Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
-
Teema algataja - Postitusi: 930
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Re: Nozzu Kawasaki KLR 650 (s.1999)
oil kirjutas: ↑16 Okt 2021, 12:40Kui ratta kinnitusmutter oli lõtv, pole see hea laagritele. Keera kõvasti kinni, võta kahe käega tagaratta vastaskohtadest kinni ja proovi loksutada. Kui on tunda loksu, on ilmselt laagritel minek. Mõnel juhul võib siiski olla ka põhjuseks c-märgiga (pisikese lõtkuga) laager. Ise panin üksvahe sellised ja enduuroka tagarattal oli ühesugune lõtk paigaldamisest järgmise hooaja lõpuni.
Kontrollisin oili näpunäidete järgi laagri ära. Loksu õnneks pole.
Aga seda, krt, küll, et kui ma nüüd meenutan, siis tundus et täiesti lahti kruvitud poldiga veeres tagaratas küll sutsu paremini kui kinni keeratud mutriga.
Pfff...et see distantspuks võib olla pihta saanud? Aga kui veel loksu pole, siis laagreid praegu kohe pole ju põhjust vahetada. ega ju?
Täna lasin lustiga ka mõningatest porilompidest läbi ning hullasin liiva sees (Noh, nii palju või vähe kui mul seda aega oli, sest naisele ütlesin, et lähen poodi ja valima).
Pagan....et ma seda dual-sporti enda jaoks varem ei avasatanud kui nüüd vanuigi. Iial varem pole ma oktoobri keskel tsikliga sõitnud. Sest märjad lehed on maas ja asfalt on külm ja bla-bla-bla. Nüüd...nüüd on teine asi, mu ratas on tehtud selle jaoks, et taluda kõike ja minna igale poole.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.