lamba uimaseks lööma ja sadulale panema
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
Re: Istme laiemaks tegemine
sadulsepp.ee , kontaktid kodukal olemas.Kui auto istmetele tehti ühe päevaga uued põhjad,siis tsiklile saab ka ilmselt.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Tõenäoliselt istme põhja kallale pole vaja minna.
Pehme osa kuju muutus ja pealise ringi tegemine peaks aitama.
Sellegipoolest tegija sama.
Bee Interior. Odavam kui sadulsepp, minu puhul oli kvaliteet ka kõvasti parem. Materjalide valik, oskused on kõigil samad, kuid seal lähtuti väga minu juhistest ja tehti kiiresti, korralikult ja soodsalt.
Asuvad Veerennis.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1993 korda
- Tänatud: 588 korda
mart211 kirjutas:Bee Interior. Odavam kui sadulsepp, minu puhul oli kvaliteet ka kõvasti parem. Materjalide valik, oskused on kõigil samad, kuid seal lähtuti väga minu juhistest ja tehti kiiresti, korralikult ja soodsalt.
Asuvad Veerennis.
Mul autol hele kunstnahk-tekstiil sisu ja materjali valik oligi seal olemas.Käisin 5-6 kohapeal näitamas ja igalpool oli mingi "häda".Seal öeldi konkreetne aeg ja tehti õigel ajal ära.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Sülearvutid maaletooja hinnaga! priidik@notebooks.ee Küsi julgelt! Vaata http://www.notebooks.ee
Sadulsepp.ee lahkusid head meistrid ja tegid oma koha Tallinnas kadaka pst 165a
Timo 55554999
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.