Rumalad küsimused
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused
petz61 kirjutas:tanel- kirjutas:petz61 kirjutas:mitu hobujõudu on hobusel
Mis marki hobune on?
tori eesti tõugu jämejalgne veoloom
pead vist dünopingis järgi vaatama
huvitav palju pöördemomenti tuleb ![]()
-
kurikristjan
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
-
decade
-
yeekim
- Toetajaliige
- Tsikkel: XV1900
- Tänanud: 706 korda
- Tänatud: 464 korda
petz61 kirjutas:küsimus kah...mitu hobujõudu on hobusel
R. D. Stevenson and R. J. Wassersug published an article in Nature 364, 195-195 (15 July 1993) calculating the upper limit to an animal's power output. The peak power over a few seconds has been measured to be as high as 14.9 hp. However, for longer periods, an average horse produces less than one horsepower.
Allikas: Wikipedia
Aga millal maksate Teie memme vaeva?
-
konstruktor
- Tsikkel: Kawasaki EN500
- Tänatud: 1 kord
ants01 kirjutas:Aga millal maksate Teie memme vaeva?
Ei jõuaks ilmaski memmele vaeva ära maksa...
Tuleb oma vaev ja jõupingutused oma lastele suunata, et need siis maksaks minu vaeva oma lastele, ja nõnna edasi...
-
Kalapea
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
decade kirjutas:kas esipidurite klotside karbis on mootorrattale mõeldud 2 klotsi v 4 klotsi?
Oleneb masinast ja sellest kas on esipidur või tagapidur.
Sinu profiilis olevale masinale (zx6r) peaks ette minema ühele sadulale 4 väikest klotsi, kokku siis läheb ette 8 klotsi. Tagumisele läheb 2 suuremat klotsi. Enamasti müüakse klotse ikka ühe supporti kaupa, ehk 4tk pakis (kui on muidugi 2klotsiga support siis kahe kaupa).
petz61 kirjutas:tanel- kirjutas:petz61 kirjutas:mitu hobujõudu on hobusel
Mis marki hobune on?
tori eesti tõugu jämejalgne veoloom
A kui pressida araabia täkk samsuguseks kapiks nagu tori mära? ![]()
-
Primo
- Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
- Tänanud: 1 kord
spinna kirjutas:A kui pressida araabia täkk samsuguseks kapiks nagu tori mära?
Siis tuleb liim? ![]()
Ühesõnaga, et mitte mingi kleepuva pläga sisse sattuda, sõitkem parem mootorratastega ![]()
![]()
Mis osadest koosnevad mootorrattaste (Või siis mopeedide) mootorid (Väiksemad mootorid, näiteks nagu Delta jms.)?
Auto mootori osades saan aru: Alt üles->Õlivann,karter,mootoriplokk,plokikaas,klapikambri kaas.
-
kurikristjan
Sinu mopi mootori suuremad osad:
Silindrikaas, silinder, kolb, väntvõll+keps, karter, sidurikaas, sidur, mootoriülekanne, käigukasti vedav võll, käigukasti veetav võll, esimese käigu hammasratas, käigukasti ühendusmuhv, teise käigu hammasratas, käigukahvel, jalakäikude puhul käiguvahetusvõll, geneka rootor, geneka staator, geneka kaas, spidomeetri ajam, kickstardi võll, starteriülekanne, starteri põrksidur, siduripuks, siduri lahutushoob, laagrid, simmerlingid ja nii edasi.
Ma võin sulle mopi manualis olevast mootori joonisest pilti teha. ![]()
Ei, ma ei mõtle nii põhjalikult ![]()
Et siis põhimõtteliselt silinder ja karter?
Aa manuaali mootori joonise pilti oleks küll vaja, oleksin väga tänulik, kui sa saaksid saata selle pildi ![]()
-
petz
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
kolvisõrme stopperid oled välja jätnud loetelust ![]()
mootorit ei tohi vaadata nii pealiskaudselt.
-
kurikristjan
petz61 kirjutas:...
mootorit ei tohi vaadata nii pealiskaudselt.
Ma tean, aga lihtsalt tekkis küsimus, kuidas nimetada pealiskaudselt mootori osi.
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Mhhh kirjutas:petz61 kirjutas:...
mootorit ei tohi vaadata nii pealiskaudselt.Ma tean, aga lihtsalt tekkis küsimus, kuidas nimetada pealiskaudselt mootori osi.
Pealiskaudselt koosneb mootor erinevatest metallisulamitest, plastdetailidest ja kummijulladest.
-
petz
- Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Ivoonu kirjutas:Mhhh kirjutas:petz61 kirjutas:...
mootorit ei tohi vaadata nii pealiskaudselt.Ma tean, aga lihtsalt tekkis küsimus, kuidas nimetada pealiskaudselt mootori osi.
Pealiskaudselt koosneb mootor erinevatest metallisulamitest, plastdetailidest ja kummijulladest.
ja lisaks teada tuntud metallidele on hiina inseneride poolt välja töötatud eriti odav metallisulam... alumiiniumi riisi sulam, mis kahjuks ei kuulu just tugevamate sulamite hulka. .
aitab küll ![]()
-
konstruktor
Aidake mozilla firefoxi dumb-userit. Ilma mingi erilise või minule teadaoleva põhjuseta ei saa enam avada pdf. faile internetilehitsejas. Näiteks on kuskil mingi link, mille all pdf kujul üks dokument. Vajutan, avaneb brauseri uus kaart, ilus puhas valge leht. Ei muud. Mis viga võib olla?
-
kurikristjan
Ma ei tea kas selle küsimusega on siia üldse asja, aga ma proovin siiski, sõbral autot vaja teha. Kas 1994 Vectra 2,0 mootor istub 1995 2,0 Omegale?
-
Ivoonu
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Vaata FF seaded üle.

Igale failitüübile on määratud, mis sellega tehakse Avatakse, Salvestatakse, Küsitakse, mis teha.
-
konstruktor
veel üks rumal küsimus
Mul on ka üks rumal küsimus. Kuna seda it asja eriti ei valda, siis ma ei suuda oma avatarile pilti lisada. Kõik mida olen üritanud on liiga suure formaadiga. Kuidas formaati muuta? Äkki oskab keegi nii seda asja seletada et ka blondiin aru saab
Ette tänades....
-
motopall
Re: veel üks rumal küsimus
põõsik kirjutas:Mul on ka üks rumal küsimus. Kuna seda it asja eriti ei valda, siis ma ei suuda oma avatarile pilti lisada. Kõik mida olen üritanud on liiga suure formaadiga. Kuidas formaati muuta? Äkki oskab keegi nii seda asja seletada et ka blondiin aru saab
Ette tänades....
Kõige lihtsam on seda programmiga mis sul nagunii arvutis olemas ja selleks on MSpaint. Ava pilt seal või copy sinna or smth. Siis vajuta programmis ctrl+W siis saad seal numbreid mis näitavad suurust muuta. Ja salvestades kindlalt jpg formaat.
On ka teisi lahendusi. Kui sellega hakkama ei saanud siis võtame mõne kõrbedama programmi ette.
-
Piipz
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 381 korda
- Kontakt:
Siin ka üks online variant sellest, kuidas sobivas mõõdus avatar teha:
http://www.create-avatar-online.com/step1.php
Miks "bikeri" keskkond ei võta mõnikord pilti sisse/kaasa? Üritasin Album.ee-st pilti lisada aga nothing! Ja protseduuri, kuidas riputada, tean!
-
Sadness
- Tsikkel: Mutt
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 7 korda
Siitsamast foorumist: "kaabu6: müüa tuuleklaas. Müüa heas korras tuuleklaas(GIVI),universaalne,hind 850 eeku.Tel.5511717.http://live.hot.ee/gallery/show_gallery ... ?id=444458 "
Kas selle kuulutuse juures oleval lumelabida pildil on labida vars kõver või on tegu vaid optilise illusiooniga?
(P.S. müüdavatest asjadest tehke ikka lähemalt ja selgemalt pilti
)
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Poes on need labidad kõik kõverate vartega, vastavalt parema- või vasaku käe omad ![]()