Paluks infot Yamaha diversioni kohta (XJ 600,XJ 900)

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Kasutaja avatar

Teema algataja
unimüts

Paluks infot Yamaha diversioni kohta (XJ 600,XJ 900)

Lugemata postitus Postitas unimüts »

Nimelt on soov üks selline masin endale garaazi juurde veeretada. Nüüd sooviks aga infot masinate heade omaduste kohta.

Olen proovinud 600ccm autokoolis ning ei saanud halba sõna öelda (kuigi vaid 10h sai sõidetud). Mis on sellise masina vead? ja head küljed?

Teine masin millele võiks mõelda oleks 900ccm diversion. 600sest on ta parem, kuna ta on pikem, raskem ja gardaan (õige on kardaan*) {Motobot tegi}.
samas ei ole ma jõudnud veel sellist liikurit proovida.

Otsingusse jäävad mul endal masinad, mis on 1996 aastast ja uuemad.

Naisega probleeme ei ole, mistõttu ei otsi ka masinat, millel suur kW arv sabas on. Vaja oleks rahuliku ja vastupidavat masinat.

Igasugune info nende kohta on teretulnud.
Tänud
RK
Yamaha Fazer fzs 600 (1998)- naisele
Ja otsin juba ise uut kaherattalist...

Rene

Lugemata postitus Postitas Rene »

Praeguseks olen oma xj600-ga (1994) liigelnud küll vaid veidi üle kuu aja, kuid siiani igati rahul. Väga hea juhitavusega, mugava isteasendiga ning ka täiesti rahuldava kiirenudsega (arvestades, et tegu pole bike-ga). Lisaks päris mugavad/head amordid, mis meie "teedel" eriti oluline. Teadjamad räägivad, et mootor pidavat ka suht pommikindel olema. Ainus otseselt anutd mudeliga seotud miinus, millest on kuulda olnud (ise pole kogenud), on mootori sees oleva keti klõbin vabakäigul. Ülejäänud miinused sõltuvad nagu ikka konkreetsest rattast, ehk kui vana, palju sõitnud ning kuidas hooldatud. Mina igaljuhul julgen soovitada küll.

PS. Milleks uus teema, kui selle ratta kohta neid päris mitmeid juba? Näiteks:
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=18843
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?t=20158

Terv,
Rene@diversant
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”