tooreklapp
Re: tooreklapp
StreetMoto kirjutas:Ilmselt valan õli tulle aga näiteks Honda tehasepoolsed juhised krossika õigeks kasutamiseks on justnimelt sellised, et külmast peast käima pannes on rangelt soovituslik mitte midagi puutuda kolme minuti jooksul peale käivitamist. Eriti soovitatakse eemale hoida käigu sissepanekust enne kui mootor kohapeal käies soojenenud. See, kas toores peaks olema peale tõmmmatud või mitte sõltub ilmselt natuke ka ilmast. Minul ei käi küll ei CRF450 ega KX250F külmast peast ilma tooreta. Ja olgem ausad - selleks, et nad toorest maha lastes tühikäigul käima jääksid peangi ma umbestäpselt 2-3 minutit neil toorega käia laskma. Seega - mina olen seda meelt, et karpapillid siiski külmast peast toorega soojaks lastaks ja siis juba toores maas iga käiguga kenasti kulgeda saaks.
Kui kellelgi on rattad, mis töötavad ka külmalt ilma tooreta, siis ütleksin, et seal seadistuses miskit paigast ära on. Ja toores peal sõitma minna on ka väha imelik, sest soojenedes muutuvad pöörded vaikselt ja vahepealne seis peaks olema toores pooles vinnas, mida krossikatel reeglina ei eksisteeri. Seega - ka minu soovitus on siiski kohapeal krossikas soojaks lasta ja siis alles sõitma. Kas soojenemine on 1, 3 või 5 minutit - see on rohkem konkreetse eksemplari ja omaniku koostöö tulemus.
Siis karburaatorid ilmale/kliimale vast häälestatud või tehase düüsid?
Vaevalt et igale kliendile viitsiks või oleks vaja karburaatoreid häälestada, see vist üsna aegavõttev tegevus või saab ka kiiresti?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.