Tallinn-Pariisi-London-Tallinn
Moderaator: Moded
Tallinn-Pariisi-London-Tallinn
Tekkis mul siis paar nädalat tagasi mõte teha suve lõpus siis selline väike kahepäevane reisuke. Esimese päevaga sõidaks Tallinn-Pariis-London ja otsiks Võrtsu äärde kena telkimiskoha.
Siit ka väike palve kes Võrtsu kanti rohkem tunneb- andke teada kus seal kenasti laagri püsti saab panna.
Kuupäeva ei oska hetkel paika panna, kuid selle peab mingi kahe nädala jooksul paika saama.
Pariisis mis asub Virumaal on vist paljud käinud, seda kommenteerima ei hakka vast.
Londonist ma midagi ei tea, kuna pole kohal käinud ja ainult kaardilt näinud - Kuna seal küla või midagi ei ole siis ise kipun arvama, et tegu äkki Regio kaardimeistrite väikse naljaga, nimetada jõeäärne luha Londoniks. Sellisel juhul võiks paigaldada sinna ka kena viiida Londoni nimele.

Siit ka väike palve kes Võrtsu kanti rohkem tunneb- andke teada kus seal kenasti laagri püsti saab panna.
Kuupäeva ei oska hetkel paika panna, kuid selle peab mingi kahe nädala jooksul paika saama.
Pariisis mis asub Virumaal on vist paljud käinud, seda kommenteerima ei hakka vast.
Londonist ma midagi ei tea, kuna pole kohal käinud ja ainult kaardilt näinud - Kuna seal küla või midagi ei ole siis ise kipun arvama, et tegu äkki Regio kaardimeistrite väikse naljaga, nimetada jõeäärne luha Londoniks. Sellisel juhul võiks paigaldada sinna ka kena viiida Londoni nimele.

Royal Einfield 350 Classic
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.