kuidas testitakse rolleri tugevust..

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
-EpT-Sasix5
Kontakt:

kuidas testitakse rolleri tugevust..

Lugemata postitus Postitas -EpT-Sasix5 »

http://www.zone.ee/e-p-t
http://www.u-pop.ee/autoline/car/1939/?o=3

Peugeot SpeedFight2 on parim
asi on maitses
Kasutaja avatar

sokk

Re: kuidas testitakse rolleri tugevust..

Lugemata postitus Postitas sokk »

-EpT-Sasix5 kirjutas:
Nutke südamest.. :cry:
Mis siin nutta?! Way to go! :lol:
Aga tegelikult ma nii õel ei ole...

terv, sokk
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

Üllatavalt hästi talusid laksu...
Ma arvasin et nad lähvad ikka rohkem peese... :shock:
Aprilia RST 1000 Futura

motohammas

Lugemata postitus Postitas motohammas »

üks roller lendas täiesti puruks aga teisel ainult kondel [Motobot: õige on "gondel"] katki :oops:
Kasutaja avatar

tramm66
Tsikkel: gixxer
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas tramm66 »

kõtt rollerite teemasse
Kasutaja avatar

mumm
Tsikkel: horney Helga
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mumm »

ma ei viitsi praegu tõlkimisega tegeleda ehk siis vennale asja saata. liiga kaunis /vihmane) pühapäev :P seega tekstiline osa suht nõrk mul. aga ise arvan, et kuna hollandis on neid brommereid/skuutreid (waterskuuter on see mis vee peal sõidab :P, kuigi meil on skuutriks harjutud pidama ainult veeskuutrit) ikka, noh, ütleme, sitaks, siis nende võimaliku ohutuse suhtes on sellised testid ikka väga vajalikud. Ja kuigi LE kohaselt on seal endiselt, et kõigepealt jalakäija, siis jalgrattur (või on see vastupidi :P) ja siis muud joobanid, siis tegelikkuses on praegune põlvkond ikka juba rohkem brommerite peal, mis on tunduvalt ohtlikumad kui jalgrattad (kuigi mina sain oma "hea" kogemuse just jalgrattaga ehk sõitsin minu ees ootamatult avatud auto ukse otsa. aga see selleks). ja brommeritega on veel nagu meilgi, et osad vajavad lube osad ei, vahetegemiseks on nina peal siis vastav "nokk", et kas kollane või oranz (kui ma mäletaks kumb kumma kohta käis). samas ei ole uuematel massinatel sedagi eraldust enam.

igatahes kui satute hollandisse ja jalgrattaga liiklete, siis olge ettevaatlikud ootamatult selja tagant lähenevate brommerite suhtes, mis ei tohi seal küll olla, aga siiski-siiski.

mumm@natuke hollandiga seotud
väike kuri mootorrattur

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Irwww. Niimoodi peakski nende taburettidega tegema. Go GO Go :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Saabki kord nendest lahti.

hopmc

Haa!

Lugemata postitus Postitas hopmc »

Minu poolest ainult nii võikski nende pinisevate sääskedega teha,nutta pole siin kyll midagi :lol:

RsB1ker

Lugemata postitus Postitas RsB1ker »

Nutta võix siis kui sedasi testitakse r1'te ja 1000 mille.. 8)

TnX

Lugemata postitus Postitas TnX »

Kõige uuemas autobildis on kah rollerite crash testist juttu. Juttu on ka tuunitud rolleritest(mille tõttu on saanud saksamaal päris paljud surma).
Pealegi, kõik crash testid on vajalikud, eriti kaherattalistega, need tõmbavad tähelepanu ja panevad mõtlema.

Test siis selline, kus 80km/h pannakse roller sõitma vastu seisvat autot. Inimene (mannekeen) ellu ei jäänud...
Kasutaja avatar

Ronk
Tsikkel: God DAMN 950 Seiklus
Tänanud: 125 korda
Tänatud: 62 korda

Lugemata postitus Postitas Ronk »

Üks lemmikvideosid üle aja. Väga pro. Kõikide taburettidega võiks nii teha. Saaks vähemalt liikluse korda.

PS! Pole vaja jälle hakata minu teksti siin kritiseerima!
Kasutaja avatar

nm5

Lugemata postitus Postitas nm5 »

No ja mis kasu teil sellest siis oleks et kõik taburetid vastu seina puruks visatakse? :roll: Ja kui neid enam ei ole siis võetakse ju kasutusele muud masinad (Aprilia rs 50, Yamaha TZR50 jne...)

OT:Nii nagu teie suhtute rolleritesse suhtuvad autojuhid mootorratestesse... :wink:

NB: nm5-le sammuti ei meeldi rollerid aga kahjuks pole eestis 50cc bike-ide ja endurode kättesaadavus eriti suur...
Viimati muutis nm5, 01 Aug 2005, 13:16, muudetud 1 kord kokku.
Aprilia RST 1000 Futura
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Siller kirjutas:
Irwww. Niimoodi peakski nende taburettidega tegema. Go GO Go :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Saabki kord nendest lahti.
Ma ei ütleks nii.
Teie sõitsite omalajal ringi bunnvõrridega, tolajal oli raha nii vähe, et ei jõutud osta mingit kõvemat pilli endale, see ongi motomehe karjääri algus, tulevikus näed sa neid mehi kas HD või hoopis bike seljas ja siis irvitavad nad samamoodi neid taburette.
Mudakoll
Kasutaja avatar

Ronk

nm5 kirjutas:
No ja mis kasu teil sellest siis oleks et kõik taburetid vastu seina puruks visatakse? :roll: Ja kui neid enam ei ole siis võetakse ju kasutusele muud masinad (Aprilia rs 50, Yamaha TZR50 jne...)

OT:Nii nagu teie suhtute rolleritesse suhtuvad autojuhid mootorratestesse... :wink:
Ja see on olnud juba aegade hämarusest nii :wink: . Kuid vähemalt nendel RS50-l ja TZR50-l on mootorratta välimus juures. Kui aus olla, siis mulle just rollerite välimus ei meeldigi. Ülejäänud võib olla, aga sellega ei suuda mina kunagi harjuda, et seal peab jalad koos kuidagi istuma ja siis tiirutama kuskil autode vahel.

Siller
Tsikkel: Rattatu

Lugemata postitus Postitas Siller »

Mulle ei meeldi rollerid just selle pärast kuna neil on nõme välimus ja nendega sõitmiseks pole praktiliselt peaagu sõiduoskusi vaja. Õppige sidurit ja käike kasutama.
Kui tuleks vastu mulle roller või punnvõrr, siis ennem lehvitaksin ma punnvõrrile kui rollerile.
Ja Yamaha TZR ja muud masinad millel on käigud olemas...siis see on juba õige suhtumine.
Kasutaja avatar

mca15

Ma püüan seda selgeks teha, et see roller on motomehe kärjääri algus.
Mis sa arvad, et nad sõidavad kogu elu ainult rolleriga võibolla mõni isegi jääb rollerile truuks. Tulevikus kindlasti õpivad nad käike ja sidurit tundma.
Kuidas sa annad näiteks oma pojale 13aastaselt suzuki ts125 ta sõidab ennas ju surnuks.
Miks ei osteta endale punnvõrre selle, et need ei lähe edasi, lagunevad ja noortel on nn. mark( loe: häbi) ringi sõita mis on just põhiline.
Mul oli ka roller kunagi, ei ütleks, et pask oli väga hea masin linnas kulgemiseks, maanteel jäi kiirust väheks. Kütusekulu väga väike.
Kui mul oleks roller ma sõidaks sellega aga kongreetselt ostma ei hakkaks.
Eks ikka igalühel oma arvamus, ma ei viitsi vaielda sellel teemal. (w)
Mudakoll
Kasutaja avatar

lauri554
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lauri554 »

mca15 kirjutas:
Mis sa arvad, et nad sõidavad kogu elu ainult rolleriga võibolla mõni isegi jääb rollerile truuks. Tulevikus kindlasti õpivad nad käike ja sidurit tundma.
Kuidas sa annad näiteks oma pojale 13aastaselt suzuki ts125 ta sõidab ennas ju surnuks.
Miks ei osteta endale punnvõrre selle, et need ei lähe edasi, lagunevad ja noortel on nn. mark( loe: häbi) ringi sõita mis on just põhiline.
Mul oli ka roller kunagi, ei ütleks, et pask oli väga hea masin linnas kulgemiseks, maanteel jäi kiirust väheks. Kütusekulu väga väike.

täiesti nõus :wink:
Pilt
Kasutaja avatar

Ronk

mca15 kirjutas:
Miks anda 13 aastasele üldse midagi kätte? (125ccm tsiklitega saab sõita alates 16 aastaselt ja juhilubadega). Seadus ei luba minu teada alla 14 aastastel sõita alates 49ccm. Teiseks. Miks peab punnvõrri andma? Kas siis ei ole olemas ka mootorratta sarnaseid 50ccm-si? Näiteks zid ja yamaha ja aprilia ja paljud varustavad 50ccm ratastega inimesi. Sealhulgas ei jää nad mitte sugugi rolleritele alla. Pigem paremad kui rollerid. :roll: Üldse ma ei saa aru, miks kaldutakse jälle teemast kõrvale. Iga teema puhul juba varsti seda järeldanud.
Kasutaja avatar

mca15

Metallmootor kirjutas:
mca15 kirjutas:
Miks anda 13 aastasele üldse midagi kätte? (125ccm tsiklitega saab sõita alates 16 aastaselt ja juhilubadega). Seadus ei luba minu teada alla 14 aastastel sõita alates 49ccm. Teiseks. Miks peab punnvõrri andma? Kas siis ei ole olemas ka mootorratta sarnaseid 50ccm-si? Näiteks zid ja yamaha ja aprilia ja paljud varustavad 50ccm ratastega inimesi. Sealhulgas ei jää nad mitte sugugi rolleritele alla. Pigem paremad kui rollerid. :roll: Üldse ma ei saa aru, miks kaldutakse jälle teemast kõrvale. Iga teema puhul juba varsti seda järeldanud.
( Miks anda 13 aastasele üldse midagi kätte? (125ccm tsiklitega saab sõita alates 16 aastaselt ja juhilubadega). Seadus ei luba minu teada alla 14 aastastel sõita alates 49ccm)
Vastus: Vanemad ei tea, ei tunne neid seadusi. Lapsele on see roller kui mõjutus vahend, kui laps õpib halvasti võetakse tal see lihtsalt kuni paranevad hinded, laps püüab ja saab selle tagasi. Tahad ütelda, et sa ei sõitnud 125ccm tsikkliga ennem kui sa olid 16aastat vana ja omasid juhiluba.
Punnvõrri ei pea loomulikult ostma, sobivad jah neile need apriliad jne.
aga eks igalühel oma soov, kui lapsele meeldib miks peaks siis talle vastu tahtmist teistsuguse ostma. See on sama hea kui ma valin sulle rolleri ja sa pead selle ostma, ei täenda, et ei meeldi ostad ja kõik.
Mudakoll
Kasutaja avatar

Ronk

Kui aus öelda, siis ma olengi 16 :D. Just praegu teen a1 juhilube. Kuid vastuseks sellele, et kas ma ei sõitnud varem 16 aastaseks saamist 125-ga, siis võin öelda, et sõitsin küll, kuid sellegagi kinnises hoovis ja järelvalve all. Tänavale ei ole elu sees kippunud. Isegi 50ccm-ga sõitmiseks tegin mopeedi juhiload ja enne seda tõesti ei sõitnud isegi mopeediga tänavatel. Vot nii korralik olen. :P
Kasutaja avatar

deadend
Tsikkel: Yamaha
Tänanud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas deadend »

mca15 kirjutas:
no siis olete te (te e. need hellel on mark sõita masinaga millel pole kirjut plasti ja vingeid tulukesi küljes) küll metsikut tsiklimehed kui häbenete oma masinat.

teie (rollerimehed kellel on võrriga häbi sõita) kes te nimetate ennast tsiklimeeste järelasvuks, mul on teist kahju, järelkasv tõotab tulla väga julm, viie aasta pärast ostavad kõik endale biked millele pannakse vinged jupid ja kleepsud külge millega pole häbi sõita ja siis hakatakse linnas rahvarohketes kohtades kõvatama ja oma osavust näitama.

go järelkasv :bsmile:
Kasutaja avatar

Karupoeg puhh

Lugemata postitus Postitas Karupoeg puhh »

heh...ega jah rolleri ostaks ikka enne kui punnvõrri:P
Aga ma kuulun ka nende hulka vist kes ei häbene oma masinat...õllesummeri ajal sai isegi punnvõrriga kesklinnas hängimas käidud :lol:
Kasutaja avatar

Ronk

Ma pigem ennem uhkustaksin oma punnivõrriga, kui häbeneks seda. Alati tuleb arvata, et vähemalt sul on ja teistel pole. Siis võib iga asja üle uhkust tunda. Seal hulgas mõtlen siis häid asju ainult. :wink:
Kasutaja avatar

PsychoDad

Lugemata postitus Postitas PsychoDad »

Ma küll pole teemasse süvenenudja lugesin läbi esimese posti. Ja arvan, et pole vajagi süveneda.
Teema algatajale: Mida siin vinguda on. Rollereid jagub kõigile - mine poodi ja osta. MOTT
Royal Einfield 350 Classic

Mr.Speed

Lugemata postitus Postitas Mr.Speed »

Mina arvan, et minul küll poleks häbi sõitta võrriga!
1. Võrr on väga ökonoomne!
2. Väga lollikindel masin.
3. Jupid on väga odavad (nagu ka kõigil Vene ratastel)

Endal seisab küüni all Delta. Aastatest 1991. Külavahel saab ikka kärutatud aga jah, minek pole just kõige parem!

Aga rollerite poole pealt ütleks mina niipalju, et mis meil neid käkke siia vaja on, seda nagu arvad juba siis kui oled vanem ja juba oled saanud tundamidagi võimsamat tsiklit! Mul siin tuttaval on CPI Oliver City, täielikk käkk, sellised tuleks kõikk kus kurat ära hävitada. Hind oli siis 20 000 :s!
Endal on ikka tahtmine omandada Yamaha DT125 X (Super Moto)
Minuarust väga soliidne masin! Minuarust tsikli juures ongi see fiiling, et sa saad ise mootori tegevust ise kontrollida(sidur, käigud jne) mitte, et naq Rolleril nt. Vajutad ainult gaasi ja lähed! Minurust päevast päeva tüütab ära sellise kastiga ringi sõitta?!
Kasutaja avatar

Teema algataja
-EpT-Sasix5
Kontakt:

Ronk kirjutas:
mca15 kirjutas:
Hehh..Mu sõber lasi juba6-7 aastaselt mingi deltaga ringi 8-9 oli juba mingi 125 honda..kutt elab suvel saaremaal
maakohas..akkab sul jee mingi ment sinna ronima..
Viimati muutis -EpT-Sasix5, 24 Aug 2005, 01:05, muudetud 1 kord kokku.

asi on maitses
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

RsB1ker kirjutas:
Aga mina ei nutaks üldse.Mul oleks heameel selle üle, et tänu nendele crash-testidele parandatakse iga purunenud rattaga selle turvalisust.

primo
Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

Primo kirjutas:
RsB1ker kirjutas:
Aga mina ei nutaks üldse.Mul oleks heameel selle üle, et tänu nendele crash-testidele parandatakse iga purunenud rattaga selle turvalisust.

primo
just nii primo :)
kusjuures see,et ma sõidan rolleriga,ei tähenda seda et ma olen mingi algaja ja ei oska käike vahetada..oskan..ja veel väga hästi,aga rolleri ostsin just sellepärast,et vanus on vastav..hetkel käin autokoolis ja teen autojuhilube ja A1-kat juhilube :)
miks ei sõida mina võrriga,rolleri asemel?
sellepärast et roller liigub palju paremini,peab kauem vastu(olen omanud ka võrri,mida ei pidanud ma pärast taastamist mitte ühtegi korda parandama ja millega sõitsin ma mitu aastat..)
bike ostan ma kohekohe kui rolleri maha saan müüdud.
Kasutaja avatar

Teema algataja
-EpT-Sasix5
Kontakt:

Püsige ikka teemas.Nojah võib vast lukku panna.

asi on maitses
Kasutaja avatar

Gert250
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Gert250 »

Mina ostsin ka rolleri 2001 aasta oma hind 24000. Sellejärgi, et kui sa sõidad rolleriga ei saa küll hinnata kas sa oskad sõita manuaalkastiga tsikliga või mitte. Ise ostsin 14 aastaselt cz250 ja oskan käike väga hästi vahetada. Kui 16 täis ei ole siis nagunii ei saa millegi võimsamaga sõita ja tuleb nagunii rolleriga sõita.
MBK Nitro 70cc (w)
tuuningjupid odavalt!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”